fodbold i nettet

Midtugen byder på pokalfodbold, hvor Brøndby onsdag aften tager imod SønderjyskE. Læs alt om kampen her!

I vores optakt til pokalkampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstilling, live streaming, TV og meget andet.

Brøndby skal vinde fire på stribe

Efter en kaotisk og på mange måder dårlig sæsonstart med mange kvalifikationskampe til Europa League, så ser det nu lysere ud på Vestegnen. Brøndby har efter formationsskiftet vundet tre kampe på stribe imod FCK, Lyngby og Randers, og præstationerne har været ret overbevisende.

Det er meget vigtigt for Brøndby, som selvfølgelig har ambitioner om at spille med i den absolutte top, og selvom de ikke har samme niveau som FC Midtjylland og FC København, så skal de som minimum sikre sig bronzemedaljerne, og så har de jo pokalen, hvor de kan vinde et trofæ.

Kamil Wilczek og Dominik Kaiser har været de store profiler, men også spillere som Josip Radosevic og Simon Hedlun har været vigtige.

Brøndby har været i de seneste tre pokalfinaler imod FCK, Silkeborg og senest FC Midtjylland. Det er dog kun blevet til en enkelt guldmedalje, og med tanke på, at FC Midtjylland allerede er røget ud af årets turnering, så er det helt klart noget, som Brøndby vil fokusere på.

Prøv vores fodboldquizzer her!

Begge hold vil satse på Sydbank Pokalen

Derfor forventes det absolut, at Brøndby vil satse på Sydbank Pokalen i denne sæson, hvilket de som sagt har gjort i de seneste tre sæsoner.

Guldet er som sagt udenfor rækkevidde, og da de har bredden i truppen til både at konkurrere om bronzemedaljer og et par pokalkampe, så ville det være meget mærkeligt, hvis ikke Niels Frederiksen stiller op med det stærkest mulige hold.

På enkelte positioner er det muligt at rotere uden, at niveauet bliver voldsomt svækket. De har hele tre dygtige højre backs, så mon ikke Johan Larsson får muligheden fra start for at aflaste Kevin Mensah.

SønderjyskE er kommet en smule i modvind i Superligaen, hvor de i skrivende stund befinder sig alt for tæt på bunden, men mon ikke de har kvaliteten til at overleve, og Sydbank Pokalen kan også være en genvej til opnå noget stort, som eksempelvis europæiske kampe.

Se vores fodbold odds tips her!

SønderjyskE har ikke set gode ud

Selvom SønderjyskE har en relativt stærk spillertrup med nye spillere som Mads Albæk og Patrick Banggaard, så har de været en smule skuffende i denne sæson.

De har virkelig ikke været gode i de seneste to kampe, hvor de på hjemmebane har tabt 4-1 imod FC Nordsjælland og senest 3-1 imod AaB.

Det er helt uacceptabelt at indkassere syv mål i to hjemmekampe imod mandskaber, som SønderjyskE burde være på niveau med.

SønderjyskE har mere at vinde end at tabe i en udekampe imod Brøndby i DBU Pokalen, og måske kan det hjælpe dem til at præstere bedre imod et Brøndby-mandskab, som de for en måneds tid siden besejrede i Superligaen.

Brøndby IF – SønderjyskE: Skader og karantæner

Brøndby må klare sig uden Tobias Børkeeiet, Joel Kabongo, Lasse Vigen og Simon Tibbling, mens det ikke vides om Kasper Fisker er klar.

SønderjyskE må fortsat undvære vigtige Mads Albæk og Marc Pedersen, som er langtidsskadet.

Brøndby IF – SønderjyskE: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby – SønderjyskE:

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Johan Larsson – Dominik Kaiser – Josip Radosevic – Hany Mukhtar – Anthony Jung

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

SønderjyskE

Sebastian Mielitz

Alexander Bah – Patrick Banggaard – Kees Luijckx – Stefan Gartenmann

Victor Ekani

Rilwan Hassan – Marco Rojas – Christian Jakobsen – Johan Absalonsen

Mart Lieder

Se Brøndby IF – SønderjyskE Online: Live Stream og TV

Du kan både se pokalkampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE i TV og med stream.

Vil du live streame pokalfodbold online, så kan du gøre det på Viaplay, mens kampen sendes på TV3+.

Foruden dansk fodbold, så kan du også streame Champions League, Premier League og meget andet fodbold hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk