brøndby stadion

Brøndby starter Superliga-sæsonen med en hjemmekamp imod FC Nordsjælland, som de normalt har et godt tag på. Kan FC Nordsjælland bryde stimen på Brøndby Stadion?

Brøndby har vild stime imod FC Nordsjælland

Det ligner på forhånd en underholdende og velspillet fodboldkamp på Brøndby Stadion, når Brøndby IF tager imod FC Nordsjælland i Superligaens første runde.

Kigger man på holdenes resultater i de seneste fem Superliga-sæsoner, så er der faktisk ikke den store forskel, selvom Brøndby var tæt på at vinde mesterskabet i 2018.

Derfor er det også en smule underligt, at der er så klart et mønster i resultaterne. Brøndby har vundet de seneste seks Superliga-kampe imod FC Nordsjælland, og de har faktisk formået at undgå nederlag i hele 11 kampe på stribe.

Der burde umiddelbart ikke være noget taktisk, der gør det så svært for FC Nordsjælland, og selvom der er mange tilfældigheder med i ligningen, så vil det givetvis sidde i hovedet på spillerne, når de går på banen.

Hvor stor betydning, de indbyrdes opgør reelt har, er svært at sige, men det kan godt spille en lille rolle.

Det skal i øvrigt nævnes, at Brøndbys aktive fans har været til stede i størstedelen af disse kampe, og de vil ikke være til stede denne gang.

Få et freebet på 500 kroner uden omsætningskrav!

8.500 tilskuere venter på Brøndby Stadion

Vi skal forberede os på endnu en sæson med masser af restriktioner omkring afviklingen af fodboldkampene i Superligaen.

Brøndby har efter aftale med myndighederne fået lov til at invitere omkring 8.500 sæsonkortholdere og partnere på Brøndby Stadion.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke får den normale, fantastiske ramme på Brøndby Stadion. Omvendt, så er Superliga-fans ret heldige, hvis man sammenligner situationen med vores naboer.

De fleste europæiske ligaer starter op uden overhovedet at tillade tilskuere på stadion, så vi skal faktisk prise os lykkelige for, at vi kan se vores hold på stadion.

Da Brøndby vandt 4-0 imod FC Nordsjælland for to måneder siden var der kun 4.925 tilskuere på Brøndby Stadion, men der bør komme flere denne gang.

To unge hold mødes

Det kommer ikke som en overraskelse, at FC Nordsjælland har Superligaens klart yngste hold uanset hvilket parameter, man måler på.

Mohammed Kudus og Mikkel Damsgaard er blevet solgt til hhv. Ajax og Sampdoria, og vanen tro, så bliver de erstattet af endnu yngre spillere fra akademiet.

Brøndby er i gang med en økonomisk vending i klubben, og i den forbindelse skal de unge spillere fra Masterclass spille en større rolle.

I løbet af den seneste sæson fik både Anis Ben Slimane, Jesper Lindstrøm, Andreas Bruus og Morten Frendrup markeret sig på førsteholdet, og de skal fortsætte de gode takter på Vestegnen.

FC Nordsjælland stillede i gennemsnit op med en startopstilling på 22 år og 160 dage, hvilket er væsentligt lavere end alle andre hold i Superligaen.

Brøndby lå i sidste sæson på en godkendt femteplads på den liste med en gennemsnitslader på 25 år og 245 dage i gennemsnit.

Det forventes dog, at dette tal er væsentlig lavere i den kommende sæson.

Det er positivt for dansk fodbold, at der i den grad bliver satses på akademierne.

Brøndby – FC Nordsjælland: Skader og karantæner

Brøndby må undvære Andreas Maxsø og Rezan Corlu, som begge sidder ude med karantæner i de første to Superliga-runder.

FC Nordsjælland har umiddelbart alle mand klar.

Brøndby – FC Nordsjælland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby – FC Nordsjælland:

Brøndby

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson - Sigurd Rosted – Anthony Jung

Andreas Bruus – Josip Radosevic – Morten Frendrup – Lasse Vigen – Kevin Mensah

Simon Hedlund – Mikael Uhre

FC Nordsjælland

Peter Vindahl-Jensen

Mads Døhr Thychosen – Kian Hansen – Ulrik Yttergård Jenssen – Martin Frese

Magnus Kofod Andersen – Tochi Chukwuani – Jacob Steen Christensen

Ibrahim Sadiq – Mikkel Rygaard – Kamaldeen Sulamana

Se Brøndby – FC Nordsjælland: Online live streaming & TV

Brøndby IF – FC Nordsjælland kan live streames online og ses i TV.

Vil du live streame kampen online, så kan du benytte Eurosport Player, hvor du endda kan benytte mobil, PC og tablet!

Derudover kan kampen ses på Canal 9.

Brøndby – FC Nordsjælland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – FC Nordsjælland?

Brøndby – FC Nordsjælland spilles søndag den 13. september kl. 16.00.

Hvor spilles Brøndby – FC Nordsjælland?

Brøndby – FC Nordsjælland spilles på Brøndby Stadion.

Hvor kan man live streame Brøndby – FC Nordsjælland online?

Brøndby – FC Nordsjælland kan live streames online hos Dplay.

Er det gratis at live streame Brøndby – FC Nordsjælland?

Nej, det er ikke gratis at live streame Brøndby – FC Nordsjælland.

Hvilken TV-kanal sender Brøndby – FC Nordsjælland?

Brøndby – FC Nordsjælland sendes på Canal 9.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk