udsigt fra faxe tribunen på brøndby stadion

Brøndby og FC København mødes søndag eftermiddag til sæsonens tredje derby. Kan Brøndby vinde tre på stribe? Læs alt om kampen her!

Brøndby kan slå FCK for tredje gang

Søndag er der lagt op til en stor kamp på Brøndby Stadion. Brøndby IF tager imod ærkerivalerne fra FC København i sæsonens tredje derby.

Det første derby blev spillet i Superligaens første spillerunde, hvor omdiskuterede Kamil Wilczek ikke skulle bruge mere end 12 minutter før han scorede imod sine tidligere holdkammerater.

Brøndby gik dog ikke ned af den grund, og Jesper Lindstrøm udlignede på flotteste vis efter en halv times spil.

Det lignede en pointdeling, men Mikael Uhre dukkede i overtiden op i boksen, hvor han let kunne sætte en returbold i kassen, så det endte 2-1.

Det var mindst lige så dramatisk, da Brøndby og FCK mødtes for en måneds tid siden.

Lasse Vigen scorede kampens første mål efter 70 minutter. Herefter var gentagende VAR-afbrydelser med til at præge en meget hektisk slutfase, hvor Andreas Maxsø først udbyggede til 2-0 på straffespark inden, at Jens Stage reducerede til 2-1 efter en dødbold.

Der er ingen tvivl om, at det piner FC København, som ser sig selv som Nordens største klub, at tabe til Brøndby, og Jess Thorup kan simpelthen ikke tåle at tabe endnu et derby.

Det skal dog siges, at Brøndby i den grad har haft marginalerne med sig i de to derby-kampe. På papiret har FC København det klart stærkeste hold omend kollektivet ikke rigtigt fungerer endnu.

Da FC København skal bruge en sejr, så kunne det blive en åben kamp, men frygten for at tabe overskygger ofte lysten til at vinde, når Brøndby og FCK mødes.

Få en odds bonus til kampen!

Brøndby vil stå lavt

Brøndby-træner Niels Frederiksen mener, at Brøndbys hold står godt til topkampene imod FCM, FCK og de andre klubber i mesterskabsslutspillet.

Det hænger i høj grad sammen med Brøndbys taktiske udgangspunkt, som er noget lavere end eksempelvis FC København.

Det er relativt nemt at spå om kampbilledet. Vi forventer at se et FCK-hold, der gerne tager bolden til sig, mens Brøndby heller ikke har noget imod at stå lavt.

Det handler for Brøndby om at stå kompakt og organiseret på banen, men de skal også formå at være aggressive i presset, så de kan erobre bolden højt på banen og skabe muligheder i kontrafasen.

Sidste chance for FCK

Det er ekstremt spændende i toppen af Superligaen i øjeblikket. Efter sidste rundes sejr over Brøndby ligger FC Midtjylland nu på førstepladsen, men BIF er kun et enkelt point efter.

AGF og FC København har begge 38 point, og har dermed hhv. otte og syv point op til FCM og Brøndby.

Med ni spillerunder tilbage, så er det ved at være sidste udkald for FCK, hvis de vil spille med om guldet.

Det mest kritiske for FCK er at komme med i et europæisk gruppespil i næste sæson. Parkens økonomi har aldrig været så presset, og hele klubben er simpelthen bygget op omkring europæiske gruppespil.

Det glippede som bekendt i denne sæson efter nederlag i Parken til Rijeka, hvilket i høj grad var medvirkende til Ståle Solbakkens fyreseddel.

Hvis ikke Jess Thorup formår at få holdet i et gruppespil, så er tålmodigheden nok ikke større end, at han også kan ryge ud.

Brøndby – FCK: Skader og karantæner

Brøndby-træner Niels Frederiksen må undvære Blas Riveros, Rezan Corlu og Mathias Kvistgaarden. Der er tvivl omkring Andrija Pavlovic, men det har ikke den store indflydelse på startopstillingen.

FC København mangler Andreas Bjelland og Nicolaj Thomsen, men kan til gengæld glæde sig over, at Peter Ankersen er kampklar.

Brøndby – FCK: Forventede startopstillinger

Brøndby (3-5-2)

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Anthony Jung

Kevin Mensah – Josip Radosevic – Morten Frendrup – Jesper Lindstrøm – Peter Bjur

Simon Hedlund – Mikael Uhre

FC København (4-3-1-2)

Sten Grytebust

Peter Ankersen – Victor Nelsson – Nicolai Boilesen – Victor Kristiansen

Rasmus Falk – Carlos Zeca – Lukas Lerager

Jonas Wind

Kamil Wilczek – Viktor Fischer

Se Brøndby – FCK: Live Streaming & TV

Derbyet mellem Brøndby og FC København kan live streames online på Viaplay, og hvis du vil se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Brøndby – FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK spilles søndag den 11. april 2021 kl. 16.00.

Hvor spilles Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK spilles på Brøndby Stadion i Brøndby.

Kommer der tilskuere til Brøndby – FCK?

Nej, Brøndby – FCK spilles uden tilskuere.

Hvilken dansk TV-kanal sender Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK kan live streames på Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.