fc midtjylland spillere

AGF skal fortsætte de flotte takter, men de kommer til at få det svært på MCH Arena imod FC Midtjylland. Læs vores optakt til topkampen her!

FC Midtjylland har problemer på hjemmebane

FC Midtjylland er i gang med at spille en helt fantastisk sæson i Superligaen. De ligger med et solidt forspring til at vinde det danske mesterskab for tredje gang, hvilket særligt skyldes deres vanvittigt stærke defensiv, som kun har indkasseret et enkelt mål i otte kampe i 2020.

I mange år har FC Midtjylland haft en af de stærkeste hjemmebaner i dansk fodbold, men parakdoksalt nok, så har FCM i denne sæson været klart stærkeste på udebane, mens de faktisk har haft lidt problemer på MCH Arena.

FCM har spillet 14 kampe hjemme og ude. De har hentet 40 point i udekampene, mens det kun er blevet til 29 i Herning, hvilket er ret bemærkelsesværdigt.

Om det er tilfældigheder eller om der ligger noget til grund for det, er svært at sige. Modstanderne afgiver muligvis mere plads, når de spiller hjemme, mens de ofte pakker sig ude.

Det skal dog siges, at hjemmebanefordelen i øjeblikket er meget minimal. Det skyldes selvfølgelig de manglende tilskuere, som normalt lægger pres på dommer og modstanderne.

Selvom der kommer et par hundrede FCM-fans, og man givetvis kan høre dem, så ændrer det nok ikke det helt store.

AGF kommer til at stå kompakt

Der er heller ikke meget tvivl om, hvordan AGF kommer til at gribe kampen an. David Nielsen har fået opbygget en bundsolid organisation, som er meget svær at skabe chancer imod.

De har indkasseret 29 mål i de første 28 Superliga-kampe, hvilket kun er overgået af netop FCM, som har indkasseret 14.

AGF vil nok lade FCM have initiativet fra starten af kampen, og så vil de være meget fokuseret på at få sendt Mustapha Bundu afsted i dybden så snart, de får muligheden for det.

Derudover vil deres defensive fokus være på FC Midtjyllands dødbolde, som er giftige. De er både dygtige til at få en masse hjørne- og frispark, men de er samtidigt meget stærke til at få sendt bolden i kassen i disse situationer.

AGF vendte kampen sidst på MCH Arena

AGF-spillerne vil før kampen nok tænke tilbage på afslutningen af efteråret. Her besøgte de FC Midtjylland, hvor de spillede en relativt dårlig første halvleg, og de var bagud 1-0 ved pausen.

Kampen skiftede dog fuldstændig karakter i anden halvleg. I løbet af de første ni minutter havde AGF vendt 1-0 til 1-3 på et selvmål af Erik Sviatchenko og mål af Jon Thorsteinsson og Bror Blume.

De seneste fem indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og AGF på MCH Arena er endt med én FCM-sejr, to uafgjorte og to AGF-sejre, hvilket er en flot statistik, når man tænker på holdenes placeringer i de seneste par år.

FC Midtjylland – AGF: Skader og karantæner

FC Midtjylland-træner Brian Priske står overfor nogle store udfordringer i forhold til at sætte holdet. Generelt har han været ret konservativ i sit valg af spillere, men nu er han i hvert fald tvunget til at foretage flere ændringer.

Først og fremmest har både Frank Onyeka og Mikael Anderson karantæne fra kampen, og så vides det endnu ikke om Evander bliver klar.

Han blev skadet imod Brøndby, og der er endnu ikke meldt noget ud.

AGF mangler stadig Alex Gersbach og Zach Duncan, men det har ikke den helt store betydning.

FC Midtjylland – AGF: Forventede startopstillinger

FCM

Jesper Hansen

Joel Andersson - Erik Sviatchenko - Alexander Scholz - Paulinho

Jens-Lys Cajuste - Tim Sparv

Anders Dreyer - Lasse Vibe - Awer Mabil

Sory Kaba

AGF

William Eskelinen

Alexander Munksgaard - Frederik Tingager - Niklas Backman - Casper Højer

Mustafa Amini - Nicolai Poulsen - Bror Blume

Mustapha Bundu - Patrick Mortensen - Jakob Ankersen

FC Midtjylland – AGF: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

  • FC Midtjylland: 1.66
  • Uafgjort: 3.80
  • AGF: 5.00

Se FC Midtjylland – AGF: Online live streaming og TV

Du kan se FC Midtjylland - AGF med online live streaming og i TV.

Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på Canal 9.

Derudover live streames FC Midtjylland - AGF på Eurosport Player.

FC Midtjylland – AGF: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF spilles søndag den 21. juni kl. 20.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF spilles på MCH Arena, Herning.

Kan man købe billetter til FC Midtjylland – AGF?

Nej, der sælges ikke billetter til FC Midtjylland – AGF.

Hvilken TV-kanal sender FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF sendes på Canal 9.

Hvor kan man live streame FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF kan live streames på Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk