håndbold

Med kun en uge til EM i håndbold 2020, så begynder det at blive alvor for det danske håndboldlandshold. Fredag aften møder vi Norge i Golden League, og du kan læse vores optakt her!

I vores optakt til Golden League-kampen mellem Danmark og Norge kan du læse mere om live streaming, odds bonusser uden indbetaling, TV, Danmarks EM-chancer og meget andet.

Danmark varmer op til EM imod Norge i Golden League

Om en uge går det løs ved EM i håndbold 2020. Det danske landshold, som vandt verdensmesterskabet for et år siden, rejser til slutrunden som den måske største favorit, men det bliver stadig en svær opgave.

I første omgang skal vi spille nogle testkampe i Golden League-turneringen imod Norge og Frankrig.

Turneringen afholdes i Paris, og kort efter rejser det danske landshold hjem til København, hvor de kan have base, da vi skal spille vores kampe i Malmø.

EM i håndbold 2020 afholdes i Sverige, Norge og Østrig, hvilket kan lyde underligt, men de danske drenge skal heldigvis ikke forholdes sig til særligt lange rejser.

Selvom der er kort tid til EM, og man gerne vil ramme topformen nu, så er der omvendt en masse ting, der skal testes, hvorfor man ikke skal være nervøs, hvis resultatet og præstationen ikke er som forventet.

Danske problemer før EM

Derudover, så har det danske håndboldlandshold ikke haft den perfekte optakt til EM. Playmakeren Rasmus Lauge, som er blandt vores allerbedste spillere, sidder nemlig ude med en skade, hvorfor han slet ikke kommer i aktion til Golden League.

Der er dog optimisme omkring hans muligheder for at deltage til EM.

- Det er lidt svært at sige, hvad der skete. Det var til træning, hvor der lige var noget, der satte sig. Det prøver vi at få under kontrol, og det er på rette vej, så det er fint, siger Rasmus Lauge til TV2 SPORT.

Til spørgsmålet omkring, hvorvidt han er bekymret i forhold til EM, svarer han således:

- Nej ikke lige nu, når Anja og lægestaben siger, at jeg er på rette vej, og at det burde kunne nås.

Derudover har landstræner Nikolaj Jakobsen udtalt sig lidt negativt omkring det, at de skal møde Norge og Frankrig som opvarmning til EM.

Det er nemlig to mandskaber, som de har mødt et hav af gange i de senere år, og det havde givetvis været fordelagtigt at møde en anden type hold.

Danmark tæskede Norge for et år siden

For godt et år siden var der håndboldfest, da Danmark vandt VM i håndbold på hjemmebane. Vi var turneringens klart bedste hold, og skulle møde netop Norge i finalen i Herning.

Det blev til en vild sejr på 22-31, hvor der aldrig var tvivl om resultatet, og det er selvfølgelig en oplevelse, som de danske spillere aldrig glemmer.

Se Danmark – Norge: Online live streaming og TV

Du kan se håndboldlandskampen mellem Danmark og Norge direkte med live streaming og i TV. Vil du live streame Danmark – Norge, så kan det gøres på TV2 Play, mens kampen også sendes på TV2.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk