fodbold

Du kan se aftenens store kamp mellem Manchester United og Manchester City direkte med live streaming. Du behøver hverken en TV-pakke eller live streaming tjeneste. Læs mere om det i vores optakt.

I vores optakt til EFL Cup-kampen mellem Manchester United og Manchester City kan du læse mere om live streaming, forventede startopstillinger, odds bonusser i Danmark og meget andet.

Sådan live streamer du Manchester United – Manchester City online

Du kan se EFL Cup-semifinalen mellem Manchester United og Manchester City direkte med live streaming hos bet365.

Blot ved at have en finansieret konto hos bet365 får du dermed muligheden for at live streame United – City med både PC, mobil og tablet, hvilket er en glimrende måde at live streame fodbold på.

Se Manchester United – Manchester City her!

EFL Cuppen er den korteste vej til en titel

EFL Cuppen er den mindste af de fire turneringer, som de to Manchester-klubber har deltaget i i denne sæson.

Det er dog samtidigt den nemmeste turnering at vinde, og når nu klubberne har nået semifinalerne, så går man selvfølgelig benhårdt efter at vinde.

Der venter to semifinaler, hvorefter vinderen tager til Wembley, og skal møde enten Leicester eller Aston Villa, som mødes i den anden semifinale.

Manchester United har vundet EFL Cuppen fire gange, senest i 2010. City har vundet tre gange, og deres seneste sejr var i 2014, hvor de slog Sunderland i finalen.

De to bysbørn mødte senest hinanden i EFL Cuppen i 2014, hvor Manchester United vandt 1-0 på mål af Juan Mata, men meget er sket siden da.

Både United og City har sparet spillere i FA Cuppen

Der kan ikke rigtigt være tvivl om, at både United og City vælger at satse på EFL Cuppen. Dels fordi man ser i semifinalen, og så betyder det nok også mere, at man møder lokalrivalerne, så fansene vil have det stramt med at nedprioritere den.

Manchester City spillede med fire spillere, som formentlig kommer til at starte inde tirsdag aften, mens det hos United vel nærmest kun var Harry Maguire, Victor Lindelöf og Nemanja Matic i forhold til, hvordan de stillede op imod Wolves.

Udover en finaleplads, så er der meget prestige over lokalopgørene. Manchester City tabte meget skuffende med 2-1 hjemme på Etihad, da de to hold mødte hinanden senest, og det skal selvfølgelig hævnes nu.

Manchester United – Manchester City: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Manchester United – Manchester City:

Manchester United

David de Gea

Aaron Wan-Bissaka – Victor Lindelöf – Harry Maguire – Luke Shaw

Nemanja Matic - Paul Pogba - Fred

Daniel James – Anthony Martial – Marcus Rashford

Manchester City

Ederson

Kyle Walker – John Stones - Fernandinho – Benjamin Mendy

Kevin De Bruyne – Rodri – David Silva

Riyad Mahrez – Sergio Agüero – Raheem Sterling

Hvad bliver kampen?

Manchester City har et langt stærkere hold, men Manchester United er rigtigt stærke imod hold, der gerne vil have bolden, så de kan fokusere på deres hurtige angribere, som er stærke i kontrafasen.

Vi regner med en kamp, hvor City dominerer, og de bør være stærke nok at vinde.

Vores bud: 1-2

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk