burnleys stadion turf moor

Manchester United kan overtage førstepladsen i Premier League, hvis de formår at få point med fra udekampen imod Burnley. Fortsætter The Red Devils den flotte stime? Læs mere om Burnley – Manchester United her!

Manchester United kan indtage førstepladsen i Premier League

En tirsdagskamp på et tomt Turf Moor i den gamle mineby Burnley lyder måske ikke så sexet igen. Der står dog utroligt meget på spil, når Burnley FC får besøg af Manchester United i Premier League.

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United har været meget svingende, og de fleste forventede, at der skulle ske noget nyt, da The Red Devils blev sendt ud af Champions League af RB Leipzig for en måneds tid siden.

Siden er det dog kun gået en vej for United. Otte af de seneste 10 Premier League-kampe er blevet vundet, og da de andre tophold har smidt masser af point væk, så står de nu med en gylden mulighed.

Liverpool er i skrivende stund på førstepladsen i Premier League, men de er kun foran United på en bedre målscore, og sidstnævnte har endda spillet en kamp færre.

Manchester United overtager altså førstepladsen, hvis de blot undgår nederlag imod Burnley. Herefter er 17 af 38 runder blevet afviklet, og man kan altså ikke udelukke De Røde Djævle som en seriøs bejler til det engelske mesterskab.

Få de bedste og nyeste odds bonusser i Danmark!

Burnley er Burnley igen

I de seneste par måneder har vi set det Burnley, vi kender. Siden 0-5-nederlaget imod Manchester City på udebane i slutningen af november, så har Burnley spillet seks PL-kampe. De har kun indkasseret tre mål i disse kampe, og de har fået imponerende 11 point.

Mens Manchester United har spillet tre kampe i 2021, så har Burnley kun været i aktion i en FA Cup-kamp, hvor de besejrede MK Dons efter straffesparkskonkurrence.

Burnley-manager Sean Dyche valgte at stille i stærkeste opstilling ved den lejlighed, men de offensive profiler blev dog skiftet ud undervejs.

Burnley er umiddelbart bedre stillet i kampe, hvor de kan stå langt tilbage på banen, og lade modstanderen have initiativet.

Det bliver interessant at se, hvordan Manchester United kan klare den udfordring, for de vil hellere møde hold, som giver dem plads at løbe på.

Man United plejer at vinde i Burnley

Manchester United og Burnley mødte først hinanden, da sidstnævnte rykkede op i Premier League i 2014.

Siden har de to klubber mødt hinanden 10 gange i den bedste engelske række, og Burnley har kun formået at vinde en kamp.

Det var til gengæld i klubbernes seneste møde, som blev spillet på Old Trafford for et år siden.

Manchester United har faktisk vundet de seneste fire kampe på Turf Moor. Mere interessant er det, at Burnley faktisk aldrig har scoret et mål på hjemmebane imod Man United.

Burnley – Manchester United: Skader og karantæner

Burnley håber på, at målmand Nick Pope bliver klar. Dwight McNeil er ligeledes tvivlsom, men Charlie Taylor, Jay Rodriguez og Kevin Long er alle meldt ude.

Paul Pogba, Victor Lindelöf og Luke Shaw var alle ude med skader imod Watford, men kan gøre comeback i startopstillingen.

Phil Jones, Marcos Rojo og Eric Bailly sidder ude med skader, mens Edinson Cavani er tilbage efter at have afsonet tre spilledages karantæne.

Burnley – Manchester United: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Burnley – Manchester United:

Burnley

Nick Pope

Matthew Lowton – James Tarkowski – Ben Mee – Erik Pieters

Johann Guðmundsson – Josh Brownhill – Ashley Westwood – Robbie Brady

Ashley Barnes – Chris Wood

Manchester United

David de Gea

Aaron Wan-Bissaka – Axel Tuanzebe – Harry Maguire – Alex Telles

Scott McTominay – Nemanja Matic

Mason Greenwood – Bruno Fernandes – Marcus Rashford

Anthony Martial

Se Burnley – Manchester United: Online live streaming og TV

Premier League-kampen Burnley – Manchester United kan både live streames online og ses i TV.

Vil du se Premier League-fodbold i dansk TV, så skal du slå ind på Xee, som sender hele kampen.

Vil du hellere live streame kampen, så kan du gøre det på Viaplay.

Gå til Viaplay

Burnley – Manchester United: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Burnley – Manchester United?

Burnley – Manchester United spilles tirsdag den 12. januar 2021 kl. 21.15.

Hvor spilles Burnley – Manchester United?

Burnley – Manchester United spilles på Turf Moor i Burnley.

Hvor kan man live streame Burnley – Manchester United?

Burnley – Manchester United kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame Burnley – Manchester United på Viaplay?

Nej, det er ikke gratis at live streame Burnley – Manchester United på Viaplay.

Hvilken dansk TV-kanal sender Burnley – Manchester United?

Burnley – Manchester United sendes på Xee.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.