ceres park i århus

Det kan sagtens blive en meget underholdende kamp på Ceres Park, når AGF tager imod FC Nordsjælland onsdag aften. Læs alt om kampen i vores optakt!

FC Nordsjælland kan spille med om bronzemedaljerne

Det ligner umiddelbart en god fodboldkamp, når AGF tager imod FC Nordsjælland onsdag aften.

AGF spillede 0-0 imod Brøndby på udebane i weekenden, og fastholdt dermed forspringet på fem point.

David Nielsens mandskab ligger fortsat på Superligaens femteplads med gode muligheder for at vinde klubbens første medaljer i over 20 år.

Selvom Brøndby i øjeblikket ikke virker stærke nok til at true AGF, så skal man ikke undervurdere det unge FC Nordsjælland-hold, som sagtens kan blande sig i kampen om bronzemedaljerne.

FCN er i øjeblikket seks point efter AGF, men hullet kan selvfølgelig mindskes med en sejr i Århus, og så bliver det tæt.

FCN har selvfølgelig mange unge spillere, som spiller med stort mod, og som om, at de ikke har noget at tabe, og det kan blive en stor fordel for dem i forhold til AGF, som vil føle, at de mister tredjepladsen.

AGF og FCN kommer fra gode præstationer

Hverken AGF eller FC Nordsjælland formåede at vinde i den seneste runde, men begge mandskaber egentlig være godt tilfredse med præstationerne.

AGF spillede imod Brøndby på udebane, og de formåede at holde Brøndby fuldstændigt væk fra store chancer i 90 minutter, hvilket er imponerende.

Samtidigt fastholdt de forspringet, og David Nielsen havde god grund til at være tilfreds efter kampen selvom de ikke kom på tavlen.

FC Nordsjælland spillede uafgjort imod FC København hjemme på Farum Park, men de havde i den grad fortjent at vinde kampen.

FCN-spillerne skabte chancer på samlebånd, men de manglede den afgørende skarphed. De kan dog tage rigtigt meget med fra kampen, da de underpræsterede en smule i kampen forinden.

Man må formode, at FC Nordsjælland kommer med det vanlige, offensive udtryk, mens AGF formentlig vil holde fokus på den stærke organisation.

Hvis AGF afgiver for meget plads til de hurtige FCN-frontløbere, så kan det blive en meget besværlig kamp.

Derfor kommer AGFs bagkæde nok til at stå relativt lavt igennem hele kampen.

AGF – FC Nordsjælland: Skader og karantæner

AGF-træner David Nielsen må undvære Alex Gersbach og Zach Duncan, men har ellers alle mand klar til kamp.

FC Nordsjælland må klare sig uden Mohammed Kudus, som netop er nomineret til Golden Boy-prisen, som sidder ude med karantæne.

Derudover er Jonathan Amon stadig skadet.

AGF – FC Nordsjælland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til AGF – FC Nordsjælland, men det tætte kampprogram gør det lidt sværere at forudse, da holdene roterer mere end det normalt er tilfældet.

AGF

William Eskelinen

Kevin Diks – Frederik Tingager – Niklas Backman – Casper Højer

Bror Blume – Nicolai Poulsen – Benjamin Hvidt

Jon Thorsteinsson – Patrick Mortensen – Jakob Ankersen

FC Nordsjælland

Nicolai Larsen

Mads Thychosen – Kian Hansen - Khalid Mumin – Ivan Mesik

Mohammed Diomandé – Magnus Kofod Andersen – Mikkel Rygaard

Isaac Atanga – Mikkel Damsgaard – Kamal-Deen Sulemana

Se AGF – FC Nordsjælland: Online live streaming og TV

Du kan både se AGF – FC Nordsjælland med online live streaming og i TV. Ønsker du at se Superliga-fodbold i TV, så kan det gøre ved at slå ind på TV3 Sport.

Vil du derimod live streame fodbold online, så kan det blandt andet gøres på Viaplay, som udover Superligaen også sender Premier League, Champions League, Bundesligaen og meget andet fodbold.

AGF – FC Nordsjælland: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på AGF – FC Nordsjælland hos bet365:

  • AGF: 2.10
  • Uafgjort: 3.50
  • FC Nordsjælland: 3.30

Odds er fra 17/06 – 12.40, og kan ændre sig løbende.

AGF skal selvfølgelig være favoritter hjemme på Ceres Park, men det er værd at bemærke, at hjemmebanefordelen ikke er ret stor, når der stort set ikke er nogle tilskuere på lægterne.

FC Nordsjælland spiller noget god fodbold i øjeblikket, og selvom de har tabt de seneste to kampe imod AGF i Superligaen, så kan de sagtens vinde.

Umiddelbart virker det mere tiltrækkende at spille på udesejren til 3.30 end AGF til 2.10, men vi kommer ikke med et decideret odds tip til kampen.

Du finder i øvrigt alle vores odds tips her!

AGF – FC Nordsjælland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AGF – FC Nordsjælland?

AGF – FC Nordsjælland spilles onsdag den 17. juni kl. 18.00.

Hvor spilles AGF – FC Nordsjælland?

AGF – FC Nordsjælland spilles på Ceres Park i Århus.

Kan man købe billetter til AGF – FC Nordsjælland?

Nej, der er ikke billetter til salg til AGF – FC Nordsjælland.

Hvor kan man live streame AGF – FC Nordsjælland?

AGF – FC Nordsjælland live streames hos Viaplay.

Hvilken TV-kanal sender AGF – FC Nordsjælland?

AGF – FC Nordsjælland sendes på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk