brøndby if fans

Danmarks største fodboldkamp spilles søndag aften på Brøndby Stadion. Kan Brøndby besejre ærkerivalerne fra FCK? Læs optakten til Derby her!

Brøndby viste gode takter imod FC Midtjylland

Brøndby har bestemt ikke haft det nemmeste forår, og pointhøsten har uden tvivl været uacceptabel.

Derfor var der ikke meget tro på Brøndby-holdet før udekampen imod FC Midtjylland, men de blå-gule overraskede positivt.

Brøndby var faktisk det klart stærkeste hold i starten af kampen, men de manglede lige den afgørende skarphed til at sparke bolden i kassen.

Defensivt stod de endnu engang ganske udmærket, stærkt anført af Andreas Maxsø, som viser højt niveau i øjeblikket.

Kampen endte uden scoringer, hvilket Brøndby kan være relativt tilfredse. Ikke fordi, de kan bruge et enkelt point til ret meget, men de kan tage mange positive ting med fra kampen.

Man skal dog huske på, at Brøndby har spillet flere dårlige kampe før det. De kommer formentlig også til at få det meget svært imod FCK.

FCK fik hjælp af Brøndby

Den omtalte kamp på MCH Arena, som endte 0-0, åbner en smule op for mesterskabskampen igen.

FCK havde dagen inden allerede vundet deres kamp imod AaB med 2-0 efter en godkendt kamp.

Dermed er afstanden fra FCM på førstepladsen ned til FCK på andenpladsen nu på ni point, hvilket lyder som et kæmpe hul med tanke på, at der kun resterer otte kampe i mesterskabsslutspillet.

Omvendt, så venter der to indbyrdes kampe mellem FCK og FCM, som københavnerne simpelthen skal vinde for at kunne forsvare deres guld, når Superligaen afsluttes i juli.

Allerede på søndag tager FCK imod FC Midtjylland hjemme i Telia Parken, hvor vi kan forvente et brag af en kamp.

3000 Brøndby-fans får lov at se kampen

Der har været meget snak om tilskuere på de danske stadions i de seneste par uger. Der er selvfølgelig nogle stramme regler, og vi har fået afviklet nogle kampe med omkring 300 fans på lægterne, hvilket har været tiltrængt.

Alligevel virker det dog en smule åndsvagt når samtlige fans er i nogenlunde samme sektion, mens resten af stadion står fuldstændigt tomt.

Der bliver i øjeblikket arbejdet på livet løs for at komme tilbage til normalen, men i første omgang, så vil der være en række testkampe, hvor kapaciteten på stadion afgører, hvor mange, der tillades ind.

En af disse testkampe er derbyet mellem Brøndby og FC København søndag aften, hvor de altså får lov at invitere omkring 3.000 fans ind.

Det bliver en smule ærgerligt at se et derby uden nogen rigtig stemning, da det plejer at være en kæmpe oplevelse at følge de to fangrupper.

Brøndby – FC København: Skader og karantæner

Brøndby får både Hjörtur Hermannsson og Anthony Jung tilbage efter karantæner. Jung går med garanti direkte ind i startopstillingen, mens det ikke nødvendigvis er sikkert, at Hermannsson overtager pladsen fra Anton Skipper, som spillede en fin kamp i Herning.

Niels Frederiksen må stadig undvære Kevin Mensah og Tobias Børkeeiet.

FCK har stadig store skadesproblemer. Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija, Viktor Fischer, Dame N’Doye og Jonas Wind bliver ikke klar til kampen, men til gengæld skulle Mohamed Daramy have kommet sig over hovedskaden, han fik onsdag imod AaB.

Brøndby – FC København: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Brøndby – FCK:

Brøndby

Marvin Schwäbe

Anton Skipper – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Jens Martin Gammelby – Lasse Vigen – Morten Frendrup – Josip Radosevic – Anthony Jung

Simon Hedlund – Samuel Mraz

FCK

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Pep Biel – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Jens Stage

Michael Santos – Mohamed Daramy

Se Brøndby – FC København: Online live streaming og TV

Du kan se derbyet mellem Brøndby og FCK med online live streaming og i TV. Ser du fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Ønsker du at live streame kampen, så kan det gøres på Viaplay, hvor du både kan live streame Superligaen, Premier League, Champions League, Bundesligaen og meget, meget andet.

Brøndby – FC København: Odds på kampen

Du kan i skrivende stund på følgende odds på kampen hos bet365:

  • Brøndby: 3.60
  • Uafgjort: 3.60
  • FCK: 1.95

Odds er fra 19/06 – 12.47, og kan ændre sig.

At FCK vurderes som favoritter kommer nok ikke bag på nogen, men det er alligevel en smule vildt, at Brøndby giver 3.60 med tanke på FCKs skadesproblemer.

Omvendt har Brøndby ikke været overbevisende i foråret.

Brøndby – FC København: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – FC København?

Brøndby – FC København spilles søndag den 21. juni kl. 18.00.

Hvor spilles Brøndby – FC København?

Brøndby – FC København spilles på Brøndby Stadion.

Kan man købe billetter til Brøndby – FC København?

Nej, der er ikke billetter til salg.

Hvilken TV-kanal sender Brøndby – FC København?

Brøndby – FC København sendes på TV3+.

Kan man live streame Brøndby – FC København online?

Ja, man kan live streame Brøndby – FC København hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk