Sydbank Pokalen: Optakt til Brøndby IF – SønderjyskE

fodbold i nettet

I vores optakt til pokalkampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstilling, live streaming, TV og meget andet.

Brøndby skal vinde fire på stribe

Efter en kaotisk og på mange måder dårlig sæsonstart med mange kvalifikationskampe til Europa League, så ser det nu lysere ud på Vestegnen. Brøndby har efter formationsskiftet vundet tre kampe på stribe imod FCK, Lyngby og Randers, og præstationerne har været ret overbevisende.

Det er meget vigtigt for Brøndby, som selvfølgelig har ambitioner om at spille med i den absolutte top, og selvom de ikke har samme niveau som FC Midtjylland og FC København, så skal de som minimum sikre sig bronzemedaljerne, og så har de jo pokalen, hvor de kan vinde et trofæ.

Kamil Wilczek og Dominik Kaiser har været de store profiler, men også spillere som Josip Radosevic og Simon Hedlun har været vigtige.

Brøndby har været i de seneste tre pokalfinaler imod FCK, Silkeborg og senest FC Midtjylland. Det er dog kun blevet til en enkelt guldmedalje, og med tanke på, at FC Midtjylland allerede er røget ud af årets turnering, så er det helt klart noget, som Brøndby vil fokusere på.

Prøv vores fodboldquizzer her!

Begge hold vil satse på Sydbank Pokalen

Derfor forventes det absolut, at Brøndby vil satse på Sydbank Pokalen i denne sæson, hvilket de som sagt har gjort i de seneste tre sæsoner.

Guldet er som sagt udenfor rækkevidde, og da de har bredden i truppen til både at konkurrere om bronzemedaljer og et par pokalkampe, så ville det være meget mærkeligt, hvis ikke Niels Frederiksen stiller op med det stærkest mulige hold.

På enkelte positioner er det muligt at rotere uden, at niveauet bliver voldsomt svækket. De har hele tre dygtige højre backs, så mon ikke Johan Larsson får muligheden fra start for at aflaste Kevin Mensah.

SønderjyskE er kommet en smule i modvind i Superligaen, hvor de i skrivende stund befinder sig alt for tæt på bunden, men mon ikke de har kvaliteten til at overleve, og Sydbank Pokalen kan også være en genvej til opnå noget stort, som eksempelvis europæiske kampe.

Se vores fodbold odds tips her!

SønderjyskE har ikke set gode ud

Selvom SønderjyskE har en relativt stærk spillertrup med nye spillere som Mads Albæk og Patrick Banggaard, så har de været en smule skuffende i denne sæson.

De har virkelig ikke været gode i de seneste to kampe, hvor de på hjemmebane har tabt 4-1 imod FC Nordsjælland og senest 3-1 imod AaB.

Det er helt uacceptabelt at indkassere syv mål i to hjemmekampe imod mandskaber, som SønderjyskE burde være på niveau med.

SønderjyskE har mere at vinde end at tabe i en udekampe imod Brøndby i DBU Pokalen, og måske kan det hjælpe dem til at præstere bedre imod et Brøndby-mandskab, som de for en måneds tid siden besejrede i Superligaen.

Brøndby IF – SønderjyskE: Skader og karantæner

Brøndby må klare sig uden Tobias Børkeeiet, Joel Kabongo, Lasse Vigen og Simon Tibbling, mens det ikke vides om Kasper Fisker er klar.

SønderjyskE må fortsat undvære vigtige Mads Albæk og Marc Pedersen, som er langtidsskadet.

Brøndby IF – SønderjyskE: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby – SønderjyskE:

Brøndby IF

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Johan Larsson – Dominik Kaiser – Josip Radosevic – Hany Mukhtar – Anthony Jung

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

SønderjyskE

Sebastian Mielitz

Alexander Bah – Patrick Banggaard – Kees Luijckx – Stefan Gartenmann

Victor Ekani

Rilwan Hassan – Marco Rojas – Christian Jakobsen – Johan Absalonsen

Mart Lieder

Se Brøndby IF – SønderjyskE Online: Live Stream og TV

Du kan både se pokalkampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE i TV og med stream.

Vil du live streame pokalfodbold online, så kan du gøre det på Viaplay, mens kampen sendes på TV3+.

Foruden dansk fodbold, så kan du også streame Champions League, Premier League og meget andet fodbold hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.