fodbold

Mandag aften mødes Hobro og AGF på DS Arena i Hobro, og du kan læse vores optakt til kampen her!

I vores optakt til Superligakampen mellem Hobro og AGF kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live streaming.

AGF har været stærke imod Hobro

Den første runde af Superligaen afsluttes mandag aften i Hobro, hvor AGF kommer på besøg på DS Arena.

Både Hobro og AGF har mistet vigtige spillere henover sommerpausen, og det kan være en smule svært at vurdere, hvordan holdene står stillet, men der er ingen tvivl om, at AGF-holdet er favoritter til at tage de tre point med hjem fra det nordlige Jylland.

Styrkeforholdet mellem de to klubber kan også ses på de indbyrdes opgør mellem Hobro og AGF i de seneste sæsoner.

Siden Hobros retur til Superligaen i 2018 har AGF og Hobro mødt hinanden seks gange i Superligaen.

I den periode har AGF vundet fem af de seks kampe, mens Hobros (ligegyldige) 1-0-sejr på Ceres Park i slutningen af sidste sæson har været deres eneste.

- Prøv vores fodboldquizzer her!

AGF har mistet profiler

AGF leverede flotte resultater i foråret, hvilket i høj skyldtes et godt transfervindue med tilgangene af Kamil Grabara og Patrick Mortensen.

Førstnævnte var dog kun på en kort lejeaftale, og han er nu fortid i AGF.

Han efterlader et kæmpe hul på målmandsposten, hvor det står mellem Oscar Whalley og Kasper T. Kristensen, og de er længder fra polakken.

Derudover har AGF solgt anfører Jens Stage til FC København, og selvom de har hentet Nicolai Poulsen, så er det altså også en svækkelse.

- Se alle børsnoterede fodboldklubber i Europa her!

Hobro får svært ved at overleve i Superligaen

Der skal findes tre direkte nedrykkere i Superligaen grundet strukturændringen til 12 hold, og der er ingen tvivl om, at Hobro er blandt de bedste bud på en nedrykker.

De var en smule heldige med at overleve playoff-kampene imod Viborg i sidste sæson, og truppen er ikke umiddelbart blevet bedre i dette transfervindue, som dog langt fra er slut endnu.

Hobro har blandt andet mistet stamspillerne Yaw Amankwah og Vito Hammershøy-Mistrati, mens der fortsat er snak om, at de offensive profiler Emmanuel Sabbi og Pål Alexander Kirkevold er på vej videre.

Skulle de to sidstnævnte smutte vil det dog give nogle pæne beløb i kassen, som man må gå ud fra, at Hobro geninvesterer i nogle nye spillere.

Hobro er muligvis det dårligste hold i Superligaen, og kommer de dårligt fra start, så bliver det ekstremt svært for dem at overleve.

Hobro – AGF: Skader og karantæner

Hobro må undvære Martin Mikkelsen, som er skadet, men derudover har de alle mand klar.

AGF må klare sig uden de to nyindkøb Nicklas Helenius og Alex Gersbach, men har til gengæld Patrick Mortensen tilbage efter skadesproblemer i slutningen af sidste sæson.

Hobro – AGF: Forventede startopstillinger

Derfor forventer vi følgende startopstillinger til Hobro – AGF:

Hobro

Jesper Rask

Jesper Bøge – Anel Ahmedhodzic – Rasmus Minor – Jacob Tjørnelund

Jonas Brix-Damborg – Mikkel Pedersen

Emmanuel Sabbi – Edgar Babayan – Oliver Thychosen

Pål Alexander Kirkevold

AGF

Oscar Whalley

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Nicolai Poulsen

Mustapha Bundu – Tobias Sana – Mustafa Amini – Jakob Ankersen

Patrick Mortensen

Hobro – AGF: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Hobro – AGF hos bet365 (odds er fra 15/07 – 09.37):

  • Hobro: 3.80
  • Uafgjort: 3.20
  • AGF: 2.05

- Se vores odds tips til Superligaen her!

Hobro – AGF: Live Stream og TV

Du kan både se Hobro – AGF med online live streaming og i TV.

Hvis du vil live streame Hobro – AGF, så kan du gøre det hos Viaplay, og hvis du vil se kampen i TV, så sker der på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk