Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 17 jan, 2019

QUIZ: Hvor godt kender du Marcelo Bielsa?

fodbold quiz bielsa

En af de helt store historier i løbet af denne uge har været Marcelo Bielsa og den såkaldte Spygate. Det handler om, at Marcelo Bielsa har sendt en ”spion” til Derby’s træningsanlæg umiddelbart inden Leeds’ kamp imod Derby fredag.

Efterfølgende tog Marcelo Bielsa det fulde ansvar for hændelsen.

– Det er sandt, at der var en person fra Leeds til stede. Jeg tager ansvaret for hændelsen.

– I går talte jeg med Derby-manager Frank Lampard og ifølge ham, så respekterede jeg ikke reglerne for fair play. Jeg har en anden holdning, men det vigtige er, hvad Frank Lampard og Derby County synes.

– Jeg er ene og alene ansvarlig for dette, da jeg ikke fik godkendelse fra Leeds til at gøre det. Det er noget, jeg har gjort siden jeg var ansvarlig for Argentina ved VM. Det er ikke ulovligt, siger Marcelo Bielsa til Sky Sports.

Onsdag afholdte Marcelo Bielsa så et meget omdiskuteret pressemøde, hvor han inviterede journalister ind. Han brugte over en time på at vise sine excel-ark, hvori der var meget detaljerede informationer om samtlige modstandere i Championship.

Han fortalte ydermere, at han har set samtlige Derbys kampe i denne sæson og, at det tager omkring fire timer at analysere en enkelt kamp.

Det skal dog siges, at han har fire analytikere ansat på fuld tid.

Du kan se nogle klip fra det interessante pressemøde i de følgende tweets.

Vi har lavet en Marcelo Bielsa quiz, så du kan teste din viden om den flamboyante træner.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.