johan cruyff arena ajax amsterdam

Det ligner en sjov kamp, når Ajax tager imod Liverpool i Champions League onsdag aften. Læs alt om Ajax – Liverpool her!

Liverpool får det svært imod Ajax

Det ligner en både underholdende og interessant kamp i Champions Leagues Gruppe D, når Ajax tager imod Liverpool onsdag aften.

Kampen er selvfølgelig ekstra spændende med danske briller, da Ajax og Liverpool som bekendt er kommet i pulje med de danske mestre fra FC Midtjylland og Atalanta.

Liverpool vurderes selvfølgelig som det klart stærkeste hold i gruppen, og det ville være meget skuffende, hvis ikke de formåede at gå sikkert videre.

Ajax har dog gentagende gange vist, at man ikke må undervurdere dem. Hollænderne har solgt godt ud af profilerne, men omvendt også hentet nogle nye spillere ind til truppen.

I Premier League-sammenhæng er Liverpool kommet sløjt fra start. De tabte blandt andet med utrolige 7-2 imod Aston Villa, og de er langt fra topniveauet, som både har sikret dem Champions League og Premier League.

Liverpool hårdt ramt af skader

En af grundene til Liverpools problemer, er den nuværende skadessituation. Jürgen Klopps Liverpool-mandskab har været meget afhængige af enkelte spillere som målmand Alisson Becker og forsvarsstyrmanden Virgil van Dijk.

De har begge været blandt verdens absolut bedste i deres Liverpool-tid, men deres fravær har også udstillet de manglende alternativer.

De to profiler sidder fortsat ude, og på målmandspositionen hedder erstatningen Adrian, som bestemt ikke har stået godt i Liverpool-trøjen.

Der spekuleres faktisk i, at Virgil van Dijk kan blive erstattet af Fabinho, som dermed skal trække tilbage i det centrale forsvar fra sin position som defensiv midtbanespiller.

Det kom forleden frem, at Virgil van Dijk kommer til at sidde ude i størstedelen af denne sæson, hvilket selvfølgelig er et kæmpe problem for Liverpool og manager Jürgen Klopp.

Ajax er startet forfra igen

Selvom Ajax for godt halvandet år siden var sekunder fra at komme i Champions League-finalen, så lever klubben stadig af at sælge deres spillere.

Selvom Ajax i løbet af de senere år har justeret deres strategi, så de nu bruger væsentlig flere penge på at hente spillere udefra, så ændrer det ikke på, at klubbens største profiler også sælges videre.

I det netop overståede transfervindue valgte Ajax at sælge Donny van de Beek, Hakim Ziyech og Sergino Dest til en samlet sum af omkring 800 millioner kroner.

En af de nye spillere, som skal være blandt fremtidens profiler i Ajax, er Mohammed Kudus, som er blevet hentet i FC Nordsjælland.

Han har fået en fantastisk start i Æresdivisionen, hvor han har lavet tre oplæg, og scoret et mål.

Det samme kan siges om brasilianske Antony, som Ajax har brugt over 100 millioner på at hente til klubben fra Sao Paulo.

Ajax har fået en fin sæsonstart i Æresdivisionen, men de møder markant hårdere modstand i Champions League.

Normalt nyder Ajax en stor opbakning hjemme i Amsterdam, hvor der med garanti havde været fuldt skur, hvis ikke det var for de stramme restriktioner.

Ajax – Liverpool: Skader og karantæner

Ajax-træner Erik ten Hag har umiddelbart alle mand klar til kampen.

Gæsterne fra Liverpool har omvendt store problemer. Foruden målmand Alisson og stopper Virgil van Dijk, så må Jürgen Klopp også undvære Joel Matip, Naby Keita, Thiago Alcantara og Alex Oxlade-Chamberlain.

De kan sagtens sætte en ganske fornuftig startopstilling sammen, men defensiven er meget hårdt ramt.

Ajax – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Ajax – Liverpool:

Ajax

André Onana

Noussair Mazraoui – Perr Schnuurs – Daley Blind – Nicolas Tagliafico

Ryan Gravenberch – Edson Álvarez

Antony – Mohammed Kudus – Dusan Tadic

Zakaria Labyad

Liverpool

Adrian

Trent Alexander-Arnold – Joe Gomez – Fabinho – Andy Robertson

James Milner – Jordan Henderson – Georginio Wijnaldum

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Se Ajax – Liverpool: Online live streaming og TV

Champions League-kampen mellem Ajax og Liverpool kan både live streames online og ses i TV.

Vil du se fodbold i TV, så kan du se Ajax – Liverpool på TV3 Sport.

Skal du se kampen med mobil, tablet eller computer, så kan du live streame Champions League-fodbold på Viaplay.

Ajax – Liverpool: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Ajax – Liverpool?

Ajax – Liverpool spilles onsdag den 21. oktober kl. 21.00.

Hvor spilles Ajax – Liverpool?

Ajax – Liverpool spilles på Johan Cruyff Arena i Amsterdam.

Hvilken dansk TV-kanal sender Ajax – Liverpool?

Ajax – Liverpool sendes på TV3 Sport.

Hvor kan man live streame Ajax – Liverpool?

Ajax – Liverpool kan live streames hos Viaplay.

Er det gratis at live streame Ajax – Liverpool hos Viaplay?

Nej, det er ikke gratis at live streame Ajax – Liverpool hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk