Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 feb, 2020

Optakt og live stream til Brøndby – Slavia Prag

træning fodbold

Brøndby afslutter Atlantic Cup imod Slavia Prag

Vi nærmer os sæsonstarten i Superligaen, hvor Brøndby starter ud søndag den 16. februar i en svær udekamp imod OB.

Inden da skal de lige afslutte Atlantic Cup, hvor de møder den tjekkiske storklub Slavia Prag. Det er holdets tredje kamp på træningslejren.

BIF lagde ud med at besejre den svenske traditionsklub Norrköping med 2-0. Jens Martin Gammelby scorede til 1-0, mens Simon Hedlund lukkede ballet til 2-0.

Det var en overbevisende præstation, men det hører med til historien, at Brøndby er langt længere henne i forberedelserne end svenskerne, hvis liga starter to måneder efter Superligaen.

Efterfølgende mødte Brøndby Astana. Det var en væsentlig sværere opgave, som også endte med et nederlag på 2-1, Mikael Uhre scorede danskernes ene mål.

Der står ganske vist ikke ret meget på spil i fredagens kamp imod Slavia Prag, men grundet de store ændringer i Brøndby-truppen, så er det vigtigt at holdet bliver sat bedre sammen.

Forandret Brøndby-trup i foråret

Der er nemlig sket ting og sager i Brøndby over vinteren. Grundet det helt elendige økonomiske regnskab, har sportschef Carsten V. Jensen set sig nødsaget til at reducere lønudgifterne.

Derfor er Kamil Wilczek og Dominik Kaiser, som har været to af holdets klart bedste spillere i denne sæson, blevet solgt.

Johan Larsson fik ikke forlænget sin kontrakt, Ante Erceg er blevet udlejet, Magnus Warming er sendt til Lyngby, og så er Hany Mukhtar solgt til USA, hvilket dog blev aftalt for et halvt år siden.

Det giver selvfølgelig plads til nogle nye spillere, som relativt hurtigt skal ind, og bide sig fast på holdet.

Talentfulde spillere som Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup og Andreas Bruus kan forvente væsentlig mere spilletid.

Slavia Prag er en god test for Brøndby

Slavia Prag er en glimrende modstander til at teste niveauet og kampformen. De fører den tjekkiske liga med et forspring på hele 16 point efter 20 kampe.

Selvom de endte på fjerdepladsen i deres Champions League-gruppe med Barcelona, Inter og Dortmund, så leverede de flere flotte kampe.

De må formodes at være på et højere niveau end både FCK og FC Midtjylland, og de spiller deres første ligakamp på samme tid som Brøndby, så de har også interesse i spille med alle profilerne.

Se Brøndby – Slavia Prag: Live Stream Online og TV

Du kan se Brøndby IF – Slavia Prag med online live streaming hos Ekstra Bladet ++. Det kræver en konto med månedlig betaling.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.