amalienborg

Man kan som altid oddse på dronningens nytårstale, og vi har samlet nogle af de mere spændende forslag til 2019-udgaven her!

Når året går på hæld, og fodboldligaerne holder pause, så vælger mange at sætte nogle spil på dronningens nytårstale.

Det er nemlig blevet meget populært at oddse på, hvilke ord, Dronning Margrethe nævner i sin tale.

Der er et hav af muligheder og i denne artikel forsøger vi at guide dig til nogle spændende spil, men der kommer dog ingen regulære odds tips herfra.

- Læs mere om odds bonusser 2020 her!

Odds på Dronningens nytårstale

Når man skal vurdere sandsynligheden for, at et specifikt ord bliver nævnt, så kan man tage et kig på, hvor mange gange det er nævnt tidligere.

Man kan nemlig finde samtlige tidligere taler online, og det kan være en god ide at skimte dem før man spiller.

Der er dog også nogle ord, som er meget aktuelle nu. Det kunne eksempelvis være klimaforandringer, som har været det helt store emne i året, der er gået.

Det har hun kun nævnt en gang (i 2013), men sandsynligheden er vel større end tidligere nu.

Tror du på, at klimaforandringer bliver nævnt, så får man 3.00 hos bet365 på det. Klima kan fås til 2.80, men det har hun ikke sagt siden 1983.

Hvis du ønsker at spille på Dronningens nytårstale, så kan du gøre det hos bet365, Danske Spil, Unibet, LeoVegas, Mr Green, Bethard, Onside Betting, ComeOn, Youbet og 888sport, så der er altså fine muligheder.

Vi har samlet nogle af de mere interessante ord, som du kan spille på i Dronningen nytårstale 2019.

  • Klima (2.80 hos bet365)
  • Krænke (4.00 hos bet365)
  • Klimakrise (6.00 hos bet365)
  • Metro (6.00 hos LeoVegas)
  • EU (7.00 hos LeoVegas)

Det er svært at vurdere sandsynligheden på et bestemt ord. Man kan som sagt undersøge, hvor ofte det er nævnt tidligere, men det giver ikke nødvendigvis et retvisende billede af sandsynligheden.

Det er værd at overveje, hvilke emner, som folk har talt meget om i 2019. Her er det selvfølgelig umuligt at komme udenom klimakrisen, men også emner som Brexit og krigen i Syrien.

I sidste års tale var emnerne meget generelle. Der blev sendt en hilsen de udsendte tropper og folk på Færøerne, Sydslesvig og danskere bosat i udlandet.

Hvis du ikke har en konto hos en af de nævnte bookmakere, så kan du oprette dig, og få en flot velkomstbonus samtidigt.

Du kan læse alt om, hvilke odds bonusser, der er til rådighed hos bookmakere med dansk licens lige her.

Glædejul og godt nytår fra Mesterbold til dig.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk