Optakt: Se Athletic Bilbao – FC Barcelona online med live stream

fodbold

Vil du se Athletic Bilbao – FC Barcelona? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til Copa del Rey-kampen Athletic Bilbao – FC Barcelona kan du læse om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

Se Athletic Bilbao – FC Barcelona online: Live stream Copa del Rey

Du kan se Copa del Rey-kampen Athletic Bilbao – FC Barcelona med live streaming hos bet365. Du kan både benytte mobil, tablet og computer, og live streaming er din eneste mulighed for at se Athletic Bilbao – FC Barcelona i Danmark, da kampen ikke sendes i TV.

Se Athletic Bilbao – FC Barcelona her!

Uro hos FC Barcelona

Barcelona har haft en urolig sæson. Der var stigende utilfredshed med præstationer (snarere end resultaterne) under den tidligere cheftræner Ernesto Valverde, som blev fyret, og erstattet med Quique Setien.

Sidstnævnte er kendt for at stå for noget meget seværdig fodbold, som i teorien burde passe fantastisk til FC Barcelonas stil, men han har ikke fået en nem start.

Foruden nederlaget til Valencia i La Liga og flere dårlige præstationer, så er der også meget uro i klubben, hvilket dog ikke har meget med ham at gøre.

For det første har de problemer i angrebet, hvor både Luis Suarez og Ousmane Dembélé sidder ude med længerevarende skader, som formentlig holder dem ude i resten af sæsonen.

Derudover, så faldt en udtalelse fra sportsdirektør Eric Abidal ikke i god jord hos Lionel Messi, som offentligt modsagde sig sin tidligere holdkammerat.

De tabloide medier har spekuleret i om Lionel Messi er på vej væk fra Barcelona, men det kommer dog næppe til at ske.

FC Barcelona har det svært i Bilbao

San Mamés er et svært stadion at besøge, hvilket Barcelona kan skrive under på. På trods af, at de har haft et hold, der har været flere niveauer over baskernes, så har de kun vundet to af deres seneste fem kampe på det flotte stadion, som i øvrigt skal bruges til EM i fodbold 2020.

Det seneste møde mellem de to hold på Athletics hjemmebane blev spillet den 16. august. Det lignede en kamp uden mål, men legendariske Aritz Aduriz scorede kampens eneste mål i det 89. minut, og sikrede dermed baskerne en 1-0-sejr.

Aduriz har i øvrigt scoret syv mål imod Barcelona siden starten af 2015/2016-sæsonen, og hans hovedstødsstyrke er helt utrolig.

Athletic i dårlig stime

Det er dog heller ikke et formstærkt Athletic-hold, som Barcelona besøger.

I deres seneste 10 kampe har de kun formået at besejre amatørholdene CF Intercity og Sesato River, mens deres seneste sejr i La Liga blev hentet den 1. december sidste år.

I samme periode har de dog formået at spille uafgjort imod både Real Madrid og Sevilla på udebane, så de kan sagtens også spille lige op med FC Barcelona.

Athletic Bilbao – FC Barcelona: Skader og karantæner

Målmand Iago Herrerin, som normalt står i Copa del Rey, har karantæne, så førstemålmand Unai Simon kommer til at vogte buret. Derudover er Oscar de Marcos stadig ude med en langtidsskade.

FC Barcelona må klare sig uden Luis Suarez og Ousmane Dembélé.

Athletic Bilbao – FC Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Athletic Bilbao – FC Barcelona:

Club Athletic

Unai Simon

Ander Capa – Yaray Álvarez – Inigo Martinez – Yuri Berchiche

Dani Garcia – Unai Lopez

Inaki Williams – Raul Garcia – Iker Muniain

Aritz Aduriz

FC Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Samuel Umtiti – Jordi Alba

Frenkie De Jong – Sergio Busquets – Arthur Melo

Lionel Messi – Antoine Griezmann – Ansu Fati

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.