fc midtjyllands hjemmebane mch arena

FC Midtjylland kommer på endnu en svær opgave i Champions League, når de tager imod Ajax tirsdag aften. Læs alt om kampen her!

I vores optakt til Champions League-kampen FC Midtjylland – Ajax kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

FC Midtjylland fik skidt optakt til Ajax-kampen

FC Midtjylland er midt i et historisk svært og komprimeret kampprogram med mange kampe i både Superligaen og Champions League.

Det er anden gang i klubbens historie, at de er med i et europæisk gruppespil, så det er ikke så underligt, at de lige skal vænne sig til det.

Derfor var det heller ikke så overraskende, at FCM-træner Brian Priske havde valgt at spare flere af holdets store profiler i lørdagens Superliga-kamp imod FC Nordsjælland.

Erik Sviatchenko, Frank Onyeka, Paulinho, Pione Sisto, Sory Kaba og Awer Mabil havde fået en velfortjent pause, og så var det op til reserverne at levere varen.

En meget skidt eftermiddag i Farum endte med et nederlag på 4-1, og man kan derfor blive lidt nervøse på FC Midtjyllands vegne, når de nu skal møde et stærkt Ajax-mandskab.

Selvom mange af spillerne underpræsterede, så har Brian Priske været ude og tage ansvaret for det klare nederlag.

Se vores odds tips til kampen her!

Ajax er hårdt ramt af corona

Mandag kom det frem, at Ajax har haft et relativt stort udbrud af coronavirussen. Det betyder, at 11 spillere fra førsteholdstruppen og Jong Ajax er blevet testet positivt, hvorfor de selvfølgelig ikke er rejst med til Danmark.

Af profiler så er det gået udover Dusan Tadic, Andre Onana, Marten Stekelenburg, Davy Klaassen og Ryan Gravenberch.

Det er på nuværende tidspunkt svært at sige, hvor stor indflydelse, det har.

Ajax kan stadig stille med et meget stærkt hold, men de er ramt på målmandsposten, så det bliver interessant at se.

FCM kan tage kæmpe skridt med sejr imod Ajax

Det kræver nærmest et mirakel, hvis FC Midtjylland skal gå videre i Champions League-turneringen, men mindre kan også gøre det.

Liverpool og Ajax er på vej videre med hhv. seks og fire point, mens Ajax kun har et enkelt point efter de første to gruppekampe.

Skulle FC Midtjylland være så dygtige at besejre Ajax, så vil de være to point foran hollændere før de sidste tre kampe.

En enkelt sejr i Champions League giver omkring 20 millioner kroner i kassen, mens det både kommercielt og sportsligt også vil være et kæmpe skridt.

FC Midtjylland skal som minimum komme på tavlen for første gang, og så må vi se om det er nok til at tage point.

Ajax i målform

Der venter FC Midtjylland en svær kamp. Selvom Ajax har solgt størstedelen af spillerne, der var så tæt på at komme i Champions League-finalen i 2019, men der er stadig utroligt meget talent i truppen.

Vanen tro, så er det offensivt, at Ajax er stærkest.

Efter de første syv runder fører Ajax Æresdivisionen med 18 ud af 21 mulige point. De tabte udekampen imod Groningen med 1-0, men har derudover besejret al modstand.

Målscoreren lyder på vanvittige 29-5, og det skyldes ikke mindst deres vanvittige 13-0-sejr imod VVV Venlo for 10 dage siden.

Efter den vanvidskamp har Ajax spillet 2-2 imod Atalanta på udebane, hvor de præsterede flot. I weekenden vandt Ajax så 5-2 over Fortuna Sittard.

De kom tidligt bagud 1-0, men vandt takket været mål af Davy Klaassen, Brian Brobbey, Dusan Tadic og Quincy Promes.

FC Midtjylland – Ajax: Skader og karantæner

Landsholdsmålmand Jesper Hansen har siddet ude med en skade, men bør være klar til comeback, og han overtager i givet fald for Mikkel Andersen.

Derudover Junior Brumado og Kristian Riis ude med skader.

Ajax mangler den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus, som nok er ude resten af 2020.

FC Midtjylland – Ajax: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FC Midtjylland – Ajax:

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Joel Andersson – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz – Paulinho

Frank Onyeka – Jens-Lys Cajuste

Pione Sisto – Anders Dreyer – Awer Mabil

Sory Kaba

Ajax

André Onana

Noussair Mazraoui - Perr Schuurs – Daley Blind – Nicolas Tagliafico

Davi Klaassen – Ryan Gravenberg – Antony

Lassina Traore – Dusan Tadic – David Neres

Se FC Midtjylland – Ajax: Online live streaming og TV

Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Ajax kan både live streames online og ses i TV.

Vil du se Champions League-fodbold i TV, så kan du se kampen på TV3+.

Er du mere til at live streame fodbold, så kan du se FC Midtjylland – Ajax på Viaplay, hvor du både kan benytte mobil, tablet og PC.

FC Midtjylland – Ajax: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – Ajax?

FC Midtjylland – Ajax spilles tirsdag den 3. november kl. 21.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Ajax?

FC Midtjylland – Ajax spilles på MCH Arena i Herning.

Kan man købe billetter til FC Midtjylland – Ajax?

Nej, der sælges ikke billetter til FC Midtjylland – Ajax.

Hvilken dansk TV-kanal sender FC Midtjylland – Ajax?

FC Midtjylland – Ajax sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame FC Midtjylland – Ajax online?

FC Midtjylland – Ajax kan live streames online hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk