dansk fodbold

Superligaen er endelig tilbage! Forårets første kamp spilles på Blue Water Arena, hvor Esbjerg fB tager imod FC København. Læs alt om kampen her!

I vores optakt til Superliga-kampen mellem Esbjerg og FCK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger og live streaming.

Både Esbjerg og FCK er under pres

Esbjerg og FCK tager hul på forårssæsonen i Superligaen fredag aften, og det er på mange måder en interessant kamp.

Esbjerg vandt bronze i den seneste sæson, og selvom det nærmest er de samme spillere i truppen, så kommer de til at kæmpe hårdt for at overleve endnu en sæson i Superligaen.

Efter de 20 kampe ligger Esbjerg på 13. pladsen med kun 13 point efter 20 kampe. Derfor er der ikke råd til mange nederlag i løbet af foråret, hvis de fortsat vil være med i landets bedste fodboldrække.

Esbjerg har satset på transfermarkedet

Esbjerg-ledelsen valgte at satse i januar-transfervinduet. Et fint årsregnskab som en kapitalindsprøjtning fra en lokal investor har gjort det muligt for Esbjerg at hente ny blod til truppen.

De har hentet Kevin Conboy tilbage fra Randers, som så har fået Jesper Lauridsen tilbage. Mark Brink er blevet solgt til Silkeborg, mens andre reserver er udlejet til mindre klubber.

Til gengæld har Esbjerg lejet hele fem forskellige spillere, som de håber kan styrke startopstillingen på den korte bane.

Det drejer sig om Ante Erceg (Brøndby IF), Søren Reese (FC Midtjylland), Rafal Kurzawa (Amiens), Franz Brorsson (Malmö FF) og Vito Mannone (Reading).

Flere af disse spillere har tidligere i karrieren bevist, at de har et stort talent, men de er i ugunstige situationer i deres nuværende klubber, hvorfor de så prøver lykken i Esbjerg.

Hvis man går ud fra, at Esbjerg-træner Lars Olsen vil benytte nogenlunde de samme spillere imod FCK, som han gjorde i deres seneste træningskamp imod FC Slovacko, så kommer Vito Mannone, Søren Reese, Kevin Conboy, Rafal Kurzawa og Ante Erceg til at spille en rolle imod FCK.

FCK kan mangle et halvt hold

FC København har ikke været lige så aktive som Esbjerg, men det er dog blevet til nogle relativt store handler. Ahmed Daghim er blevet udlejet, mens Carlo Holse er blevet solgt til Rosenborg, og så har man valgt ikke at forlænge Niklas Bendtners kontrakt.

Det er umiddelbart ikke noget, der svækker holdet særligt meget. Ind er kommet Ragnar Sigurdsson og Mikkel Kaufmann fra hhv. FK Rostov og AaB.

Sigurdsson skal aflaste de andre midtstoppere, da de før vinduet kun havde tre i truppen.

Imod Esbjerg, så står FCK overfor nogle udfordringer med flere af deres spillere. Robert Mudrazija, Nicolai Boilesen og Jonas Wind er med sikkerhed ude med skader, mens Victor Nelsson har karantæne.

Viktor Fischer, Jens Stage og Ragnar Sigurdsson er alle tvivlsomme, så Ståle Solbakken kan blive tvunget til at teste truppens bredde, som dog bør være stærk nok til at besejre Esbjerg.

Esbjerg – FCK: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Esbjerg – FCK:

Esbjerg fB

Vito Mannone

Jeppe Brinch – Rodolph Austin – Franz Brorsson – Kevin Conboy

Jakob Lungi Sørensen – Lasha Parunashvili

Ante Erceg – Joni Kauko – Mohammed Dauda

Yuriy Yakovenko

FC København

Karl-Johan Johnsson

Gustavo Varela – Sotirios Papagiannopoulos – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Mohamed Daramy – Carlos Zeca – Ramus Falk – Viktor Fischer

Dame N’Doye – Michael Santos

Se Esbjerg fB – FCK online: Live Stream Superliga-fodbold

Du kan live streame Superliga-kampen mellem Esbjerg fB og FC København hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk