Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 14 mar, 2019

Kan Randers fastholde sjettepladsen?

fodbold

I vores optakt til OB – Randers kan du finde informationer om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere!

Vil du streame fodbold? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Vil OB være motiveret imod Randers?

Der venter en fantastisk 26. spillerunde i Superligaen, hvor samtlige syv kampe spilles på samme tid. Fra søndag kl. 17.00 og de næste to timer spilles der om, hvem der skal være med i det eftertragtede mesterskabsslutspil.

OB er allerede sikre på at fastholde deres tredjeplads, og derfor har Randers, som ligger på sjettepladsen, umiddelbart mere at spille for i denne kamp.

Man kan stille spørgsmålstegn ved om man kan se en motivationforskel i løbet af kampen. Skulle den stå uafgjort i slutningen af kampen, så vil man formentlig se et Randers-hold, der vil kæmpe med alt, hvad de har lært for at sikre sejren.

Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

Randers vil følge de andre kampe

Randers’ muligheder for at ende i top seks kommer dog også an på de andre kampe, da det jo som bekendt er ekstremt tæt i Superligaen.

OB-spillerne kommer til at gå op i, hvordan det går i de andre kampe, men Randers-spillerne får med garanti beskeder udefra sidelinjen, da stillingerne i de andre opgør kan have meget indflydelse på, hvordan Randers skal gribe kampen an.

Det er særligt FC Nordsjællands kamp imod Vendsyssel og AaBs kamp imod AGF, der er interessante. Hvis AaB og FCN fører deres kampe, så vil de overhale Randers i tabellen, og tvinge dem til at hente de tre point, hvis de vil i top seks.

Prøv vores quizzer om Superligaen!

OB tilbage i toppen af dansk fodbold

Siden startede at dette årti har OB haft store problemer. De har ligget i midten og bunden af Superligaen, og klubben var i mange år ret så uinteressant at følge, men det har ændret sig med Jakob Michelsen.

Succes-træneren, der fik sølvmedaljer med SønderjyskE, fik en meget dårlig start på sæsonen, men de har været blandt de absolut bedste mandskaber i Superligaen alt i alt.

Med fire point ned til tredjepladsen, så ligner OB efterhånden det bedste bud en bronzevinder, og det er egentlig godt for dansk fodbold at få OB tilbage i toppen af dansk fodbold.

Der er masser af historie og traditioner forbundet med OB, og de har også et relativt stort stadion, som godt kan trække mennesker til, hvis ellers resultaterne også kommer.

Se kortet: Alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

OB – Randers: Skader og karantæner

OB må undvære midtstopper Ramon Leeuwin, som afsoner karantæne, og han bliver nok erstattet af Alexander Ludwig.

Randers har alle mand klar.

OB – Randers: Forventede startopstillinger

OB

Sten Grytebust

Alexander Ludwig – Jeppe Tverskov – Marco Lund

Ryan Lauren – Casper Nielsen – Janus Drachmann – Troels Kløve – Jacob Barrett

Bashkim Kadrii – Anders K. Jacobsen

Randers

Patrik Carlgren

Johnny Thomsen – Jonas Bager – Erik Marxen – Kevin Conboy

Mikkel Kallesøe – Nicolai Poulsen – Andre Rømer – Saba Lobjanidze

Emil Riis – Marvin Egho

OB – Randers: Odds

Du kan få disse odds på OB – Randers hos bet365 (odds er fra 14/03 – 14.32):

  • OB: 2.10
  • Uafgjort: 3.40
  • Randers: 3.40

Find vores odds tips her!

OB – Randers: Live streaming og TV

Du kan se OB – Randers med live streaming og i TV. Vil du helst se fodbold i TV, så kan dette gøres på Eurosport 2.

Vil du live streame OB – Randers, så kan du gøre det hos Eurosport Player.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.