Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 18 mar, 2019

Optakt til landskampen Kosovo – Danmark

landskamp fodbold

I vores optakt til landskampen mellem Kosovo og Danmark finder du informationer om trupperne, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere.

Vil du streame fodbold? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark kan få det svært imod Kosovo

Det danske landshold tager hul på 2019 på udebane imod Kosovo. Det er en venskabskamp, men den er alligevel vigtig nu, hvor landsholdsspillerne ikke været samlet i over fire måneder, og vi står foran en vigtig EM-kvalkamp imod Schweiz om få dage.

Kosovo lyder bestemt ikke som en skræmmende modstander, men de må på ingen måde undervurderes.

Der er flere talentfulde spillere I truppen, og landshold fra Balkan plejer at være meget stærke på hjemmebane, hvor de får støtte fra deres fanatiske tilskuere.

Danmark skal være bedre på de fleste positioner, men det er langt far altid, at det hold med bedste spillere vinder i fodbold.

En ting er selvfølgelig resultatet, men det ville også være fint at få en masse spillere i aktion, og eventuelt prøve nogle taktiske ting af.

Top 10: Flest landskampe for Danmark nogensinde!

Nye profiler i den danske trup

Derudover har landstræner Åge Hareide også muligheden for at give nogle af de nye spillere deres debut på A-landsholdet.

Robert Skov, Joachim Andersen og Philip Billing er alle kaldt op i truppen, og landskampen imod Kosovo ikke gælder point, så ville det da være oplagt at give dem nogle minutter i trøjen.

Joachim Andersen har haft en flot sæson i Sampdorias midterforsvar, og selvom vi har Simon Kjær, Mathias Zanka og Andreas Christensen til den position, så bør han få minutter.

Robert Skov har været helt fantastisk i Superligaen i denne sæson, men han mangler fortsat sit internationale gennembrud. Han kan få noget værdifuld erfaring imod Kosovo.

Philip Billing har fået godt med spilletid i Premier League-klubben Huddersfield, som dog er på vej ned i Championship. Han har uden tvivl talent, og det er meget fornuftigt at se ham an på landsholdet.

Læs alt om Superligaen her!

Kosovo var stærke i Nations League

Kosovo har ikke meget erfaring som et selvstændigt landshold. De fleste af spillerne har fået landskampe for andre nationer, men efter Kosovo fik lov at stille op uafhænigt, så fik spillerne dispensation til at skifte landshold.

De fik ikke ret mange point i deres første kvalifikationsturnering, men de gjorde det til gengæld flot i Nations League, hvor de dog også mødte nationer fra det laveste niveau.

De fik 14 point i deres seks landskampe imod Aserbajdsjan, Færøerne og Malta, og de vandt deres tre hjemmekampe med en samlet målscore på 9-1.

Man skal have respekt fra resultaterne, men Danmark bør være på et helt andet niveau, og det ville være skuffende, hvis ikke vi formår at slå Kosovo.

Kort: Her er de danske landsholdsspillere født!

Kosovo har spillere vi kender fra Superligaen

Der løber ikke verdensstjerner rundt på Kosovos landshold, men der er alligevel nogle spændende spillere, og derudover er der nogle navne, vi kender fra den danske Superliga.

En af de spillere er Besar Halimi, som spiller hos Brøndby. Han er ikke fast mand, men fik alligevel spilletid i fem af de seks Nations League-kampe.

En spiller, der fik maksimal spilletid er dog Herolind Shala, der tidligere har optrådt for Lyngby. Her slog han aldrig rigtigt igennem, men han er en vigtig spiller for Kosovo.

En af de største profiler på holdet er Bersant Celina, der scorede i FA Cup-kampen for Swansea imod Manchester City for nyligt.

Se landskamp på en af disse sportsbarer i København!

Kosovo – Danmark: Skader og karantæner

Valon Berisha har døjet med en skade, men er alligevel vurderet klar nok, da han er udtaget til truppen, som efter landskampen imod Danmark skal møde Bulgarien.

Danmark er ikke rigtigt ramt af skader til landskampen imod Kosovo. Robert Skov slog knæet i weekendens Superliga-kamp imod Hobro, og det vides endnu ikke, om han bliver klar.

Kosovo – Danmark: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Kosovo – Danmark:

Kosovo

Samir Ujkani

Mergim Vojvoda – Amir Rahmani – Fidan Aliti – Benjamin Kololli

Herolind Shala – Hekuran Kryeziu

Milot Rashica – Valon Berisha – Arber Zeneli

Vedat Muriqi

Danmark

Kasper Schmeichel

Henrik Dalsgaard – Simon Kjær – Andreas Christensen – Jens Stryger Larsen

Lasse Schøne – Thomas Delaney

Yussuf Poulsen – Christian Eriksen – Martin Braithwaite

Kasper Dolberg

Kosovo – Danmark: Odds

Du kan få disse odds på Kosovo – Danmark hos bet365:

Odds kommer

Kosovo – Danmark: Live Stream og TV til landskampen

Du kan både se landskampen mellem Kosovo og Danmark med live streaming og i TV.

Vil du live streame landskampen, så kan dette gøres hos Eurosport Player.

Er du mere til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på Kanal 5.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.