Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 8 jan, 2020

EM Håndbold 2020: Optakt og live stream til Danmark – Island

danmark island

Se Danmark – Island online: Sådan live streamer du håndbold-EM 2020

Du kan se alle kampene fra EM i håndbold for herrer i 2020 med online live streaming hos bet365. Hvis du har en finansieret konto, så kan du både se Danmark – Island med mobil, tablet og computer, så det er klart den nemmeste måde at se håndbold på.

Se Danmark – Island her!

Danmark skal besejre Island i EM-premiere

Lørdag aften begynder EM i håndbold 2020 for Danmarks vedkommende. Slutrunden blev kastet i gang torsdag aften, men det bliver først rigtigt sjovt nu.

Danmark har fået en relativt overkommelig lodtrækning. I det indledende gruppespil skal vi møde Island, Rusland og Ungarn, så det ville være en kæmpe skuffelse, hvis ikke vi går videre med seks point.

Efterfølgende får vi stærkere modstand i form af blandt andre Frankrig, men i første omgang skal vi bare starte slutrunden ordentligt med en sejr imod Island.

Danmark er store favoritter til at vinde kampen, hvilket vi også kommer ind på senere.

Danmark fik fin optakt

I sidste uge spillede Danmark opvarmningsturneringen Golden League, hvor vi mødte Norge og Frankrig i to testkampe.

Vi havde på forhånd haft lidt skadesproblemer, så vi havde hverken Rasmus Lauge eller Lasse Sven med til kampen.

Alligevel havde vi ikke de store problemer med at besejre Norge, da kampen endte 28-26. Danmark havde dog været foran i hele kampen, så sejren var aldrig i fare.

Det var mere tæt imod Frankrig, men vi vandt alligevel 31-30 på fransk grund, hvilket beviser, hvor stærk bredden er i den danske trup.

Det giver nok lidt ro i maven hos landstræner Nikolaj Jakobsen, som ellers har udtryk lidt usikkerhed på grund af de irriterende skader.

Island er langt fra fordums styrke

Danmark lægger ud imod det islandske landshold. For år tilbage havde det lignet en tæt landskamp, men sådan bliver det formentlig ikke lørdag aften.

Island er nemlig langt fra lige så gode, som de var for nogle år siden, hvor de havde verdensstjerner på holdet.

Danmark har vundet de seneste fire landskampe imod Island, og de fleste af dem har været med overbevisende cifre.

Den første kamp til slutrunder kan være lidt besværlige, da spillerne lige skal finde rytmen igen, men Island må ikke give os problemer.

Odds på Danmark – Island

Du kan få disse odds på Danmark – Island hos bet365:

  • Danmark: 1.18
  • Uafgjort: 13.00
  • Island: 8.00

Odds er fra 08/01 – 10.16, og kan ændres.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.