australien danmark

VM i håndbold for kvinder starter lørdag morgen dansk tid, og Danmark lægger ud med en overkommelig opgave imod Australien. Læs mere om kampen her!

I vores optakt til VM-håndboldkampen mellem Danmark og Australien kan du blive klogere på Danmarks chancer til VM 2019, online odds tilbud, live streaming og TV.

Se Danmark – Australien Online: Live Stream Håndbold-VM 2019

Når Danmark møder Australien i vores første kamp til VM i håndbold 2019, så kan du se med uanset, hvor i verden, du befinder dig.

Man kan nemlig live streame Danmark – Australien online hos bet365. Du kan både live streame med PC, mobil og tablet.

Danmark er storfavoritter imod Australien

Der skal være klasser til forskel på Danmark og Australiens kvindelandshold. Selvom vi er langt tidligere tiders styrke, så har vi stadig et godt landshold, og det samme kan bestemt ikke siges om Australien, som ikke er nogen stor håndboldnation.

Australien har været med til syv VM-slutrunder igennem historien, og spillet 44 kampe i dem. De har indtil videre kun formået at vinde een enkelt kamp, hvilket skete for mange år siden.

Kigger man på listen over de største nederlag i VM-historien, så er Australien godt repræsenteret. Ved VM i 2013 tabte de eksempelvis med 51-11 til Spanien og 55-15 imod Island 10 år før.

Der har givetvis været en mindre udvikling siden da, men det ændrer ikke på, at de skal køres midtover uanset om landstræner Klavs Bruun Jørgensen vælger at stille med alle reserverne.

Bookmakerne forventer en sejr med omkring 22 mål.

Danmarks kvinder har haft en anderledes optakt til VM 2019

Danmarks kvindelandshold har haft en lidt besynderlig optakt til VM-slutrunden som afholdes i Japan. De har spillet en enkelt testkamp på et halvt år, og forleden spillede de imod et japansk teenage-herrehold.

Det blev til et snævert nederlag, men alligevel var landstræneren tilfreds efter kampen, da han mente, at de spillede med højt tempo.

Omvendt mener nogen, at Danmarks overkommelige start imod Australien kan betegnes som en testkamp, da forskellen simpelthen er for stor.

Danmarks dygtige målmand Sandra Toft måtte udgå af onsdagens træning, og måtte efterfølgende tilses af lægestaben.

Det skulle eftersigende ikke være så alvorligt, og selv hvis hun skulle blive sparet imod Australien, så bør det ikke blive et problem.

Det ville dog være rart, hvis hun var på toppen, når vi møder bedre modstandere.

Danmark – Australien: Hvad bliver kampen?

Det ville være en katastrofe af historiske dimensioner, hvis ikke Danmark formår at vinde imod Australien. Selvom vi ikke rigtigt har haft nogle testkampe, så skal forskellen simpelthen være så stor, at Danmark vinder med mindst 20 mål.

Derudover er det en fin mulighed for at give spilletid til alle spillerne i truppen.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk