fodbold danmark

Brøndby kan få det svært i Randers, som de ellers har et godt overtag imod. Læs optakten her!

Brøndby har overtaget imod Randers

Søndag eftermiddag kommer Brøndby-holdet på besøg på Cepheus Park i Randers. En udekamp imod Randers er sjældent sjov, men der er dog ikke tvivl om, at Brøndby er favoritter.

Kigger man på de seneste 10 indbyrdes kampe mellem Randers og Brøndby i Superligaen og DBU Pokalen, så har Brøndby vundet hele syv kampe, mens tre er endt uafgjort.

Randers’ seneste sejr imod Brøndby fandt sted tilbage i 2014, da de vandt 2-0 på Brøndby Stadion.

Selvom det er en ret klar tendens, så skal man dog passe på med at lægge alt for meget i det. Brøndby-holdet var flyvende i to sæsoner under Alexander Zorniger, mens Randers var en klub i kæmpe kaos, men det har ændret sig nu.

Brøndby er et niveau over Randers, men det bør stadig blive en relativt lige kamp. Ikke mindst fordi Brøndby er midt i Europa League-kvalifikationen, som koster mange kræfter.

Brøndby havde store problemer i torsdags

I den turnering var Brøndby i torsdags i store problemer. De mødte Inter Turku i Finland, og efter 4-1 på hjemmebane i den første kamp, så burde der ikke rigtigt være tvivl om det samlede udfald.

Det skulle dog vise sig at blive særdeles problematisk på trods af den – på papiret – store niveauforskel.

Efter 0-0 ved pausen, så scorede Inter Turku to hurtige mål i anden halvleg, hvilket fik Brøndby-træner Niels Frederiksen til at sætte Kamil Wilczek og Josip Radosevic på banen.

Spillet blev ikke rigtigt bedre, men Brøndby fik alligevel kæmpet en samlet sejr på 4-3 hjem. Det var dog slet, slet ikke overbevisende.

- Prøv vores fodboldquizzer her!

Randers imponerede ikke i premieren

Randers har umiddelbart forstærket truppen en smule henover sommerpausen i håbet om top seks, eller i hvert at undgå nedrykning.

I den første Superliga-kamp var Randers på besøg hos SønderjyskE, hvor de tabte 2-1. Marvin Egho scorede Randers’ mål, men de spillede ikke særligt godt, så nederlaget var egentlig fortjent nok.

Der skal leveres en langt bedre indsats imod Brøndby, hvis de skal have de tre point, men det er langt fra umuligt.

Mange af Brøndby-spillerne må have trætte stænger, mens Randers har haft en hel uge til at forberede sig.

Randers – Brøndby: Skader og karantæner

Randers må nok klare sig uden Andre Rømer og Johnny Thomsen, men derudover bør alle spillere være klar.

Brøndby må undvære Hany Mukhtar og Joel Kabongo.

Randers – Brøndby: Forventede startopstillinger

Randers

Patrik Carlgren

Björn Kopplin – Simon Piesinger – Erik Marxen – Kevin Conboy

Mikkel Kallesøe – Vito Hammershøy-Mistrati – Frederik Lauenborg – Saba Lobjanidze

Marvin Egho – Emil Riis

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjörtur Hermannsson – Paulus Arajuuri – Anthony Jung

Lasse Vigen – Josip Radosevic – Kasper Fisker

Simon Hedlund – Kamil Wilczek – Simon Tibbling

Randers – Brøndby: Odds Tip

Du kan få disse odds på Randers – Brøndby hos bet365 (odds er far 19/07 – 11.15):

  • Randers: 3.75
  • Uafgjort: 3.50
  • Brøndby: 2.00

Vi mener, at 3.75 på Randers er for meget. Ganske vist har Brøndby et godt tag på Randers i de seneste mange kampe, men Brøndby skal ikke vurderes så meget bedre, som bookmakerne gør her.

De har haft en hård kamp i Finland i torsdags, og der venter dem endnu en Europa League-kamp på næste torsdag, hvor de skal til Polen for at møde Lechia Gdansk.

Randers – Brøndby: Live Stream og TV

Du kan live streame Randers FC - Brøndby IF hos Dplay, og du kan se kampen i TV ved at skrue ind på Canal 9. Læs mere om at se fodbold i TV her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk