Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 22 nov, 2019

Superligaen: Optakt til AGF – Brøndby IF

fodbold

I vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og Brøndby kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, fodbold i TV og meget andet!

Brøndby skal fastholde de gode takter

Efter en meget svingende sæsonstart, så virker der til at være mere styr på tingene i Brøndby. Niels Frederiksen har efterhånden haft nogle måneder og et par nødvendige landsholdspauser, hvor han har haft tid til at træne holdet intensivt.

Derudover hentede klubben nogle nødvendige forstærkninger i form af midtstopperne Sigurd Rosted og Andreas Maxsø. Disse er gået direkte ind i startopstillingen, og de er samtidigt gået over til 3-5-2.

Siden disse ændringer har Brøndby vundet fem kampe på stribe i Superligaen. Præstationerne har ikke altid været lige gode, men resultater avler selvtillid, og nu skal de fastholde den gode tendens.

De møder dog et stærkt AGF-hold, som i den grad bejler til at komme med i top seks, hvilket de ikke har formået at gøre siden den strukturelle ændring i 3F Superligaen.

Brøndby ligger på tredjepladsen med 31 point, mens AGF ligger fem point efter på fjerdepladsen. I denne sæson har AGF spillet ni hjemmekampe.

Det blev til forventede nederlag imod topholdene fra FC Midtjylland og FC København, hvor de trods alt spillede nogle fine kampe.

Derudover tabte de noget overraskende med 4-3 imod Silkeborg foran et rekordfyldt Ceres Park. De resterende seks hjemmekampe har de vundet.

AGF har været gode imod Brøndby

Kampene mellem AGF og Brøndby hører til blandt de allerstørste i dansk fodbold. Spillerne går til stålet, og for AGFs vedkommende er det nok sæsonens vigtigste hjemmekamp.

For godt tre år siden leverede Brøndby en historisk nedslagtning på 7-0 i Århus, men siden da har kampene været mere tætte.

I de seneste fem indbyrdes kampe mellem AGF og Brøndby har AGF vundet tre, en er endt uafgjort, og så har Brøndby kun formået at vinde en af disse.

Det seneste opgør bør på en overraskende 3-0-sejr til AGF på Brøndby Stadion. Det var dog før de førnævnte tilgange i Brøndby-forsvaret, og man må sige, at Brøndby virker stærkere i øjeblikket.

Brøndby får profiler tilbage

Brøndby har i løbet af ugen offentliggjort et ekstremt skidt regnskab, som selvfølgelig trækker overskrifter, men på banen er der gode nyheder.

Kamil Wilczek kommer tilbage efter to kampe i karantæneboksen, og derudover, så er Simon Tibbling formentlig klar til at spille fra start efter flere måneders skadespause.

Det er to af Brøndbys absolut bedste spillere, som i den grad kan gøre forskellen.

Bliver en hård kamp

Det bliver formentlig en hårdt spillet kamp. For AGFs fans er Brøndby stadig den absolutte hademodstander, selvom opgørene imod Randers også er blevet større.

Det er to hold, som går til stålet, og derfor tror vi på en kamp med mange kort og frispark.

Du kan finde vores odds tip til kampen lige her!

AGF – Brøndby IF: Skader og karantæner

Hos AGF er Frederik Tingager og Mustafa Amini tvivlsomme, mens Brøndby må klare sig uden Kasper Fisker, Tobias Børkeeiet, Joel Kabongo og Josip Radosevic.

AGF – Brøndby IF: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger mellem AGF og Brøndby:

AGF

Aleksandar Jovanovic

Alexander Munksgaard – Niklas Backman – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Mustafa Amini – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Mustapha Bundu – Patrick Mortensen – Jon Thorsteinsson

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Kevin Mensah – Dominik Kaiser – Lasse Vigen – Hany Mukhtar – Anthony Jung

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

Se AGF – Brøndby IF: Online live stream og TV

Du kan både se AGF – Brøndby med live streaming og i TV.

Hvis du vil se fodbold i TV, så kan du se kampen på TV3+. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.