fodbold

Et skadesplaget FC Barcelona-hold skal forsøge at spille sig videre til semifinalerne i Copa del Rey. Der venter dog en svær udekamp i Bilbao imod Athletic. Læs optakten her!

I vores optakt til Copa del Rey-kampen Athletic Bilbao – FC Barcelona kan du læse om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

Se Athletic Bilbao – FC Barcelona online: Live stream Copa del Rey

Du kan se Copa del Rey-kampen Athletic Bilbao – FC Barcelona med live streaming hos bet365. Du kan både benytte mobil, tablet og computer, og live streaming er din eneste mulighed for at se Athletic Bilbao – FC Barcelona i Danmark, da kampen ikke sendes i TV.

Se Athletic Bilbao – FC Barcelona her!

Uro hos FC Barcelona

Barcelona har haft en urolig sæson. Der var stigende utilfredshed med præstationer (snarere end resultaterne) under den tidligere cheftræner Ernesto Valverde, som blev fyret, og erstattet med Quique Setien.

Sidstnævnte er kendt for at stå for noget meget seværdig fodbold, som i teorien burde passe fantastisk til FC Barcelonas stil, men han har ikke fået en nem start.

Foruden nederlaget til Valencia i La Liga og flere dårlige præstationer, så er der også meget uro i klubben, hvilket dog ikke har meget med ham at gøre.

For det første har de problemer i angrebet, hvor både Luis Suarez og Ousmane Dembélé sidder ude med længerevarende skader, som formentlig holder dem ude i resten af sæsonen.

Derudover, så faldt en udtalelse fra sportsdirektør Eric Abidal ikke i god jord hos Lionel Messi, som offentligt modsagde sig sin tidligere holdkammerat.

De tabloide medier har spekuleret i om Lionel Messi er på vej væk fra Barcelona, men det kommer dog næppe til at ske.

FC Barcelona har det svært i Bilbao

San Mamés er et svært stadion at besøge, hvilket Barcelona kan skrive under på. På trods af, at de har haft et hold, der har været flere niveauer over baskernes, så har de kun vundet to af deres seneste fem kampe på det flotte stadion, som i øvrigt skal bruges til EM i fodbold 2020.

Det seneste møde mellem de to hold på Athletics hjemmebane blev spillet den 16. august. Det lignede en kamp uden mål, men legendariske Aritz Aduriz scorede kampens eneste mål i det 89. minut, og sikrede dermed baskerne en 1-0-sejr.

Aduriz har i øvrigt scoret syv mål imod Barcelona siden starten af 2015/2016-sæsonen, og hans hovedstødsstyrke er helt utrolig.

Athletic i dårlig stime

Det er dog heller ikke et formstærkt Athletic-hold, som Barcelona besøger.

I deres seneste 10 kampe har de kun formået at besejre amatørholdene CF Intercity og Sesato River, mens deres seneste sejr i La Liga blev hentet den 1. december sidste år.

I samme periode har de dog formået at spille uafgjort imod både Real Madrid og Sevilla på udebane, så de kan sagtens også spille lige op med FC Barcelona.

Athletic Bilbao – FC Barcelona: Skader og karantæner

Målmand Iago Herrerin, som normalt står i Copa del Rey, har karantæne, så førstemålmand Unai Simon kommer til at vogte buret. Derudover er Oscar de Marcos stadig ude med en langtidsskade.

FC Barcelona må klare sig uden Luis Suarez og Ousmane Dembélé.

Athletic Bilbao – FC Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Athletic Bilbao – FC Barcelona:

Club Athletic

Unai Simon

Ander Capa – Yaray Álvarez – Inigo Martinez – Yuri Berchiche

Dani Garcia – Unai Lopez

Inaki Williams – Raul Garcia – Iker Muniain

Aritz Aduriz

FC Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Samuel Umtiti – Jordi Alba

Frenkie De Jong – Sergio Busquets – Arthur Melo

Lionel Messi – Antoine Griezmann – Ansu Fati

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk