arsenals hjemmebane emirates stadium i london

Arsenal kan for første gang i denne sæson vinde fire kampe på stribe, når de tager imod Newcastle i FA Cuppen. Læs alt om kampen her!

Se Arsenal – Newcastle: Online live streaming og TV

FA Cup-kampen Arsenal – Newcastle kan live streames online hos bet365. Det kan du fordi, at bet365 har sikret sig rettighederne til at vise alle FA Cup-kampe i Danmark.

Dermed kan du med en finansieret bet365-konto live streame fodbold med både mobil, tablet og PC.

Derudover sendes kampen også på 6'eren i dansk TV.

Se Arsenal – Newcastle her!

Arsenal skal bygge videre på den gode form

Det har ikke været nemt at være Arsenal-fan i de seneste mange år. Klubben har stadig ikke formået at bygge sig op efter Wengers afsked med klubben, og nu er de endda meget langt fra den fjerdeplads, som de tidligere tog til takke med.

Denne sæson har dog været ekstra dårlig i forhold til, hvad vi har set de seneste par år. De ligger i skrivende stund på 11. pladsen i Premier League, hvilket de gør på baggrund af tre sejre på stribe.

The Gunners har tabt otte af de 17 PL-kampe, hvilket selvfølgelig er uacceptabelt, men måske er der bedre tider på vej.

Arsenal har nu vundet tre kampe på stribe imod Chelsea, Brighton og senest West Bromwich.

Hvis de formår at vinde den relativt overkommelige opgave imod formsvage Newcastle, så kan de vinde fire kampe på stribe for første gang i denne sæson.

Det kræver flere sejre at reparere skaderne, men det er i hvert fald en start for manager Mikel Arteta.

Newcastle bør ikke satse på FA Cuppen

Med kun fire point op til Arsenal og en ekstra kamp i baghånden, så ser det egentlig ikke så skidt ud for Newcastle, når man kigger på Premier League-tabellen.

Kigger man på holdets seneste kamp, så bliver det dog langt mere kritisk. Siden deres sejr imod West Bromwich, så har de spillet seks kampe med fire nederlag og to uafgjorte til følge.

De kan være tilfredse med deres uafgjorte resultat imod Liverpool, men derudover har deres præstationer ikke været ret gode.

De tabte kun 2-0 på Etihad Stadium imod Manchester City, men cifrene lyver i forhold til niveauforskellen på de to hold.

Newcastle kommer til at kæmpe hårdt for at overleve endnu en sæson i Premier League, hvilket bør have større betydning end noget andet.

Da Newcastle mødte Brentford i EFL Cuppen, og i øvrigt tabte, var det med en del reserver på holdet.

Newcastle har det svært imod Arsenal

Newcastle er et af de hold, som Arsenal er allerstærkest imod. 14 af de seneste 17 indbyrdes kampe er blevet vundet, heraf også de seneste fire.

Den eneste kamp i 2020 mellem Arsenal og Newcastle blev spillet i februar på Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium.

Efter 0-0 ved pausen, så gik det stærkt i anden halvleg. Pierre-Emerick Aubameyang bragte Arsenal foran 1-0 efter 54 minutter, og få minutter senere scorede Nicolas Pepe til 2-0.

Mesut Özil scorede sit sidste Arsenal-mål, da han scorede til 3-0, og Alexandre Lacazette lukkede kampen med sin scoring til 4-0.

Arsenal – Newcastle: Skader og karantæner

Midtstopper Gabriel sidder fortsat ude med COVID-19. Reiss Nelson er skadet, mens Thomas Partey muligvis kan være tilbage på holdet.

Det forventes dog, at der bliver roteret massivt på begge mandskaber.

Newcastle må undvære Allan Saint-Maximin og Ryan Fraser, som sidder ude med skader. Jamaal Lascelles er tvivlsom, mens Isaac Hayden er tilbage efter at have afsonet karantæne.

Arsenal – Newcastle: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Arsenal – Newcastle:

Arsenal

Rúnar Alex Runarsson

Cedric Soares – Rob Holding – David Luiz – Ainsley Maitland-Niles

Thomas Partey – Dani Ceballos

Gabriel Martinelli – Joe Willock – Nicolas Pepe

Eddie Nketiah

Newcastle

Martin Dubravka

Javier Manquillo – Federico Fernandez – Ciaran Clark – Paul Dummett – Emil Krafth

Jacob Murphy – Jonjo Shelvey – Jeff Hendrick – Miguel Almiron

Dwight Gayle

Arsenal – Newcastle: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Arsenal – Newcastle?

Arsenal – Newcastle spilles lørdag den 9. januar kl. 18.30.

Hvor spilles Arsenal – Newcastle?

Arsenal – Newcastle spilles på Emirates Stadium i London.

Hvor kan man live streame Arsenal – Newcastle online?

Arsenal – Newcastle kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame Arsenal – Newcastle hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Arsenal – Newcastle hos bet365, da du skal have en konto med penge på. Du skal dog ikke betale noget for at live streame fodbold.

Hvilken dansk TV-kanal sender Arsenal – Newcastle?

Arsenal – Newcastle sendes på 6’eren i Danmark.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.