løbebanen på AGFs stadion Ceres Park

Det kriseramte AGF-hold skal forsøge at bryde den elendige stime imod lokalrivalerne fra Randers. Kan tilskuerne hjælpe AGF til sejren? Læs vores optakt til kampen her!

Randers har netop bygget videre på AGF-rekord

AGFs resultater imod Randers nærmer sig efterhånden et paradoks. AGF har nu ikke formået at besejre Randers i de seneste 16 indbyrdes kampe, hvilket er deres længste stime imod nogle hold overhovedet.

Det kommer endda ovenpå en periode, hvor AGF har fisket de bedste spillere og ledere fra Randers.

De to lokalrivaler har netop mødt hinanden i to vigtige pokalsemifinaler. Pokalturneringen har altid haft stor betydning i Århus, men den er lige tanden vigtigere i denne sæson, da pokalfinalen som bekendt skal afholdes på AGFs hjemmebane, Ceres Park.

Den første kamp i Århus den 8. april, og her vandt Randers 2-0 på mål af Vito Hammershøj-Mistrati og Marvin Egho.

Dermed stod AGF overfor en meget svær opgave i returkampen på Cepheus Park Randers. Patrick Mortensen bragte ganske vist AGF foran 1-0 efter 24 minutter, og topscoreren tændte dermed håbet.

Marvin Eghos udligning til 1-1 efter 41 minutter blev dog kampens sidste mål, og dermed gik Randers FC videre med en samlet sejr på 3-1.

AGFs seneste sejr over Randers fandt sted tilbage i 2015.

Generelt har AGFs resultater i de seneste par måneder været direkte elendige. Siden sejren over FC Midtjylland den 7. marts har AGF spillet otte kampe. Det er blevet til fire uafgjorte og fire nederlag, og mange af præstationerne har været direkte dårlige.

Få overblikket: Betting sider med bonus i Danmark!

AGF får hjælp af tilskuerne i Århus

Endelig åbner de danske stadioner op for tilskuerne igen! Politikerne er blevet enige om, at Superliga-ordningen, som blev praktiseret i dele af den seneste sæson, nu træder i kraft igen.

Det kommer selvfølgelig ovenpå en lang periode med stabile smittetal samt en stigende andel af befolkningen, som er blevet vaccineret.

Vi har forhåbentlig set vores sidste Superliga-kamp uden tilskuere nogensinde, men det vides selvfølgelig ikke med sikkerhed.

Stadionerne bliver delt op i sektioner af 500 mennesker hver. Størrelsen på Ceres Park giver AGF lov til at invitere omkring 8.000 mennesker, og selvom der fortsat er mange restriktioner og regler, så bliver det fantastisk at se en kamp med lidt stemning igen.

Der har været masser af empiri, som fortæller, at hjemmebanefordelen stort set er væk, når stadionerne står tomme, men AGF kommer formentlig til at få en hjælpende hånd.

AGF har som den eneste klub i Superligaen valgt at afspille falsk tilskuerlyd på stadion, da David Nielsen mente, det havde en effekt på spillerne.

Omvendt, så kommer det næppe til at være en heksekedel, og mon ikke Randers-spillerne også finder det motiverende at spille foran tilskuere.

AGF – Randers: Skader og karantæner

Selvom AGF har fået vigtige Nicolai Poulsen tilbage efter en skade, så er David Nielsen og AGF stadig uden flere vigtige spillere.

Frederik Tingager og Casper Højer sidder ude med hhv. skade og karantæne, og de er blandt holdets vigtigste.

Daniel Arzani, Mathias Jørgensen og Zach Duncan mangler ligeledes, men det har ikke den store betydning.

Randers mangler topscorer Al-Hadji Kamara samt backerne Jesper Lauridsen og Björn Kopplin.

AGF – Randers: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til torsdagens kamp i Århus:

AGF (4-3-3)

Kamil Grabara

Alexander Munksgaard – Sebastian Hausner – Jesper Juelsgård – Alex Gersbach

Albert Grønbæk - Nicolai Poulsen - Patrick Olsen

Gift Links – Patrick Mortensen – Jon Dagur Thorsteinsson

Randers FC (4-4-2)

Patrik Carlgren

Simon Graves – Simon Piesinger – Erik Marxen – Oliver Bundgaard

Tobias Klysner – Lasse Berg Johnsen – Vito Hammershøj-Mistrati – Mathias Greve

Marvin Egho – Frederik Lauenborg

Se AGF – Randers: Live Stream & TV

Superliga-kampen mellem AGF og Randers kan live streames online og ses i TV.

Hvis du vil se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Vil du live streame kampen online, så kan du gøre det på Viaplay.

AGF – Randers: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AGF – Randers?

AGF – Randers spilles onsdag den 21. april 2021 kl. 17.45.

Hvor mange tilskuere kan der komme AGF – Randers?

Der kan komme omkring 8.000 tilskuere til AGF – Randers.

Kan man købe billetter til AGF – Randers?

Ja, man kan købe billetter til AGF – Randers her!

Hvor kan man live streame AGF – Randers?

AGF – Randers kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame AGF – Randers?

Nej, det er ikke gratis, da du skal have en aktiv konto.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.