fodbold danmark

Brøndby skal fortsætte de gode takter, når de tager imod Randers i søndagens Superliga-kamp. Læs alt om kampen her!

Brøndby plejer at have styr på Randers

Søndag eftermiddag byder på en topkamp fra Brøndby Stadion, når Drengene fra Vestegnen tager imod Hestene fra Randers.

Det er Superligaens tredje- og fjerdeplads, der mødes i en direkte kamp om at fastholde kontakten i toppen.

Det er fortsat meget tæt i toppen af Superligaen, men Brøndby kan stikke af fra midterfeltet og bide sig på FC København, som faktisk kun er seks point foran.

Brøndby-holdet plejer at være stærke imod Randers, og de har faktisk ikke tabt til kronjyderne siden 2014, hvilket egentlig er utroligt, når man tænker på, hvor svingende Brøndby har været.

De to hold har allerede mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson, da det blev 2-2 på Cepheus Park Randers, men det var egentlig ufortjent, at Randers fik point ud af den kamp.

I sidste sæson vandt Brøndby alle de tre indbyrdes kampe imod Randers. Alligevel sidder man ikke med fornemmelsen af, at det bliver en nem kamp for Brøndby.

- Prøv fodboldquizzer om Superligaen og andet fodbold her!

Brøndby-træner vil sætte sejrsstime sammen

Brøndby har vundet de seneste to kampe imod FC København og Lyngby BK, hvor de har spillet i 3-5-2, og selvom man ikke kan konkludere alt for meget på blot to kampe, så virker holdet til at fungere glimrende i den formation.

Hvis Brøndby besejrer Randers, så kan de for første gang under Niels Frederiksen vinde tre kampe på stribe, og det vil betyde meget, som han også udtalte efter kampen i Lyngby.

Brøndby har faktisk kun en gang tidligere i denne sæson vundet to kampe på stribe, da de besejrede Inter Turku og Silkeborg.

Der har været meget uro med skiftende direktioner og svingende resultater, men det er nu de skal bevise, at de er et tophold.

Randers leverede fint trods nederlag

Før sidste rundes kamp imod FC Midtjylland havde Randers FC vundet hele otte kampe på stribe, hvilket de ikke havde formået siden 2003.

De var kravlet helt op på tredjepladsen, men efter nederlaget imod FCM blev de overhalet af dagens modstander fra Brøndby.

Marvin Egho bragte Randers foran 2-1, men det tændte for alvor FC Midtjylland-maskinen, og hjemmeholdet vandt 2-1.

Selvom de tabte, så kan Randers egentlig godt være tilfredse med indsatsen, så de har stadig masser af selvtillid før den svære udekamp imod Brøndby.

Brøndby IF – Randers FC: Skader og karantæner

Brøndby er stadig lidt ramt af skader, da Simon Tibbling, Kasper Fisker, Tobias Børkeeiet og Joel Kabongo sidder ude.

Randers må formentlig undvære stjernen Saba Lobjanidze, men ellers er alle mand klar.

Brøndby IF – Randers FC: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby IF – Randers FC:

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Kevin Mensah – Dominik Kaiser – Josip Radosevic – Hany Mukhtar – Anthony Jung

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

Randers FC

Patrik Carlgren

Johnny Thomsen – Simon Piesinger – Erik Marxen – Björn Kopplin

Mikkel Kallesøe – André Rømer – Frederik Lauenborg

Emil Riis – Marvin Egho – Al-Hadji Kamara

Se Brøndby IF – Randers FC: Live Streaming og TV

Du kan både se Brøndby IF – Randers FC med online live streaming og i TV.

Vil du live streame Brøndby IF – Randers FC, så kan det gøres på Dplay. Vil du derimod se Superliga-fodbold i TV, så skal du gøre det på Canal 9.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk