Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 jan, 2020

Optakt til Man United – Man City: Live Stream EFL Cup her!

fodbold

I vores optakt til EFL Cup-kampen mellem Manchester United og Manchester City kan du læse mere om live streaming, forventede startopstillinger, odds bonusser i Danmark og meget andet.

Sådan live streamer du Manchester United – Manchester City online

Du kan se EFL Cup-semifinalen mellem Manchester United og Manchester City direkte med live streaming hos bet365.

Blot ved at have en finansieret konto hos bet365 får du dermed muligheden for at live streame United – City med både PC, mobil og tablet, hvilket er en glimrende måde at live streame fodbold på.

Se Manchester United – Manchester City her!

EFL Cuppen er den korteste vej til en titel

EFL Cuppen er den mindste af de fire turneringer, som de to Manchester-klubber har deltaget i i denne sæson.

Det er dog samtidigt den nemmeste turnering at vinde, og når nu klubberne har nået semifinalerne, så går man selvfølgelig benhårdt efter at vinde.

Der venter to semifinaler, hvorefter vinderen tager til Wembley, og skal møde enten Leicester eller Aston Villa, som mødes i den anden semifinale.

Manchester United har vundet EFL Cuppen fire gange, senest i 2010. City har vundet tre gange, og deres seneste sejr var i 2014, hvor de slog Sunderland i finalen.

De to bysbørn mødte senest hinanden i EFL Cuppen i 2014, hvor Manchester United vandt 1-0 på mål af Juan Mata, men meget er sket siden da.

Både United og City har sparet spillere i FA Cuppen

Der kan ikke rigtigt være tvivl om, at både United og City vælger at satse på EFL Cuppen. Dels fordi man ser i semifinalen, og så betyder det nok også mere, at man møder lokalrivalerne, så fansene vil have det stramt med at nedprioritere den.

Manchester City spillede med fire spillere, som formentlig kommer til at starte inde tirsdag aften, mens det hos United vel nærmest kun var Harry Maguire, Victor Lindelöf og Nemanja Matic i forhold til, hvordan de stillede op imod Wolves.

Udover en finaleplads, så er der meget prestige over lokalopgørene. Manchester City tabte meget skuffende med 2-1 hjemme på Etihad, da de to hold mødte hinanden senest, og det skal selvfølgelig hævnes nu.

Manchester United – Manchester City: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Manchester United – Manchester City:

Manchester United

David de Gea

Aaron Wan-Bissaka – Victor Lindelöf – Harry Maguire – Luke Shaw

Nemanja Matic – Paul Pogba – Fred

Daniel James – Anthony Martial – Marcus Rashford

Manchester City

Ederson

Kyle Walker – John Stones – Fernandinho – Benjamin Mendy

Kevin De Bruyne – Rodri – David Silva

Riyad Mahrez – Sergio Agüero – Raheem Sterling

Hvad bliver kampen?

Manchester City har et langt stærkere hold, men Manchester United er rigtigt stærke imod hold, der gerne vil have bolden, så de kan fokusere på deres hurtige angribere, som er stærke i kontrafasen.

Vi regner med en kamp, hvor City dominerer, og de bør være stærke nok at vinde.

Vores bud: 1-2

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.