fodbold

FC København kan tage endnu et skridt imod mesterskabet, når de møder OB hjemme i Parken søndag aften. Læs vores optakt til topkampen her!

I vores optakt til Superliga-kampen mellem FCK og OB kan du blive klogere på skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere.

FCK plejer at slå OB

Selvom OB har taget kæmpe skridt i denne sæson, hvor de også har gode chancer for at vinde bronzemedaljerne, så plejer de at have store problemer, når de møder FCK.

FCK har vundet otte af de seneste 10 indbyrdes kampe imod OB, og de har ikke vundet en kamp i Parken siden 2003.

Statistikken peger bestemt ikke på en OB-sejr, men det betyder selvfølgelig ikke, at de ikke kan tage sejren.

FCK har haft en fantastisk påske, og samtidigt har OB bestemt ikke været særligt gode, så man må sige, at det ligner bestemt en hjemmesejr.

- Se også: Alle vinderen af Superligaen nogensinde

FCK-holdet har ramt topniveauet

FCK har nemlig været ekstremt gode på det seneste. De har været stærke hele sæsonen, men i de seneste par kampe har de virkelig bevist, at de har fortjent det danske mesterskab.

I løbet af otte dage har FCK mødt Brøndby, FCM og senest FCN. De vandt alle tre kampe med en samlet målscore på 8-1, og deres sejr på kunstgræsset i Farum var den første på den bane i syv år.

Viktor Fischer har ikke ramt niveauet i foråret, hvilket mest af alt skyldes en lang skadespause, men han kom på tavlen imod FCN, så måske har han fået et selvtillidsboost nu.

Dame N’Doye har vist, at han muligvis er Superliga-historiens bedste angribere. Han ejede banen imod FC Midtjylland, og scorede ligeledes imod FCN i den seneste runde.

Når spillere som Robert Skov, Rasmus Falk, Fischer og N’Doye alle rammer deres topniveau, så skal de være væsentligt bedre end resten af Superligaen, hvilket de også har bevist, at de er.

- Læs mere om Superligaen her!

OB uden sejr i seks kampe

OB har været som forvandlet i denne sæson. Efter en dårlig start har de været blandt Superligaens mest stabile hold, hvorfor de også sad relativt tungt på tredjepladsen.

De har dog ikke været gode i mesterskabsslutspillet. OBs seneste sejr var den 17. marts imod Randers, og siden har de spillet seks kampe, som har resulteret i tre uafgjorte og tre nederlag.

De har egentlig ikke spillet så dårligt igen, men uheld og marginaler kan også betyde meget i fodbold.

De eneste dårlige præstationer, de har leveret, har været de to kampe imod FC Midtjylland, men de har heller ikke været ret gode, når de har mødt FCK.

FCK – OB: Skader og karantæner

Jesse Joronen, William Kvist og Pieros Sotiriou er meldt tvivlsomme, men de kan sagtens klare sig uden dem.

Hos OB er Jacob Laursen nok stadig skadet, hvilket er et ret stort problem.

FCK – OB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – OB:

FCK

Stephan Andersen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Andreas Bjelland – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Dame N’Doye – Jonas Wind

OB

Sten Grytebust

Oliver Lund – Jeppe Tverskov - Ramon Leeuwin

Ryan Laursen – Casper Nielsen – Janus Crachmann – Mathias Greve – Troels Kløve

Bashkim Kadrii – Anders K. Jacobsen

FCK – OB: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på FCK – OB hos bet365 (odds er fra 26/04 – 14.44):

  • FCK: 1.55
  • Uafgjort: 3.80
  • OB: 6.00

- Se vores odds tips her!

FCK – OB: Live Streaming & TV

Du kan bade se FCK – OB med online live streaming og i TV.

Hvis du vil live streame FCK – OB, så kan det gøres hos Viaplay, og hvis du vil se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk