ceres park i århus - agf stadion

Brøndby skal besejre AGF på udebane for at holde fast i guldchancerne, men det bliver svært uden Jesper Lindstrøm og Anthony Jung. Læs alt om AGF – Brøndby her!

Brøndby skal slå AGF i Århus

Torsdag aften mødes AGF og Brøndby i den næstsidste runde af Superliga-sæsonen. Det er kun sejren, der tæller for Brøndby-holdet, og selvom AGF ikke har det store at spille for, så forventer man på ingen måde, at de kommer til at lægge sig ned og lade rivalerne fra Brøndby stjæle sejren hjemme på Ceres Park.

Generelt har Brøndby-holdet haft det meget svært imod David Nielsens AGF på udebane i Superligaen.

AGF har således vundet fire af de seneste fem kampe, hvor Brøndby har været på besøg, og nu har de endda en ekstra stor hjemmebanefordel, da AGF kan invitere 8.000 fans på stadion, mens Brøndbys fans ikke må komme ind.

AGF vil være favoritter til at vinde aftenens kamp, men det ligner en meget tæt og dramatisk kamp.

Topkampen i Parken får betydning

På onsdag mødes FC København og FC Midtjylland i en meget spændende kamp i Parken. Status før den 31. spillerunde er, at de danske mestre fra Midtjylland ligger på førstepladsen med 57 point. Brøndby er to point efter på andenpladsen, men målscoreren er tilpas dårligere, så forspringet reelt er på tre point.

FCK følger lige efter på 52 point, og har dermed en mikroskopisk chance for at vinde guldet. Hvis FCK slår FCM onsdag aften, så giver de en matchbold til ærkerivalerne fra Brøndby, som med en sejr i Århus vil overtage førstepladsen.

En sejr til FCK vil også gøre tredjepladsen umulig at undgå for AGF, hvilket på papiret skal være en fordel for Brøndby.

Uanset udfaldet af onsdagens kamp i Parken, så kommer den til at have enorm betydning for torsdagens opgør mellem AGF og BIF.

Brøndby mangler store profiler

Brøndby har generelt en ret smal trup, hvis man sammenligner med FCK, FC Midtjylland og måske endda også AGF.

Niels Frederiksen har virkelig fået det maksimale ud af materialet, men de også været relativt heldige i forhold til skader og karantæner, som indtil nu ikke har været det store problem.

Brøndby-træneren har dog store udfordringer før kampen imod AGF. Jesper Lindstrøm mistede fatningen imod FCK, og lavede en grim stempling, som selvfølgelig blev takseret til et rødt kort.

Jobbe er ikke blot ude imod AGF, men også i den sidste Superliga-kamp imod FC Nordsjælland. Umiddelbart er Rezan Corlu den mest oplagte afløser, men han har været meget ude i kulden.

Frederiksen kunne vælge at stille op med Lasse Vigen, Morten Frendrup og Josip Radosevic, men de mangler i så fald noget gennembrudsstyrke.

Derudover sidder Anthony Jung også ude med karantæne. Han har været blandt Brøndbys vigtigste spillere i denne sæson, og de har ikke andre venstrebenede stoppere i truppen, så de er nødt til at ændre deres spilmønstre i opsspillet.

AGF – Brøndby IF: Skader og karantæner

AGF mangler stadig den vigtige stopper Frederik Tingager, som næppe kommer på banen igen i denne sæson.

Derudover er Mathias Jørgensen og Niklas Backman også ude.

Brøndby mangler som bekendt Jesper Lindstrøm og Anthony Jung. Derudover er Peter Bjur, Mathias Kvistgaarden og Blas Riveros også ude.

AGF – Brøndby IF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

AGF (4-3-3)

Kamil Grabara

Kevin Diks – Sebastian Hausner – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Patrick Olsen – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Albert Grønbæk – Patrick Mortensen – Jon Dagur Thorsteinsson

Brøndby IF (3-5-2)

Marvin Schwäbe

Hjortur Hermannsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Andreas Bruus – Morten Frendrup – Josip Radosevic – Lasse Vigen – Kevin Mensah

Simon Hedlund – Mikael Uhre

Se AGF – Brøndby IF: Live streaming og TV

Superliga-kampen mellem AGF og Brøndby vises både i TV og online med live streaming.

Hvis du vil se dansk fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Vil du se kampen online, så kan du gøre det på Viaplay.

AGF – Brøndby IF: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AGF – Brøndby IF?

AGF – Brøndby IF spilles torsdag den 20. maj 2021 kl. 20.00.

Hvem viser AGF – Brøndby IF?

AGF – Brøndby IF vises på TV3+ i dansk TV.

Kan man købe billetter til AGF – Brøndby IF?

Nej, der er udsolgt til AGF – Brøndby IF.

Hvor kan man se AGF – Brøndby IF online?

AGF – Brøndby IF kan ses online med live stream hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.