camp nou i barcelona

FC Barcelona jagter førstepladsen i La Liga, når de tirsdag aften tager imod Athletic Club på Camp Nou. Læs alt om kampen her!

Se FC Barcelona – Athletic Bilbao: Online live streaming og TV

Du kan se La Liga-kampen mellem FC Barcelona og Athletic Club Bilbao direkte med online live streaming hos bet365.

En af mange fordele ved at live streame fodbold hos bet365 er, at du ikke skal betale et fast månedligt beløb, og du kan både live streame La Liga med mobil, tablet og computer.

Se FC Barcelona – Athletic Bilbao her!

FC Barcelona er blevet overhalet af Real Madrid

FC Barcelona har tilbragt det mest af sæsonen på førstepladsen i La Liga, men efter sidste weekends resultater, så er de blevet overhalet af ærkerivalerne fra Real Madrid.

Fredag aften spillede Barca 0-0 på udebane imod Sevilla, mens Real Madrid vandt 2-1 imod Real Sociedad.

Dermed er de to hold à point på førstepladsen, men Real Madrid er foran på reglen om indbyrdes opgør.

Der resterer fortsat otte kampe i La Liga, så der er fortsat mange point at spille om, men det begynder da at spidse til.

Athletic Club ligger på en skuffende 10. plads med 42 point, men de har dog kun seks point op til Getafe på femtepladsen, så de kan faktisk spille sig i Champions League i næste sæson, hvis en af topholdene vinder CL-turneringen.

Athletic Club har kæmpe problemer på Camp Nou

Athletic Club fra Bilbao er en unik klub, som ikke fungerer på samme måde som mastodonterne Real Madrid, Atletico Madrid og FC Barcelona.

Deres trup består udelukkende af spillere med baskiske rødder, hvorfor de selvfølgelig ikke kan konkurrere med de største klubber, men de har faktisk gjort det enormt flot over mange år.

Faktisk har klubben formået at skabe en del problemer for FC Barcelona i de seneste par år. Barca har ikke formået at besejre Athletic Club i de seneste fire forsøg, men hvis man udelukkende kigger på kampene på Camp Nou, så er historien dog noget anderledes.

Baskerne har ikke formået at vinde på Camp Nou siden 2001.

Der plejer dog at være omkring 80.000 tilskuere, når Bilbao er på besøg i Barcelona, og der vil slet ikke være nogle tilskuere til stede denne gang, så hjemmebanefordelen er bestemt mindre end den plejer at være.

Kommer Martin Braithwaite på banen?

Mange danske fodboldfans vil nok tænde for Barcelonas kampe med håbet om at se Martin Braithwaite spille sammen med Lionel Messi, Luis Suarez og de andre Barcelona-stjerner.

Grundet det meget tætte kampprogram, som klubberne står overfor efter coronapausen, så bliver der roteret utroligt meget på holdene i øjeblikket.

Efter at have brugt 90 minutter på bænken imod Leganés, så var Braithwaite tilbage i startopstillingen imod Sevilla.

Han gjorde dog ikke det store væsen af sig, og blev skiftet ud med en halv time igen.

Luis Suarez spillede alle 90 minutter, og kunne derfor godt ryge en tur på bænken. Omvendt kunne Antoine Griezmann starte inde, og så kan Martin Braithwaite og Ansu Fati så kæmpe om den sidste angrebsplads ved siden af Lionel Messi, som må formodes at starte inde.

Braithwaite er med i træner Quique Setiens trup, men vi forventer, at han starter ude.

FC Barcelona – Athletic Bilbao: Skader og karantæner

Barcelona må undvære Frenkie De Jong og Sergi Roberto, som begge har fået skader. Ousmane Dembélé sidder fortsat ude, og det er ikke sandsynligt, at vi ser ham i aktion i denne sæson.

Samuel Umtiti kommer tilbage efter at have afsonet karantæne imod Sevilla.

Athletic Club må undvære midtbanekreatøren Beñat Etxebarria og angriberen Ibai Gómez, som sidder ude med skader. Derudover er venstre back Yuri Berchiche ramt af karantæne.

FC Barcelona – Athletic Bilbao: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

FC Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Nélson Semedo – Gerard Piqué – Clément Lenglet – Jordi Alba

Arturo Vidal - Sergio Busquets – Arthur Melo

Lionel Messi – Antoine Griezmann – Ansu Fati

Athletic Club

Unai Simón

Ander Capa – Unai Núnez – Inigo Martinez – Mikel Balenziaga

Unai Lopez – Dani Garcia

Raul Garcia – Iker Muniain – Inigo Cordoba

Inaki Williams

FC Barcelona – Athletic Bilbao: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Barcelona – Athletic Bilbao?

FC Barcelona – Athletic Bilbao spilles tirsdag den 23. juni kl. 22.00.

Hvor spilles FC Barcelona – Athletic Bilbao?

FC Barcelona – Athletic Bilbao spilles på Camp Nou i Barcelona.

Kommer der tilskuere til FC Barcelona – Athletic Bilbao?

Nej, FC Barcelona – Athletic Bilbao spilles uden tilskuere.

Kan man live streame FC Barcelona – Athletic Bilbao online?

Ja, man kan live streame FC Barcelona – Athletic Bilbao hos bet365.

Kan man se FC Barcelona – Athletic Bilbao i TV?

Ja, man kan se FC Barcelona – Athletic Bilbao på TV2 Sport X.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk