røde stjerne fans

Flere tusinde serbere er i øjeblikket i København i forbindelse med FCKs kamp imod Røde Stjerne. Læs mere om kombinationen af rabiate fans, gay-pride og se Røde Stjerne-spillerne i Parken.

Der venter et brag af en Champions League-kvalifikationskamp mellem FC København og Røde Stjerne tirsdag aften.

- Vil du spille på kampen? Få de bedste odds bonus tilbud!

Vi har gennemgået de serbiske sportsaviser for at få et andet perspektiv på aftenens storkamp.

Omkring 2.000 serbere ventes at være på plads, og mange af dem var allerede i København for at varme op mandag. Du kan se en video af de vilde serbere længere nede i artiklen, hvor de fester igennem ved Højbro Plads.

Det omhandler blandt andet festende serbiske fans, banen i Parken og ikke mindst kombinationen af rabiate fans og en Pride-parade på samme tid.

2.000 vilde serbere venter i København

Det er ingen hemmelighed, at Røde Stjernes fans er blandt de mest fanatiske og vilde i hele Europa. Det fik FCK at føle, da de besøgte Marakana i sidste uge, hvor det vanvittige tryk på tribunen heldigvis ikke fik den helt store indflydelse på kampen.

Mens FCK havde omkring 150 fans med i Beograd, så får Røde Stjerne en helt anden opbakning i Danmark.

Der er udsolgt på Røde Stjernes afsnit, hvilket betyder, at omkring 2.000 vil stå på D-tribunen bag det ene mål.

Derudover forventes det også, at serbere uden billet vil forsøge at få adgang til andre tribuner, hvilket de dog ikke får lov til.

Da kampen kategoriseres som en højrisikokamp, så vil der ikke blive solgt billetter i døren. Man skal købe sin billet online, og tilmed have en bruger i FCKs billetsystem for at få adgang til kampen, som sparkes i gang 20.00.

Allerede mandag aften var der gang i de medrejsende serbere. De brugte ventetiden at få feste igennem i det centrale København, nærmere bestemt Højbro Plads.

Se videoen her:

Gay Pride + rabiate fans = problemer?

Det serbiske medie republika.rs har tirsdag morgen skrevet, at der potentielt kan opstå problemer med Røde Stjernes fans, som er kendt for at være yderligtgående, når det kommer til politisk ståsted og seksuel orientering:

- Før duellen i Parken, som potentielt er 15 millioner euro værd, så blev Vladan Milojevics hold mødt med nyheden om, at der samtidigt afholdes Gay Pride med tusindevis af homoseksuelle på gaderne.

- Det giver potentielt problemer, da det er kendt, at de mindst 2.000 medrejsende fans er kendt for deres negative holdning til seksuelle minoriter. Men det er en bekymring, som de lokal autoriteter skal tage sig af.

Da der blev afholdt en lignende parade i Beograd i 2001, hvilket var deres første nogensinde, blev den fuldstændigt ødelagt af voldelige modaktivister, og det siges, at de lokale hooligans spillede en stor rolle i dette.

Der skulle gå ni år før de turde afholde en lignende parade igen i frygt for, at det ville gå galt igen.

Det bliver spændende at se, hvordan det danske politi har tænkt sig at løse den opgave, for der bliver med garanti noget at se til.

Er Parkens bane dårlig?

Det er ikke mere end en måned siden, at Parken udskiftede græsset. At afholde koncerter på en fodboldbane kombineret med dansk vejr kan ofte give udfordringer i forhold til at bibeholde et velplejet græstæppe.

Da de serbiske spillere mandag aften trænede på Danmarks nationalstadion var de i hvert fald ikke tilfredse.

Du kan se videoen af de serbiske spillere, da de træder ind på Parkens græstæppe her:

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk