ceres park i århus

Vejle starter Superligaen ud med en svær udekamp imod AGF. Læs optakten her!

I vores optakt til AGF – Vejle kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget mere.

Vejle kan gøre ondt på AGF

Mandagens Superliga-kamp spilles i Århus, hvor AGF tager imod Vejle. Bronzevinderne fra GF har haft en fornuftig sommer, hvor de både har forstærket truppen og spillet sig videre i Europa League-kvalifikationen.

De er selvfølgelig favoritter i en hjemmekamp imod oprykkerne fra Vejle, men det kan sagtens vise sig at bliv en tæt kamp.

Vejle har en endnu stærkere trup end senest, de var i Superligaen, og selvom overlevelsesmulighederne er sværere efter strukturændringen, så er det langt fra givet, at de rykker ned igen.

Der plejer at være tryk på, når AGF og Vejle mødes i Superligaen. De mødte hinanden fire gange i 2018/2019-sæsonen, hvor de fleste nok særligt husker en enkelt kamp.

Da Vejle tog imod AGF hjemme på Vejle Stadion den 21. april måtte dommer Peter Munch Larsen ekskorteres fra banen efter nogle kontroversielle kendelser.

Det bliver formentlig mere afdæmpet denne gang, men derfor kan det sagtens blive en god kamp alligevel.

Vejle og AGF har forstærket sig i vinduet

Der er sket spændende ting i den korte pause hos både AGF og Vejle. Det stod hurtigt klart, at Mustapha Bundu skulle væk fra AGF, og den hurtige kantspiller er nu i Anderlecht.

De har dog fået en tilpas stor transfersum til at finde nye spillere til truppen. Milan Jevtovic er kommet til fra Røde Stjerne, mens de har hentet Patrick Olsen og Søren Tengstedt i AaB.

Olsen er allerede blevet en profil på AGF-holdet.

Vejle har været væsentligt mere aktive på transfersiden. Inkluderer man spillere, der er kommet tilbage efter udleje, så er der kommet otte spillere til klubben.

Det mest markante nyindkøb er svenske Alexander Milosevic, som er en talentfuld men skadesplaget midtstopper, der sagtens kan blive en stor gevinst for Vejle.

Derudover har de hentet Saeid Ezatolahi i FK Rostov, Raphael Dwamena i Levante, Alexander Brunst i Magdeburg og så er Matthew Briggs kommet til på en fri transfer.

AGF – Vejle: Skader og karantæner

AGF må klare sig uden Zach Duncan, men har derudover alle mand klar til kamp.

Vejle må undvære Arlind Ajeti.

AGF – Vejle: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AGF – Vejle:

AGF

William Eskelinen

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Sebastian Hausner – Casper Højer Nielsen

Bror Blume – Nicolai Poulsen – Patrick Olsen

Gift Links – Patrick Mortensen – Jon Thorsteinsson

Vejle

Thomas Hagelskjær

Viljormur Davidsen – Juhani Ojala – Arlind Ajeti – Malte Amundsen

Lundrim Hetemi – Diego Montiel – Thomas Gundelund

Lucas Jensen – Leonel Montano – Wahid Faghir

Se AGF – Vejle: Online live streaming og TV

Kampen mellem AGF og Vejle kan både live streames online og ses i TV. Vil du gerne se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

Er du mere til live streaming, så kan du se kampen hos Viaplay.

AGF – Vejle: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AGF – Vejle?

AGF – Vejle spilles mandag den 14. september kl. 19.00.

Hvor spilles AGF – Vejle?

AGF – Vejle spilles på Ceres Park, Århus.

Kan man købe billetter til AGF – Vejle?

Ja, man kan købe billetter til AGF – Vejle lige her.

Hvilken TV-kanal sender AGF – Vejle?

AGF – Vejle sendes på TV3 Sport.

Hvor kan man live streame AGF – Vejle?

AGF – Vejle kan live streames hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk