fodbold quiz bielsa

Marcelo Bielsa er både gal og genial. Han har været i fokus i denne uge, og derfor har vi lavet en quiz omkring ham.

En af de helt store historier i løbet af denne uge har været Marcelo Bielsa og den såkaldte Spygate. Det handler om, at Marcelo Bielsa har sendt en ”spion” til Derby’s træningsanlæg umiddelbart inden Leeds’ kamp imod Derby fredag.

Efterfølgende tog Marcelo Bielsa det fulde ansvar for hændelsen.

- Det er sandt, at der var en person fra Leeds til stede. Jeg tager ansvaret for hændelsen.

- I går talte jeg med Derby-manager Frank Lampard og ifølge ham, så respekterede jeg ikke reglerne for fair play. Jeg har en anden holdning, men det vigtige er, hvad Frank Lampard og Derby County synes.

- Jeg er ene og alene ansvarlig for dette, da jeg ikke fik godkendelse fra Leeds til at gøre det. Det er noget, jeg har gjort siden jeg var ansvarlig for Argentina ved VM. Det er ikke ulovligt, siger Marcelo Bielsa til Sky Sports.

Onsdag afholdte Marcelo Bielsa så et meget omdiskuteret pressemøde, hvor han inviterede journalister ind. Han brugte over en time på at vise sine excel-ark, hvori der var meget detaljerede informationer om samtlige modstandere i Championship.

Han fortalte ydermere, at han har set samtlige Derbys kampe i denne sæson og, at det tager omkring fire timer at analysere en enkelt kamp.

Det skal dog siges, at han har fire analytikere ansat på fuld tid.

Du kan se nogle klip fra det interessante pressemøde i de følgende tweets.

Vi har lavet en Marcelo Bielsa quiz, så du kan teste din viden om den flamboyante træner.

 

 

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk