håndbold

Danmark er pisket til at vinde i mandagens EM-kamp imod Ungarn, og du kan læse alt om landskampen lige her!

I vores optakt til kampen mellem Danmark og Ungarn kan du læse mere om Danmarks muligheder ved EM 2020, live streaming, tidligere kampe imod Ungarn og meget andet.

Sådan ser du Danmark – Ungarn: Online live streaming og TV

Du kan se håndboldkampen mellem Danmark og Ungarn direkte med online live streaming hos bet365.

Ved at have en finansieret konto hos bet365, så kan du se samtlige kampe fra EM i håndbold 2020 med både PC, mobil og tablet, hvilket gør det til en meget praktisk måde at live streame på.

Se Danmark – Ungarn lige her!

Danmark er under pres

Danmark tabte som bekendt åbningskampen imod Island, hvilket gør vi, at vi er kommet under unødvendigt pres.

Modsat tidligere slutrunder, så går to hold fra hver gruppe videre til mellemrunden, og derfor er vi nu tvunget til at vinde imod Ungarn, hvis vi selv vil afgøre vores videre forløb under EM.

Hvis vi taber til Ungarn, mens Island samtidigt besejrer Rusland i deres kamp, så er vi definitivt ude af EM, og det ville være en katastrofe.

Hvis vi besejrer Ungarn, så kommer vi op på siden af dem med to point hver. Derfor står det også klart, at vi er videre til mellemrunden, hvis vi vinder vores næste to kampe imod Ungarn og Rusland.

Offensivt spillede Danmark egentlig en udmærket kamp imod Island, men det var defensiven, der var problemet.

Hverken Niklas Landin eller Jannick Green havde held med deres redninger, og Island havde alt for nemt ved at komme til afslutninger, som de tilmed også var skarpe på.

Selvom Danmark var bedst i kampens indledning, så kom Island bedre og bedre med som kampen skred frem, og de vandt egentlig fortjent nok.

Odds bonusser 2020

Ungarn slog Rusland i tæt kamp

Ungarn åbnede deres EM-slutrunde i en på papiret tæt kamp imod Rusland. De to hold fulgte hinanden lige fra kampens begyndelse, og kampen stod 14-13 til Ungarn ved pausen.

Herefter fik det ungarnske landshold dog sat en god stime sammen, og selvom russerne scorede fire mål på stribe i kampens slutfase, så vandt Ungarn kampen med 26-25, og fik dermed en glimrende start på EM.

- Se listen over alle verdens bedste håndboldspillere igennem tiden her!

Nikolaj Jakobsen har skiftet ud i truppen

Danmarks landstræner Nikolaj Jakobsen har allerede ny valgt at skifte ud i truppen, som også fortsat er ramt af skadesproblemer.

Jacob Holm, som slet ikke kom på banen imod Island, er blevet skiftet ud, mens playmaker Morten Olsen kommer ind.

Morten Olsen blev kåret som den bedste spiller i Bundesligaen i hele 2019, hvilket fortæller noget om styrken i den danske trup.

Lasse Svan og Magnus Landin sidder fortsat ude med skader, så vi er hårdt ramt på de to fløjpositioner.

Se med, når Danmark og Ungarn mødes mandag aften kl. 20.30 i Malmø.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk