tysk fodbold stadion

Der venter en meget spændende kamp mellem Borussia Dortmund og Schalke 04, som lørdag eftermiddag mødes i Bundesligaen. Læs alt om kampen her!

I vores optakt til Bundesliga-kampen Borussia Dortmund - Schalke 04 kan du læse mere om skader, karantæner, live streaming, TV og meget andet!

Se Borussia Dortmund – Schalke 04: Live Stream og TV

Du kan se Borussia Dortmund – Schalke 04 direkte med live streaming hos bet365. Samtlige Bundesliga-kampe live streames direkte hos bet365, hvor du både kan benytte mobil, tablet og PC.

Se Borussia Dortmund – Schalke 04 lige her!

Tysklands største fodboldkamp spilles uden tilskuere

Lørdag den 16. maj spilles der igen fodbold i Tyskland. Bundesligaen åbner som den første store europæiske liga efter godt to måneders pause.

Coronavirussen hærger selvfølgelig stadig, så i første omgang spilles der uden tilskuere, hvilket selvfølgelig ødelægger en del af oplevelsen.

Normalt, når Borussia Dortmund tager imod ærkerivalerne fra Schalke 04, så er der helt pakket på Signal Iduna Park med omkring 80.000 tilskuere, men der bliver helt tomt lørdag eftermiddag.

Revierderby, som kampene mellem Dortmund og Schalke kaldes, er blandt de absolut største fodboldkampe i Tyskland, men det er ikke sikkert, at den normale derby-stemning vil være til stede, når der ikke er tilskuere på tribunen.

Det er heller ikke til at vide, hvordan spillernes form er. Selvom de individuelt har holdt formen ved lige, så mangler de med garanti kamptræning, og det gør det kun mere interessant at se på.

Borussia Dortmund – Schalke 04: Skader og karantæner

På trods af den lange pause, så er Dortmund ret hårdt ramt af skader. De må formentlig undvære Alex Witsel, Dan Axel Zagadou, Emre Can, Marco Reus og Nico Schultz.

Dortmund har dog god bredde i truppen, så de kan stadig stille med et meget stærkt mandskab.

Schalke må spille uden Ozan Kabak, Benjamin Stambouli og Omar Mascarell.

Borussia Dortmund – Schalke 04: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Borussia Dortmund – Schalke 04:

Borussia Dortmund

Roman Bürki

Lukasz Piszczek – Mats Hummels – Manuel Akanji

Achraf Hakimi – Julian Brandt – Thomas Delaney – Raphael Guerreiro

Jadon Sancho – Erling Braut Haaland – Thorgan Hazard

Schalke 04

Marcus Schubert

Jonjoe Kenny – Jeanclair Todibo – Matija Nastastic – Bastian Oczipka

Salif Sané

Weston McKennie – Suat Serdar

Amine Harit

Guido Burgstaller – Benito Raman

Borussia Dortmund – Schalke 04: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Borussia Dortmund – Schalke 04?

Borussia Dortmund – Schalke 04 spilles lørdag den 16. maj kl. 15.30.

Hvor spilles Borussia Dortmund – Schalke 04?

Borussia Dortmund – Schalke 04 spilles på Signal Iduna Park, Dortmund.

Spilles Borussia Dortmund – Schalke 04 med tilskuere?

Nej, der er ingen tilskuere til Borussia Dortmund – Schalke 04.

Kan man live streame Borussia Dortmund – Schalke 04?

Ja, man kan live streame Borussia Dortmund – Schalke 04 her!

Er det gratis at live streame Borussia Dortmund – Schalke 04?

Nej, det er ikke gratis, da du skal have en konto.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk