Håndbold VM 2019 Kvinder: Optakt og stream til Danmark – Australien

australien danmark

I vores optakt til VM-håndboldkampen mellem Danmark og Australien kan du blive klogere på Danmarks chancer til VM 2019, online odds tilbud, live streaming og TV.

Se Danmark – Australien Online: Live Stream Håndbold-VM 2019

Når Danmark møder Australien i vores første kamp til VM i håndbold 2019, så kan du se med uanset, hvor i verden, du befinder dig.

Man kan nemlig live streame Danmark – Australien online hos bet365. Du kan både live streame med PC, mobil og tablet.

Danmark er storfavoritter imod Australien

Der skal være klasser til forskel på Danmark og Australiens kvindelandshold. Selvom vi er langt tidligere tiders styrke, så har vi stadig et godt landshold, og det samme kan bestemt ikke siges om Australien, som ikke er nogen stor håndboldnation.

Australien har været med til syv VM-slutrunder igennem historien, og spillet 44 kampe i dem. De har indtil videre kun formået at vinde een enkelt kamp, hvilket skete for mange år siden.

Kigger man på listen over de største nederlag i VM-historien, så er Australien godt repræsenteret. Ved VM i 2013 tabte de eksempelvis med 51-11 til Spanien og 55-15 imod Island 10 år før.

Der har givetvis været en mindre udvikling siden da, men det ændrer ikke på, at de skal køres midtover uanset om landstræner Klavs Bruun Jørgensen vælger at stille med alle reserverne.

Bookmakerne forventer en sejr med omkring 22 mål.

Danmarks kvinder har haft en anderledes optakt til VM 2019

Danmarks kvindelandshold har haft en lidt besynderlig optakt til VM-slutrunden som afholdes i Japan. De har spillet en enkelt testkamp på et halvt år, og forleden spillede de imod et japansk teenage-herrehold.

Det blev til et snævert nederlag, men alligevel var landstræneren tilfreds efter kampen, da han mente, at de spillede med højt tempo.

Omvendt mener nogen, at Danmarks overkommelige start imod Australien kan betegnes som en testkamp, da forskellen simpelthen er for stor.

Danmarks dygtige målmand Sandra Toft måtte udgå af onsdagens træning, og måtte efterfølgende tilses af lægestaben.

Det skulle eftersigende ikke være så alvorligt, og selv hvis hun skulle blive sparet imod Australien, så bør det ikke blive et problem.

Det ville dog være rart, hvis hun var på toppen, når vi møder bedre modstandere.

Danmark – Australien: Hvad bliver kampen?

Det ville være en katastrofe af historiske dimensioner, hvis ikke Danmark formår at vinde imod Australien. Selvom vi ikke rigtigt har haft nogle testkampe, så skal forskellen simpelthen være så stor, at Danmark vinder med mindst 20 mål.

Derudover er det en fin mulighed for at give spilletid til alle spillerne i truppen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.