danmark island

Danmark tager hul på EM-slutrunden i håndbold 2020, når vi møder Island lørdag aften. Læs vores optakt til landskampen her!

I vores optakt til EM-håndboldkampen mellem Danmark og Island gør vi dig klogere på Danmarks skader, chancer for EM-guld, live streaming af håndbold og meget andet.

Odds sider med bonus

Se Danmark – Island online: Sådan live streamer du håndbold-EM 2020

Du kan se alle kampene fra EM i håndbold for herrer i 2020 med online live streaming hos bet365. Hvis du har en finansieret konto, så kan du både se Danmark – Island med mobil, tablet og computer, så det er klart den nemmeste måde at se håndbold på.

Se Danmark – Island her!

Danmark skal besejre Island i EM-premiere

Lørdag aften begynder EM i håndbold 2020 for Danmarks vedkommende. Slutrunden blev kastet i gang torsdag aften, men det bliver først rigtigt sjovt nu.

Danmark har fået en relativt overkommelig lodtrækning. I det indledende gruppespil skal vi møde Island, Rusland og Ungarn, så det ville være en kæmpe skuffelse, hvis ikke vi går videre med seks point.

Efterfølgende får vi stærkere modstand i form af blandt andre Frankrig, men i første omgang skal vi bare starte slutrunden ordentligt med en sejr imod Island.

Danmark er store favoritter til at vinde kampen, hvilket vi også kommer ind på senere.

Danmark fik fin optakt

I sidste uge spillede Danmark opvarmningsturneringen Golden League, hvor vi mødte Norge og Frankrig i to testkampe.

Vi havde på forhånd haft lidt skadesproblemer, så vi havde hverken Rasmus Lauge eller Lasse Sven med til kampen.

Alligevel havde vi ikke de store problemer med at besejre Norge, da kampen endte 28-26. Danmark havde dog været foran i hele kampen, så sejren var aldrig i fare.

Det var mere tæt imod Frankrig, men vi vandt alligevel 31-30 på fransk grund, hvilket beviser, hvor stærk bredden er i den danske trup.

Det giver nok lidt ro i maven hos landstræner Nikolaj Jakobsen, som ellers har udtryk lidt usikkerhed på grund af de irriterende skader.

Island er langt fra fordums styrke

Danmark lægger ud imod det islandske landshold. For år tilbage havde det lignet en tæt landskamp, men sådan bliver det formentlig ikke lørdag aften.

Island er nemlig langt fra lige så gode, som de var for nogle år siden, hvor de havde verdensstjerner på holdet.

Danmark har vundet de seneste fire landskampe imod Island, og de fleste af dem har været med overbevisende cifre.

Den første kamp til slutrunder kan være lidt besværlige, da spillerne lige skal finde rytmen igen, men Island må ikke give os problemer.

Odds på Danmark – Island

Du kan få disse odds på Danmark – Island hos bet365:

  • Danmark: 1.18
  • Uafgjort: 13.00
  • Island: 8.00

Odds er fra 08/01 – 10.16, og kan ændres.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk