danmark holland flag

Danmark skal vinde mandagens landskamp imod Holland, hvis vi skal opnå et resultat ved VM i håndbold 2019. Læs vores optakt til kampen her!

I vores optakt til Danmark – Håndbold kan du læse mere om Danmarks muligheder, odds, live streaming og meget andet.

Sådan live streamer du Danmark – Holland

Du kan live streame håndboldkampen mellem Danmark og Holland direkte på nettet med en konto hos bet365.

Ved at live streame hos bet365, så kan du både se håndbold med PC, mobil og tablet, og det er blot en af flere grunde til, at det kan anbefales.

Se Danmark – Holland her!

Danmark kan fortsat nå semifinalerne

Efter gårsdagens nederlag til Norge, så ser det ekstremt svært ud for Danmark, hvis vi skal gå videre til semifinalerne.

Vi ligger nederst i mellemrundens Gruppe 1 med kun et enkelt point. Vi har to kampe igen, og selvom vi vinder imod Holland og Serbien, så er det ikke nødvendigvis nok til at sikre en plads blandt de to bedste i gruppen, som går videre til semifinalen.

Håbet er ikke helt ude, men det kræver to sejre, og så skal vi have en masse resultater til at gå vores vej.

Det er mildest talt meget usandsynligt, men derfor skal de danske kvinder selvfølgelig gå 100 % efter sejren imod Holland.

Danmark har skiftet ud i VM-truppen

Før mandagens kamp imod Holland har Danmarks landstræner Klavs Bruun Jørgensen valgt at skifte ud på holdet.

Mia Rej er blevet kaldt ind til truppen, hvor hun erstatter Simone Bøhme, og begrunder det således:

- Vi synes grundlæggende, at når vi spiller med tempo og en bevægelig playmaker, at vi skaber gode muligheder for vores backs. Så for at have en erstatning eller aflastning for Lotte (Griegel, red.) har vi valgt at få Rej ind, skriver Klavs Bruun Jørgensen til TV2 Sport.

Det er en beslutning, som blandt andet har modtaget ros fra håndboldekspert Bent Nyegaard, og det bliver interessant at se, om vi kommer til at spille stærkere imod Holland end vi gjorde imod Norge.

Holland er favoritter

Vi må desværre erkende, at Holland er favoritter til at vinde kampen imod Danmark. De har været stærkere igennem hele slutrunden, og de har i skrivende stund fire point i mellemrunden.

De tabte ganske vist deres seneste kamp imod Tyskland med 25-23, men har ellers været gode.

Hollands bedste resultat nogensinde ved en EM-slutrunden er en andenplads ved slutrunden i 2016, men de har en dygtig generation nu.

Odds på Danmark – Holland

Tilbud: Odds bonus uden indbetaling!

Du kan få disse odds på Danmark – Holland hos bet365:

  • Danmark: 3.10
  • Uafgjort: 8.00
  • Holland: 1.60

Odds er fra 09/12 – 09.20, og kan ændres løbende.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk