chelseas hjemmebane i london

Der spilles om tre meget vigtige point, når Chelsea og Manchester United mødes i Premier League. Læs alt om kampen her

Chelsea har været solide under Thomas Tuchel

Det er en måned siden, at Chelsea valgte at fyre Frank Lampard, og i stedet ansætte tyske Thomas Tuchel.

Siden har Chelsea spillet otte kampe, og det er endt med seks sejre og to uafgjorte. Det ubesejrede Chelsea-hold virker til at være langt mere defensivt solide, og de har faktisk kun indkasseret to mål i den periode.

Resultaterne i Premier League var flotte, men den helt store test kom i tirsdags, hvor Chelsea mødte Atletico Madrid på neutral grund i Champions League.

Her vandt Chelsea 1-0 efter et fantastisk saksesparksmål af Olivier Giroud. Dermed fik Chelsea et fantastisk udgangspunkt før returkampen, som skal spilles på Stamford Bridge om tre ugers tid.

Alt i alt, så har det offensive spil ikke været så prangende igen under Thomas Tuchel, men til gengæld virker defensiven meget solid.

Manchester United vil stille sig lavt

Man kan forestille sig et kampbillede, hvor Chelsea kommer til at have bolden klart mest, mens Manchester United intet har imod at stille sig lavt på banen.

The Red Devils har faktisk haft stor succes i topkampene på udebane. Her vil modstanderen gerne tage initiativet, og de efterlader typisk meget plads bag forsvaret, hvilket hurtige spillere som Anthony Martial og Marcus Rashford kan udnytte.

Hvis dette bliver tilfældet, så er kampens første mål meget afgørende. Hvis Chelsea kommer foran 1-0, så kan Manchester United ikke fortsætte deres lidt afventende gameplan, og de vil i stedet være tvunget længere frem på banen.

Skulle Ole Gunnar Solskjærs mandskab komme foran, så har de Chelsea lige, hvor de vil have dem. De kan fortsætte med at afvente, og vil kun få endnu mere plads at løbe for.

Chelsea og Manchester United spillede nogle tætte opgør i 2020. United vandt 2-0 på Stamford Bridge, men tabte senere FA Cup-semifinalen på Wembley med 3-1 imod Chelsea.

Den seneste kamp mellem de to hold endte 0-0 på Manchester United, og det er faktisk ikke helt umuligt at forestille sig et lignende resultat denne gang.

Andreas Christensen er som genfødt i Chelsea

Chelsea har haft et hav af trænere i de seneste par år. Disse trænere har haft meget forskellige måder at anskue fodbolden på, hvorfor Andreas Christensen har været inde og ude af holdet.

Det gik fantastisk i Antonio Contes tre-mands forsvar, men de efterfølgende managere Maurizio Sarri og Frank Lampard havde ikke den store fidus til den danske midtstopper.

I Chelseas seneste Premier League-kamp imod Southampton sad Andreas Christensen på bænken i samtlige 90 minutter.

Til gengæld var han med fra start i den omtalte Champions League-kamp imod Atletico Madrid, hvor han leverede en helt fantastisk præstation.

Derfor forventer vi også, at han får lov til at beholde sin plads i det centrale forsvar – formentlig med Antonio Rüdiger og Cesar Azpilicueta ved siden af sig.

Chelsea – Manchester United: Skader og karantæner

Thiago Silva er tvivlsom, men derudover har Thomas Tuchel alle mand klar til kampen.

Ole Gunnar Solskjær må undvære Paul Pogba, Donny van de Beek, Edinson Cavani og Scott McTominay.

Chelsea – Manchester United: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Chelsea – Manchester United:

Chelsea (3-5-2)

Eduoard Mendy

Cesar Azpilicueta – Antonio Rüdiger – Andreas Christensen

Callum Hudson-Odoi – Mateo Kovacic – N’Golo Kanté – Mason Mount – Marcos Alonso

Timo Werner – Christian Pulisic

Manchester United (4-2-3-1)

David de Gea

Aaron Wan-Bissaka – Victor Lindelöf – Harry Maguire – Luke Shaw

Fred – Nemanja Matic

Mason Greenwood – Bruno Fernandes – Marcus Rashford

Anthony Martial

Se Chelsea – Manchester United: Online live streaming og TV

Premier League-kampen mellem Chelsea og Manchester United kan live streames online eller ses i TV.

Hvis du helst vil se Premier League-fodbold online, så kan du live streame kampen på Viaplay.

Derudover sendes Chelsea – Manchester United også på dansk TV, hvor du finder kampen på Xee.

Chelsea – Manchester United: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Chelsea – Manchester United?

Chelsea – Manchester United spilles søndag den 28. februar 2021 kl. 17.30.

Hvor spilles Chelsea – Manchester United?

Chelsea – Manchester United spilles på Stamford Bridge i London.

Hvor kan man se Chelsea – Manchester United?

Chelsea – Manchester United kan live streames online og ses i TV.

Hvor kan man live streame Chelsea – Manchester United?

Chelsea – Manchester United kan live streames på Viaplay.

Hvilken dansk TV-kanal sender Chelsea – Manchester United?

Chelsea – Manchester United sendes på Xee i dansk TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.