træning fodbold

Brøndby og Slavia Prag mødes fredag eftermiddag i Atlantic Cup i Portugal. Du kan læse vores optakt og live streame kampen online!

Brøndby afslutter Atlantic Cup imod Slavia Prag

Vi nærmer os sæsonstarten i Superligaen, hvor Brøndby starter ud søndag den 16. februar i en svær udekamp imod OB.

Inden da skal de lige afslutte Atlantic Cup, hvor de møder den tjekkiske storklub Slavia Prag. Det er holdets tredje kamp på træningslejren.

BIF lagde ud med at besejre den svenske traditionsklub Norrköping med 2-0. Jens Martin Gammelby scorede til 1-0, mens Simon Hedlund lukkede ballet til 2-0.

Det var en overbevisende præstation, men det hører med til historien, at Brøndby er langt længere henne i forberedelserne end svenskerne, hvis liga starter to måneder efter Superligaen.

Efterfølgende mødte Brøndby Astana. Det var en væsentlig sværere opgave, som også endte med et nederlag på 2-1, Mikael Uhre scorede danskernes ene mål.

Der står ganske vist ikke ret meget på spil i fredagens kamp imod Slavia Prag, men grundet de store ændringer i Brøndby-truppen, så er det vigtigt at holdet bliver sat bedre sammen.

Forandret Brøndby-trup i foråret

Der er nemlig sket ting og sager i Brøndby over vinteren. Grundet det helt elendige økonomiske regnskab, har sportschef Carsten V. Jensen set sig nødsaget til at reducere lønudgifterne.

Derfor er Kamil Wilczek og Dominik Kaiser, som har været to af holdets klart bedste spillere i denne sæson, blevet solgt.

Johan Larsson fik ikke forlænget sin kontrakt, Ante Erceg er blevet udlejet, Magnus Warming er sendt til Lyngby, og så er Hany Mukhtar solgt til USA, hvilket dog blev aftalt for et halvt år siden.

Det giver selvfølgelig plads til nogle nye spillere, som relativt hurtigt skal ind, og bide sig fast på holdet.

Talentfulde spillere som Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup og Andreas Bruus kan forvente væsentlig mere spilletid.

Slavia Prag er en god test for Brøndby

Slavia Prag er en glimrende modstander til at teste niveauet og kampformen. De fører den tjekkiske liga med et forspring på hele 16 point efter 20 kampe.

Selvom de endte på fjerdepladsen i deres Champions League-gruppe med Barcelona, Inter og Dortmund, så leverede de flere flotte kampe.

De må formodes at være på et højere niveau end både FCK og FC Midtjylland, og de spiller deres første ligakamp på samme tid som Brøndby, så de har også interesse i spille med alle profilerne.

Se Brøndby – Slavia Prag: Live Stream Online og TV

Du kan se Brøndby IF – Slavia Prag med online live streaming hos Ekstra Bladet ++. Det kræver en konto med månedlig betaling.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk