fodbold mål

To af Danmarks største og mest historiske klubber mødes søndag eftermiddag på Ceres Park i Århus, og du kan læse vores optakt til AGF – AaB her!

I vores optakt til AGF – AaB kan du læse mere om trupnyt, forventede startopstillinger, odds, og hvordan du live streamer Superliga-kampen online.

AGF og AaB er blandt de mest formstærke hold i Superligaen

Der venter en rigtigt spændende kamp, når AGF og AaB mødes i den tidlige Superliga-kamp søndag.

Det er således også de to jyske klubber med størst opbakning, der støder sammen, så vi bør få en fantastisk atmosfære på Ceres Park.

Efter at være kommet dårligt fra start med Superliga-sæsonen, så ser det nu positivt ud for både AGF og AaB, som før runden lå placeret som henholdsvis nummer tre og seks.

Mens det primært er defensiven, der har forbedret sig hos AGF, så er der tydelige forbedringer i det generelle spil hos AaB.

I deres seneste to kampe i Superligaen har AaB besejret AC Horsens med 5-0 på udebane og FCK med 1-0.

Det gør det ikke dårligere, at de siden vandt pokalkampen imod Nørresundby md 8-0. Det lyder selvfølgelig som en meget nem kamp, men det sagde man også om AGFs kamp imod Marstal/Rise, hvor AGF kun formåede at spille 2-2 i ordinær tid, hvorefter de så sikrede sejren.

Heldigvis for AGF, så var det nærmest kun Nicolai Poulsen, der var med fra den normale startopstilling.

- Test din viden om Superligaen med vores quizzer her!

Niklas Backman har vist sin betydning for AGF

Hos AGF er det som sagt defensiven, der er blevet voldsomt forbedret, og meget af den ære skal give til svenske Niklas Backman.

Som det også var tilfældet i sidste sæson, så er der enormt stor forskel på AGFs resultater med og uden midtstopperen.

Siden han kom tilbage i startopstillingen, så har AGF ikke indkasseret et mål, og det er altså fire kampe på stribe nu.

For at det ikke skal være løgn, så havde AGF heller ikke lukket et mål ind i de foregående tre kampe med Backman fra start, så man finder ikke mange spillere med større betydning for deres hold i Superligaen.

- Top 10: Flest kampe i Superligaen!

Formstærke AaB har ikke slået AGF i syv kampe

AaB kommer som sagt til Århus med nogle fine resultater i bagagen, så der må være meget selvtillid i truppen.

De scorer mål på stribe, og har en vaskeægte stjerne i Lucas Andersen, som vel næppe er at finde i Superligaen til næste sæson.

Derudover har heller ikke indkasseret mål i deres seneste tre kampe, og med hjemvendte Rasmus Thelander i truppen, så bliver de næppe dårligere til at forsvare i fremtiden.

Til gengæld er AaB ikke formstærke, når det kommer til at møde AGF. De to mandskaber har mødt hinanden i et hav af Superliga-kampe over det seneste år, men vi skal alligevel tilbage til den 17. april 2017 for at finde AaBs seneste sejr imod AGF.

Siden har de spillet syv kampe med fire AGF-sejre og tre uafgjorte til følge.

AGF – AaB: Skader og karantæner

AGF må formentlig undvære Nicklas Helenius, men derudover er der ikke de store problemer. Det ligner et comeback til Aleksandar Jovanovic i målet.

Hos AaB er det nok kun Lukas Klitten, der må sidde ude.

AGF – AaB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AGF – AaB:

AGF

Aleksandar Jovanovic

Alexander Munksgaard – Niklas Backman – Jesper Juelsgaard – Casper Højer

Mustafa Amini – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

AaB

Jacob Rinne

Patrick Kristensen – Jores Okore – Kasper Pedersen – Jakob Ahlmann

Iver Fossum – Magnus Christensen – Patrick Olsen

Kasper Kusk – Mikkel Kaufmann – Lucas Andersen

AGF – AaB: Odds på kampen

Du kan få disse odds på AGF – AaB hos bet365 (odds er fra 12/09 – 18.00 - odds kan ændre sig):

  • AGF: 2.50
  • Uafgjort: 3.50
  • AaB: 2.62

Se vores odds tip til AGF - AaB her!

Se AGF – AaB Online: Live Streaming og TV

Du kan både se AGF – AaB med online live streaming og i TV. Ønsker du at se AGF – AaB med live stream, så kan du gøre dette hos Dplay.

Vil du hellere se Superliga-fodbold i TV, så skal du slå ind på Eurosport 2.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk