Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 11 feb, 2020

Coppa Italia: Optakt og live stream til AC Milan – Juventus

ac milan fans san siro

Vil du se AC Milan – Juventus? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til Coppa Italia-semfinalen mellem AC Milan og Juventus kan læse mere om de forventede startopstillinger, live streaming og meget andet.

Se AC Milan – Juventus Online: Live Stream Coppa Italia

Du kan se Coppa Italia-semifinalen mellem AC Milan og Juventus direkte med online live streaming hos bet365.

Hvis du har en konto hos bet365, og enten har penge på kontoen eller placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer, så kan du live streame så meget fodbold, som du har lyst.

Du kan både live streame fodbold med mobil, tablet og PC.

Se AC Milan – Juventus lige her!

AC Milan får det svært imod Juventus

Der er ingen tvivl om, at Juventus er storfavoritter, når vi skal have fundet den ene finaledeltager i 2019/2020-udgaven af Coppa Italia.

AC Milan er bestemt ikke den topklub, som de historisk set har været, og Juventus’ trup har vel nærmest aldrig været stærkere.

Juventus har vundet de seneste ni kampe imod AC Milan, og med tanke på, at der venter en returkamp på Allianz Stadium i Torino, så er det svært at forestille sig, at AC Milan går videre.

Når det er sagt, så spillede AC Milan en af de bedste halvlege i meget lang tid i søndags. De var foran 2-0 ved pausen imod Inter, men faldt så sammen i anden halvleg, og de tabte kampen med 4-2.

Kigger man på tabellen i Serie A, så ligger Juventus à point med Inter på førstepladsen med 54 point, mens AC Milan ligger på 10. pladsen med 32 point, hvilket fint udtrykker niveauforskellen på de to hold.

Er Maurizio Sarri på vej ud?

På trods af de nogenlunde gode pointhøst, så er der uro i Juventus. Deres trup har vel aldrig været stærkere end den er nu, men spillet fungerer ikke rigtigt.

De tabte 2-1 på udebane imod Hellas Verona, og siden har der været rygter i den italienske presse om, at Juventus skulle overveje at skille sig af med træner Maurizio Sarri.

Han blev hyret før sæsonen efter en svær tid i Chelsea, men han har tidligere bevist sine evner i Italien.

Det har dog også tidligere taget ham tid at få sine mandskaber til at fungere perfekt, og Juventus er ikke just en klub, der har meget tålmodighed. Der skal vindes, og så er det faktisk underordnet, hvordan det sker.

I første omgang kommer Sarri dog til at stå spidsen for Juventus-holdet, når de besøger San Siro i Milano, hvor der allerede mandag var solgt over 60.000 billetter.

Selvom AC Milan er langt fra fordums styrke, så er det fortsat en af de største fodboldkampe i Italien.

AC Milan – Juventus: Forventede startopstillinger

AC Milan

Gianluigi Donnarumma

Davide Calabria – Simon Kjær – Alessio Romagnoli – Theo Hernandez

Samu Castillejo – Franck Kessie – Ismael Bennacer Ante Rebic

Hakan Calhanoglu – Zlatan Ibrahimovic

Juventus

Gianluigi Buffon

Juan Cuadrado – Matthijs de Ligt – Leonardo Bonucci – Alex Sandro

Aaron Ramsey – Miralem Pjanic – Blaise Matuidi

Paulo Dybala – Gonzalo Higuain – Cristiano Ronaldo

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2427 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.