Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 mar, 2019

Premier League: Optakt til Liverpool – Tottenham

Premier League fodbold

I vores optakt til Premier League-kampen Liverpool – Tottenham finder du informationer om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Liverpool er storfavoritter imod Tottenham

Der venter en klassekamp på Anfield, hvor Liverpool tager imod Tottenham. Det er to af Englands bedste fodboldhold, der mødes, og vi kan sagtens tillade os at have høje forventninger.

Man må siges, at Liverpool må vurderes som ret så klare favoritter til at besejre Tottenham. The Reds taber nemlig stort set aldrig på hjemmebane, når der er noget på spil.

Derudover er Tottenham ret så dårlige på udebane i denne sæson. Spurs har faktisk kun formået at vinde en af deres seneste seks kampe på udebane i alle turneringer.

Det var til gengæld imod stærke Dortmund, hvor deres føringsmål dog dræbte kampen, og de kunne sagtens have indkasseret flere mål i starten af kampen.

I Premier League har de tabte imod Burnley, Chelsea og Southampton i deres seneste tre udekampe, og derfor er det svært at forestille sig en Tottenham-sejr på Anfield.

Kort over fodboldklubberne i London!

Liverpool er vanvittige på Anfield

Liverpool har en af de stærkeste hjemmebaner i verden. Samtlige hold kommer i problemer på Anfield, og det kommer Tottenham også til.

I løbet af de seneste par år har de tabte en League Cup-kamp imod Chelsea med 1-2 og en FA Cup-kamp imod Chelsea med 2-3, og i begge tilfælde var der roteret i startopstillingen.

I Premier League har Liverpool ikke tabt en kamp på 23. april 2017, hvor Crystal Palace vandt 2-1. Siden er der sket en del med holdet, som særligt defensivt er blevet forstærket væsentligt.

Da Alisson og Virgil van Dijk blev hentet lappede man de store defensive huller, som Liverpool havde, og de er ikke nemme at spille imod i disse dage.

Top 10: Flest kampe i Premier League!

Vi kan forvente mål på Anfield

Det bør blive underholdende og målrigt mellem Liverpool og Tottenham. Begge hold har fokus på det fremadrettede, og det er sjældent, at de pakker sig sammen.

Liverpool har scoret 30 mål i deres seneste 10 kampe på Anfield, og deres meget aggressive spil efterlader også plads i bagrummet som blandt andet kan udnyttes af Son Heung-Min.

De seneste tre kampe mellem Tottenham og Liverpool har resulteret i hele 12 kasser, og det ville være meget overraskende, hvis ikke der kommer mindst tre mål i denne kamp.

Flest mål i Premier League på én sæson!

Liverpool – Tottenham: Skader og karantæner

Liverpool må med stor sandsynlighed undvære Naby Keita og Xherdan Shaqiri, som er tvivlsomme i skrivende stund. Det står helt klart, at Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain sidder ude.

De kan dog sagtens erstattes, og ville ikke nødvendigvis have startet inde.

Tottenham har været hårdt ramt af skader i denne sæson, men det begynder at lysne. I hvert fald, hvis man kigger på de bærende spillere.

En række reservespillere sidder ude, men de var aldrig kommet på banen alligevel. Af de vigtigere spillere, så er Serge Aurier, Eric Dier og Harry Winks meget tvivlsomme til kampen. Aurier og Dier har umiddelbart de bedste chancer for at spille med fra start.

Liverpool – Tottenham: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Liverpool – Tottenham:

Liverpool

Alisson

Trent Alexander-Arnold – Joel Matip – Virgil van Dijk – Andy Robertson

Georginio Wijnaldum – Fabinho – Adam Lallana

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Tottenham

Hugo Lloris

Serge Aurier – Toby Alderweireld – Jan Vertonghen – Danny Rose

Eric Dier – Moussa Sissoko

Son Heung-Min – Christian Eriksen – Dele Alli

Harry Kane

Liverpool – Tottenham: Odds tips

Du kan få disse odds på Liverpool – Tottenham hos bet365 (odds er fra 26/03 – 10.57):

  • Liverpool: 1.55
  • Uafgjort: 4.00
  • Tottenham: 6.00

VI har også et odds tip klar til Liverpool – Tottenham. Som bekendt, så forventer vi en meget målrig kamp, og derfor kigger vi i retning af mindst tre mål på Anfield, som giver 1.675 hos bet365.

Det skyldes, at begge hold har meget stærke offensiver, og holdenes spillestile er generelt offensive. Både Alisson og Lloris har lavet nogle mærkelige ting i denne sæson, så det virker som et fornuftigt spil.

Find alle vores fodbold odds tips her!

Liverpool – Tottenham: Live Streaming

Du kan live streame Liverpool – Tottenham online, og du kan se kampen i TV.

Vil du live streame Liverpool – Tottenham, så kan dette gøres hos Viaplay. Vil du derimod se kampen i TV, så skal du slå ind på 6’eren.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.