bayerns stadion allianz arena i munchen

PSG får onsdag aften muligheden for at revanchere nederlaget i Champions League-finalen, når de møder Bayern Munchen. Læs alt om CL-kvartfinalen her!

PSG skal hævne finalenederlaget imod Bayern

Efter to fantastiske kvartfinaler i går, så byder Champions League-turneringen endnu engang på fodbold fra den allerøverste hylde, når Bayern München og Paris Saint-Germain mødes.

Det er således en gentagelse af finalen fra den seneste sæson, hvilken Bayern som bekendt gik hen og vandt med 1-0 på mål af Kingsley Coman, som i øvrigt tidligere har spillet i netop PSG.

Hele PSG-projektet, som primært drives af de ekstremt rige ejere fra Qatar, handler om at vinde Champions League.

Det var således første gang, at de nåede finalen, og der er ingen tvivl om, at nederlaget stadig nager Neymar, Kylian Mbappé og de andre PSG-stjerner, som får en fin mulighed for at tage revanche.

Bayern vurderes på forhånd som favoritter, men niveauforskellen på de to hold er ikke ret stor, og det bliver nok afgjort på marginaler og skarpheden i feltet.

Bayern forsvarer mesterskabet – PSG vakler

Vi har været vant til, at Bayern og PSG dominerer hhv. tysk og fransk fodbold, men storklubberne har ikke haft det nemt i disse tider med tomme stadioner.

Bayern spillede i weekenden en ekstremt vigtig kamp imod titelaspiranterne fra RB Leipzig i Bundesligaen.

Inden kampen var der kun fire point mellem de to hold, men da Bayern vandt kampen 1-0 på udebane, så er der nu et hul på syv point.

Der resterer kun syv runder af Bundesligaen, hvorfor det nu kun er et spørgsmål om tid før Bayern kan løfte det tyske mesterskab for 30. gang.

Situationen er en anden i PSG. På trods af et spillerbudget, der er nogenlunde lige så stort som de resterende 19 Ligue 1-klubber tilsammen, så har de haft svært ved at dominere.

Mauricio Pochettino har overtaget Thomas Tuchels trænersæde, men det er ikke fordi, at det resultatmæssigt er gået bedre for pariserne.

PSG har faktisk tabt to af de tre seneste Ligue 1-kampe, og weekendens nederlag imod Lille var virkelig kritisk.

Lille vandt kampen med 1-0 på Parc des Princes i Paris, og dermed overtog de førstepladsen.

PSG er tre point efter, men der er kun syv kampe tilbage, og mens Lille kan fokusere 100 % på ligaen, så er Paris Saint-Germain tvunget til at prioritere Champions League.

Stjernen over dem alle sidder ude

Der er lagt op til stjerneparade med to af Europas bedste spillertrupper overfor hinanden. Desværre, så mangler vi flere af de helt store profiler, som sidder ude med skader.

Det er virkelig kritisk for Bayern at måtte undvære topscorer Robert Lewandowski, som døjer med en knæskade.

Polakken, der blev topscorer i sidste sæsons Champions League, har scoret 42 mål i 36 kampe i denne sæson, og han er simpelthen for god til at blive erstattet 1:1.

I weekendens topkamp i Leipzig spillede Bayern med Eric Maxim Choupo-Moting på toppen, og med al respekt, så har han ikke niveauet til en Champions League-kvartfinale.

Lewandowski er dog langt fra den eneste spiller, der sidder ude til aftenens kamp.

Bayern München – PSG: Skader og karantæner

Foruden Robert Lewandowski, så må Bayern-træner Hansi Flick også undvære Corentin Tolisso, Douglas Costa, Javi Martinez og Serge Gnabry.

PSG må klare sig uden Mauro Icardi, Marco Verratti, Layvin Kurzawa, Juan Bernat og Alessandro Florenzi.

Ligesom vi så i går, så kan der komme positive testresultater på spillernes coronatests, så der kan opstå pludselig fravær.

Bayern München – PSG: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Bayern München – PSG:

Bayern München (4-2-3-1)

Manuel Neuer

Benjamin Pavard – Jerome Boateng – David Alaba – Alphonso Davies

Joshua Kimmich – Leon Goretzka

Leroy Sané – Thomas Müller – Kingsley Coman

Eric Maxim Choupo-Moting

Paris Saint-Germain (4-2-3-1)

Keylor Navas

Colin Dagba – Marquinhos – Presnel Kimbempe – Abdou Diallo

Idrissa Gueye – Ander Herrera

Angel Di Maria – Neymar – Kylian Mbappé

Moise Kean

Se Bayern München – PSG: Online live streaming og TV

Champions League-kvartfinalen mellem Bayern og PSG kan live streames online eller ses i TV.

Ønsker du at live streame fodbold online, så kan du se kampen på Viaplay, som i øvrigt sender alle Champions League-kampe i Danmark.

Vil du hellere se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Bayern München – PSG: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Bayern München – PSG?

Bayern München – PSG spilles onsdag den 7. april 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Bayern München – PSG?

Bayern München – PSG spilles på Allianz Arena i München.

Hvilken dansk TV-kanal sender Bayern München – PSG?

Bayern München – PSG sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame Bayern München – PSG online?

Bayern München – PSG kan live streames online på Viaplay.

Er det gratis at live streame Bayern München – PSG på Viaplay?

Nej, det er ikke gratis at live streame Bayern München – PSG på Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.