fodbold

OB er allerede sikret en top seks placering, mens Randers formentlig skal vinde i Odense for at spille med i mesterskabsslutspillet. Læs mere om OB – Randers her!

Vil OB være motiveret imod Randers?

Der venter en fantastisk 26. spillerunde i Superligaen, hvor samtlige syv kampe spilles på samme tid. Fra søndag kl. 17.00 og de næste to timer spilles der om, hvem der skal være med i det eftertragtede mesterskabsslutspil.

OB er allerede sikre på at fastholde deres tredjeplads, og derfor har Randers, som ligger på sjettepladsen, umiddelbart mere at spille for i denne kamp.

Man kan stille spørgsmålstegn ved om man kan se en motivationforskel i løbet af kampen. Skulle den stå uafgjort i slutningen af kampen, så vil man formentlig se et Randers-hold, der vil kæmpe med alt, hvad de har lært for at sikre sejren.

- Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

Randers vil følge de andre kampe

Randers’ muligheder for at ende i top seks kommer dog også an på de andre kampe, da det jo som bekendt er ekstremt tæt i Superligaen.

OB-spillerne kommer til at gå op i, hvordan det går i de andre kampe, men Randers-spillerne får med garanti beskeder udefra sidelinjen, da stillingerne i de andre opgør kan have meget indflydelse på, hvordan Randers skal gribe kampen an.

Det er særligt FC Nordsjællands kamp imod Vendsyssel og AaBs kamp imod AGF, der er interessante. Hvis AaB og FCN fører deres kampe, så vil de overhale Randers i tabellen, og tvinge dem til at hente de tre point, hvis de vil i top seks.

- Prøv vores quizzer om Superligaen!

OB tilbage i toppen af dansk fodbold

Siden startede at dette årti har OB haft store problemer. De har ligget i midten og bunden af Superligaen, og klubben var i mange år ret så uinteressant at følge, men det har ændret sig med Jakob Michelsen.

Succes-træneren, der fik sølvmedaljer med SønderjyskE, fik en meget dårlig start på sæsonen, men de har været blandt de absolut bedste mandskaber i Superligaen alt i alt.

Med fire point ned til tredjepladsen, så ligner OB efterhånden det bedste bud en bronzevinder, og det er egentlig godt for dansk fodbold at få OB tilbage i toppen af dansk fodbold.

Der er masser af historie og traditioner forbundet med OB, og de har også et relativt stort stadion, som godt kan trække mennesker til, hvis ellers resultaterne også kommer.

- Se kortet: Alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

OB – Randers: Skader og karantæner

OB må undvære midtstopper Ramon Leeuwin, som afsoner karantæne, og han bliver nok erstattet af Alexander Ludwig.

Randers har alle mand klar.

OB – Randers: Forventede startopstillinger

OB

Sten Grytebust

Alexander Ludwig – Jeppe Tverskov – Marco Lund

Ryan Lauren – Casper Nielsen – Janus Drachmann – Troels Kløve – Jacob Barrett

Bashkim Kadrii – Anders K. Jacobsen

Randers

Patrik Carlgren

Johnny Thomsen – Jonas Bager – Erik Marxen – Kevin Conboy

Mikkel Kallesøe – Nicolai Poulsen – Andre Rømer – Saba Lobjanidze

Emil Riis – Marvin Egho

OB – Randers: Odds

Du kan få disse odds på OB – Randers hos bet365 (odds er fra 14/03 – 14.32):

  • OB: 2.10
  • Uafgjort: 3.40
  • Randers: 3.40

- Find vores odds tips her!

OB – Randers: Live streaming og TV

Du kan se OB – Randers med live streaming og i TV. Vil du helst se fodbold i TV, så kan dette gøres på Eurosport 2.

Vil du live streame OB – Randers, så kan du gøre det hos Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk