san siro i milano

Der venter en meget spændende topkamp i den italienske Serie A, når AC Milan tager imod Juventus onsdag aften. Læs alt om AC Milan – Juventus her!

Se AC Milan – Juventus: Online live streaming og TV

Da kampen mellem AC Milan og Juventus ikke sendes på dansk TV, så er du nødt til at benytte online live streaming til at se kampen.

Det er dog ikke noget problem, da bet365 har rettighederne til at vise samtlige Serie A-kampe i Danmark.

Ved at live streame fodbold hos bet365, så behøver du ikke betale for dyre TV-tjenester.

Se ubegrænset Serie A-fodbold her!

AC Milan er ubesejrede 27 Serie A-kampe

2020 har ikke været et godt år, men for AC Milan var det måske året, hvor de gjorde comeback i den absolutte top af italiensk fodbold.

Efter et forfærdeligt årti, hvor klubben gik fra at være blandt verdens største og bedste, men endte i subtoppen af Serie A, så blæser der nu positive vinde over AC Milan.

Rossoneri ligger fortjent på førstepladsen i Serie A med 37 point efter kun 15 kampe. De er kun et point foran lokalrivalerne fra Inter, men har hele 10 point ned til Juventus, som dog har en kamp i baghånden.

Træner Stefano Pioli blev ansat i oktober 2019, men det tog for alvor fart, da klubben for et år siden hentede Simon Kjær, Zlatan Ibrahimovic og Alexis Saelemaekers til klubben.

Milans seneste nederlag fandt sted i hjemmekampen imod Genoa i marts 2020. Siden har de spillet 27 Serie A-kampe med syv uafgjorte og 20 sejre til følge.

Læg dertil, at klubben har en af de yngste trupper i hele ligaen, og så begynder det at se meget positivt ud for klubben, som har vundet Champions League hele syv gange.

Der er dog ikke meget tvivl om, at Juventus må påtage sig favoritværdigheden i denne kamp. Hjemmebanefordelen et tomt San Siro er begrænset, og Juventus’ spillermateriale er bare en klasse over Milans.

AC Milan og Juventus er hårdt ramt af corona

Corona har fyldt utroligt meget i det nordlige Italien og gør det fortsat. Anden bølge har sat sit præg på hele Europa, hvor kampe på stribe bliver aflyst.

En aflysning kommer ikke på tale i aftenens kamp, selvom begge klubber har modtaget positive svar på deres coronaprøver i de seneste par dage.

Seneste nye er, at Rade Krunic og Ante Rebic misser kampen, og de er selvfølgelig gået i isolation.

Hos Juventus er Alex Sandro og Juan Cuadrado testet positive.

Det er dog langt de eneste fravær, de to klubber har til onsdagens kamp.

AC Milan – Juventus: Skader og karantæner

AC Milan må fortsat klare sig uden talisman Zlatan Ibrahimovic, som selvfølgelig har kæmpe betydning for det unge hold.

Alexis Saelemaekers, Ismael Bennacer og Matteo Gabbia sidder ude med skader, mens Sandro Tonali afsoner karantæne efter sin udvisning imod Benevento.

Rade Krunic og Ante Rebic sidder som sagt ude med COVID-19, men på den positive side, så er Simon Kjær kampklar efter et par uger på sidelinjen.

Foruden Alex Sandro og Juan Cuadrado, så må Juventus-manager Andrea Pirlo også undvære Alvaro Morata, der sidder ude med en skade.

AC Milan – Juventus: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AC Milan – Juventus

AC Milan

Gianluigi Donnarumma

Davide Calabria – Simon Kjær – Alessio Romagnoli – Theo Hernandez

Franck Kessié – Diogo Dalot

Samu Castillejo – Hakan Çalhanoğlu – Brahim Diaz

Rafael Leao

Juventus

Wojciech Szczęsny

Leonardo Bonucci – Matthijs de Ligt – Merih Demiral

Federico Chiesa – Weston McKennie – Rodrigo Bentancur – Danilo

Paulo Dybala – Aaron Ramsey

Cristiano Ronaldo

AC Milan – Juventus: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AC Milan – Juventus?

AC Milan – Juventus spilles onsdag den 6. januar kl. 20.45.

Hvor spilles AC Milan – Juventus?

AC Milan – Juventus spilles på San Siro i Milano.

Hvor kan man live streame AC Milan – Juventus online?

AC Milan – Juventus kan live streames hos online hos bet365.

Er det gratis at live streame AC Milan – Juventus hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame AC Milan – Juventus hos bet365, da du skal have en konto, men det koster dig slet ingenting at se fodbold.

Hvilken dansk TV-kanal sender AC Milan – Juventus?

AC Milan – Juventus sendes ikke i dansk TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.