estadio do dragao porto

Der skal findes en vinder af Champions League lørdag aften, når den engelske finale mellem Manchester City og Chelsea spilles i Porto. Læs alt om Champions League-finalen her!

Manchester City kan vinde Champions League for første gang

Så er det endelig tid til årets største fodboldkamp, Champions League-finalen, som i 2020/2021-udgaven er en ren engelsk finale mellem Manchester City og Chelsea.

For Manchester City er dette kulminationen på mange års arbejde, men det kræver selvfølgelig også, at titlen køres i hus.

Det er mere overraskende, at Chelsea står i finalen sådan som sæsonen har udviklet sig, men man kan bestemt ikke kalde det ufortjent.

Manchester City har aldrig nogensinde vundet pokalen med de store ører, mens Chelsea højest overraskende vandt Champions League tilbage i 2012.

De to hold har spillet nogle jævnbyrdige kampe siden Thomas Tuchel kom til Chelsea, men det ændrer ikke på, at Manchester City på papiret har det stærkeste hold.

Alle Champions League vindere!

Chelsea har vist svaghedstegn

Chelsea har generelt haft et fantastisk forår. Thomas Tuchel har på rekordtid fået styr på holdet, og udover kvalifikationen til CL-finalen, så var de ligeledes i FA Cup-finalen, som dog blev tabt imod Leicester.

Chelsea har dermed tabt tre af de seneste fire kampe imod Arsenal, Leicester og Aston Villa. Særligt nederlaget på 2-1 imod et Aston Villa-hold uden det store at spille for var overraskende.

Holdet har virkelig haft nogle dårlige dage, men man må håbe, at de får styr på det inden de møder et Manchester City-hold, som reelt har ventet på denne kamp i en måned.

The Citizens har nemlig også tabt nogle kampe i Premier League, men det tillægges bare ikke samme betydning fordi de allerede havde vundet det engelske mesterskab.

Manchester City har haft problemer imod Chelsea

Manchester City og Chelsea har mødt hinanden to gange siden, at tyske Tuchel overtog trænersædet fra Frank Lampard, og The Blues har faktisk formået at vinde begge kampe.

Den første kamp var en FA Cup-semifinale, som blev afviklet på Wembley i London. Her blev Hakim Ziyechs mål til 1-0 efter 55 minutter også kampens eneste. Chelsea gik senere hen og tabte finalen til Leicester.

Efterfølgende har Man City og CFC mødt hinanden i en Premier League-kamp, hvor Chelsea havde mest på spil.

Selvom Raheem Sterling bragte Manchester City foran 1-0 lige før pausen, så vendte Chelsea kampen på hovedet i anden halvleg, og takket være scoringer fra Hakim Ziyech og Marcos Alonso, så vandt Chelsea 2-1.

Manchester City – Chelsea: Skader og karantæner

Manchester City har umiddelbart alle mand klar til kampen, men Sergio Aguero, som har siddet ude med en skade, er næppe klar til at starte inde.

Det er dog hans sidste kamp for Manchester City inden skiftet til Barcelona, så han kommer formentlig til at spille en rolle.

Hos Chelsea er N’Golo Kanté tvivlsom, men vi forventer, at han bliver klar til finalen.

Forventede startopstillinger til Champions League-finalen 2021

Vi forventer disse startopstillinger til CL-finalen 2021:

Manchester City (4-3-3)

Ederson

Kyle Walker – John Stones – Ruben Dias – Joao Cancelo

Bernardo Silva – Fernandinho – Ilkay Gündogan

Riyad Mahrez – Kevin De Bruyne – Phil Foden

Chelsea (3-4-2-1)

Edouard Mendy

Andreas Christensen – Thiago Silva – Antonio Rüdiger

Cesar Azpilicueta – N’Golo Kanté – Jorginho – Ben Chilwell

Christian Pulisic – Mason Mount

Timo Werner

Manchester City – Chelsea: Odds på Champions League-finalen 2021

Det kommer næppe bag på nogen, at Manchester City vurderes som favoritter til at vinde Champions League-finalen.

Bookmakerne er enige om, at der skal være lidt mere end 50 % sandsynlighed for, at Man City vinder kampen i ordinær tid.

Du kan få disse odds hos bet365 på kampen:

1X2 (90 minutter)

  • Manchester City: 1.83
  • Uafgjort: 3.50
  • Chelsea: 4.50

Over/Under 2,5 mål (90 minutter)

  • Over 2,5 mål: 2.20
  • Under 2,5 mål: 1.66

Vinder Champions League

  • Manchester City: 1.44
  • Chelsea: 2.75

Champions League-finalen 2021: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea?

Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea spilles lørdag den 29. maj 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea?

Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea spilles på Estadio do Dragao, Porto.

Hvem viser Champions League-finalen Manchester City – Chelsea?

Champions League-finalen Manchester City – Chelsea vises på TV3+ i dansk TV.

Hvor kan man se Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea online?

Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea kan live streames online på Viaplay.

Hvem har de bedste odds på Champions League-finalen?

Du kan finde de bedste odds sider i Danmark her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.