Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 15 okt, 2020

Premier League: Optakt til Everton – Liverpool

goodison park i liverpool

I vores optakt til Premier League-kampen Everton – Liverpool kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Everton har ikke besejret Liverpool i 10 år

Lokalopgøret mellem Everton og Liverpool er blandt de absolut største fodboldkampe i England. Det er to af de mest traditionsrige klubber i engelsk fodbold, og selvom Liverpool har været niveauer over Everton i de seneste mange år, så kan det slet ikke udelukkes, at Everton overrasker.

The Toffees har haft det ekstremt svært imod lokalrivalerne fra Anfield. Det er faktisk præcis 10 år siden, at Everton senest har besejret Liverpool.

Det skete den 17. oktober 2010, hvor Tim Cahill og Mikel Arteta scorede målene i 2-0-sejren.

På trods af den elendige statistik i Liverpool-derbyet, så er det også mange år siden, at Everton har set så spændende ud.

Everton er startet fantastisk

Everton fører i øjeblikket Premier League med 12 point efter de første fire runder. Tottenham, West Bromwich, Crystal Palace og Brighton er alle blevet besejret, og målscoreren lyder på overbevisende 12-5.

Dominic Calvert-Lewin har været den helt store profil med hele seks mål, men James Rodriguez har også fået en fantastisk start i Premier League.

Mens offensiven scorer masser af mål, så er defensiven også ret hullet. Den engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford får stadig masser af kritik, og det bliver spændende at se om enten Robin Olsen eller Jonas Lössl kan skabe konkurrence i buret.

Manager Carlo Ancelotti skal selvfølgelig have sin del af æren for de flotte resultater. Der er blevet investeret store summer i spillertruppen igennem flere sæsoner, men de har taget et stort skridt under den italienske træner.

Liverpool skal rette op på fadæsen i Birmingham

De forsvarende Premier League-mestre fra Liverpool har haft en mere svingende sæson. De kom fint fra start med sejre imod Leeds, Chelsea og Arsenal. Siden tabte de EFL Cup-kampen imod Arsenal efter straffesparkskonkurrence inden det gik helt galt for Liverpool imod Aston Villa.

Liverpool måtte undvære førstekeeper Alisson, hvorfor reserven Adrian skulle vogte buret. Han stod bestemt ikke nogen god kamp, og selvom han ikke skal bære hele ansvaret, så gjorde han ikke meget for at forhindre Aston Villas mål.

Aston Villa var foran med hele 4-1 til pausen, og mareridtet fortsatte for Liverpool i anden halvleg. Det endte med utrolige 7-2, hvilket er en på grænsen til det pinlige for Liverpool.

Nu skal der rettes op på det, når de møder lokalrivalerne fra Everton på udebane.

Under normalt omstændigheder ville Goodison Park være tætpakket, men der bliver desværre gabende tomt, når kampen fløjtes i gang 13.30.

Everton – Liverpool: Skader og karantæner

Everton må undvære Cenk Tosun og Mason Holgate, mens Yerry Mina, Seamus Coleman og Allan er tvivlsomme.

Liverpool skal klare sig uden Naby Keita, Joel Matip, Konstantinos Tsimikas og Alex Oxlade-Chamberlain, mens Thiago Alcantara er tvivlsom.

Everton – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Everton – Liverpool:

Everton

Jordan Pickford

Seamus Coleman – Michael Keane – Yerry Mina – Lucas Digne

Abdoulaye Doucouré – Allan – Andre Gomes

James Rodriguez – Dominic Calvert-Lewin – Richarlison

Liverpool

Alisson

Trent Alexander-Arnold – Joe Gomez – Virgil van Dijk – Andy Robertson

Jordan Henderson – Fabinho – Giorginio Wijnaldum

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Se Everton – Liverpool: Online live streaming og TV

Premier League-kampen mellem Everton og Liverpool kan både live streames online og ses i TV.

Vil du se fodbold i TV, så kan du se Everton – Liverpool på TV3+.

Er du mere til at live streame Premier League-fodbold, så skal du oprette en konto hos Viaplay, hvor du kan live streame fodbold fra Premier League, Superligaen, Champions League og meget mere.

Se Everton – Liverpool online her!

Everton – Liverpool: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Everton – Liverpool?

Everton – Liverpool spilles lørdag den 17. oktober kl. 13.30.

Hvor spilles Everton – Liverpool?

Everton – Liverpool spilles på Goodison Park i Liverpool.

Hvilken dansk TV-kanal sender Everton – Liverpool?

Everton – Liverpool sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame Everton – Liverpool?

Everton – Liverpool kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame Everton – Liverpool?

Nej, det er ikke gratis at live streame Everton – Liverpool.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.