danmark

Danmark kom lige akkurat videre fra gruppespillet ved VM i håndbold. Nu venter der en meget svær kamp imod Norge i mellemrunden. Læs mere om Danmark – Norge her!

I vores optakt til VM-håndboldkampen mellem Danmark og Norge gør vi dig klogere på Danmarks muligheder i mellemrunden, odds, live streaming og meget andet.

Sådan live streamer du Danmark – Norge

Du kan se håndboldlandskampen mellem Danmark og Norge direkte med live streaming hos bet365. Ved at live streame håndbold hos bet365 kan du både se Danmark – Norge med computer, mobil og tablet.

Se Danmark – Norge her!

Danmark vandt gruppefinalen imod Frankrig

Efter vores dårlige start på VM i håndbold, så var vi tvunget til at besejre Frankrig i den sidste og afgørende gruppekamp.

Vi var på forhånd regnet som underdogs, men da kampen først gik i gang var der ikke stor forskel på de to mandskaber.

Mens offensiven ikke sprudlede, så var vores defensiv utrolig stærk. Takket være en enorm kamp af målmand Sandra Toft, så indkasserede vi kun syv mål i første halvleg.

Hun fortsatte det flotte spil i anden halvleg, men de danske spillere fik alt for mange udvisninger i slutfasen, hvilket åbnede op for Frankrig.

Danmark endte med at vinde 20-18 efter en fantastisk afslutning på kampen, men nu venter der en mindst lige så svær kamp imod Norge.

Norge er blandt de bedste hold

Selvom Frankrig er forsvarende europa- og verdensmestre i kvindehåndbold, så bliver Norge af mange regnet som det stærkeste hold i verden.

De kom relativt nemt igennem gruppefasen med sejre imod Cuba, Slovenien, Serbien og Angola, men tabte dog den seneste kamp imod Holland med 30-28.

Med sine 36 år er Heidi Løke den klart mest erfarne spiller i den norske trup, men gennemsnitsalderen er meget lav.

Hele seks af spillerne er til dagligt på kontrakt i Vipers Kristiansand, men der er også syv at finde i danske klubber.

Norge er notorisk stærke i kontrafasen, hvilket der også har været fokus på i den danske lejr.

- Det er helt sikkert deres kontraspil. De spiller utrolig hurtigt. Både første- og andenfase er sindssygt god, og så har de nogle enkelte stjerne, som vi skal have dækket rigtigt godt op, siger Trine Østergaard til TV2 Sport.

Landstræner Klavs Bruun har samme opfattelse.

- De har en dygtig målmand i Silje Solberg, som har stået godt. Og så kommer det her kontraspil, som de er enormt kendte for og virkelig skarpe på. De satser også 100 procent på det, siger landstræneren.

Odds på Danmark – Norge

Tilbud: Bonus odds

Hvis du har tænkt dig at streame håndboldlandskampen mellem Danmark og Norge, så kan du også overveje et spil på kampen.

Du kan få disse odds hos bet365:

  • Danmark: 4.00
  • Uafgjort: 9.00
  • Norge: 1.40

Odds er fra 07/12 – 21.14, og kan ændres løbende.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk