mch arena i herning, som er fc midtjyllands hjemmebane

Mandagen byder på et topbrag i Superligaen, når FC Midtjylland tager imod Brøndby, og du kan læse optakten til kampen her!

Brøndby har været uheldige mod Midtjylland

FC Midtjylland har formået ikke at tabe i de seneste seks kampe imod Brøndby, så man fristes til at tro, at de har været totalt overlegne.

Det har dog slet ikke været tilfældet. Kigger man bag resultaterne, så har Brøndby faktisk leveret nogle glimrende præstationer, men de har manglet det afgørende held og selvfølgelig skarpheden på chancerne.

FC Midtjylland vandt 3-2 på Brøndby Stadion i efteråret, og for godt en måned siden vandt de med 1-0 hjemme på MCH Arena.

Brøndby kom ellers fantastisk fra start i den førstnævnte kamp, da de var foran 2-0 ved pausen. De spillede mestrene ud af banen, men det hele ændrede sig, da Brian Priske foretog en række udskiftninger i anden halvleg.

FC Midtjylland endte med at vende 0-2 til 3-2 efter en vild afslutning, hvor Marvin Schwäbe desværre fik en uheldig hovedrolle ved at lave et stort drop.

Den seneste kamp mellem FCM og BIF blev spillet den 28. februar. Her var vi vidner til en meget tæt kamp, hvor Brøndby faktisk spillede sig frem til flest oplagte målchancer.

Simon Hedlund og Mikael Uhre manglede dog den afgørende skarphed til omsætte chancerne til mål, og Gustav Isaksens mål til 1-0 efter 65 minutter blev kampens eneste.

Der er derfor ingen grund til at være nervøse for de dårlige resultater for Brøndby.

Se oversigten over alle odds bonusser i Danmark her!

Er Midtjylland på vej i guldform?

FC Midtjylland er i gang med den største sæson i klubbens historie. Efter en meget flot indsats i kvalifikationen fik de kvalificeret sig til gruppespillet i Champions League, og det er på mange måder et eventyr for klubben fra Herning.

Foråret har dog ikke været ret godt for FC Midtjylland. Svingende præstationer, dårlige resultater og en del disciplinære problemer har desværre fyldt en del for FCM, men de kan meget vel være på vej mod topniveauet.

FC Midtjylland fik en perfekt afslutningen på grundspillet, da de vandt hele 5-0 over Vejle i den sidste kamp inden landskampspausen.

Mens Pione Sisto er ude i kulden efter endnu en åndssvag episode, så er Gustav Isaksen i gang med at vise sit enorme potentiale, og han bør endnu engang starte inde.

Det kunne tænkes, at spillere som Anders Dreyer og Mikael Anderson, der har været afsted med deres respektive U21-landshold, kunne starte på bænken, men det er endnu ikke til at sige, hvordan Brian Priske vælger at stille op.

FC Midtjylland – Brøndby: Skader og karantæner

FCM-træner Brian Priske har en del udfordringer inden topkampen imod Brøndby. Evander sidder ude med karantæne, mens Daniel Høegh, Joel Andersson, Junior Brumado og Mikkel Andersen sidder ude med skader.

Dion Cools har været skadet, men forventes at blive klar.

Brøndby mangler Lasse Vigen, der afsoner karantæne. Derudover sidder Blas Riveros, Andrija Pavlovic, Mathias Kvistgaarden og Rezan Corlu ude med skader og sygdom.

FC Midtjylland – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FCM – BIF:

FC Midtjylland (4-2-3-1)

Jonas Lössl

Dion Cools – Alexander Scholz – Erik Sviatchenko – Paulinho

Jens-Lys Cajuste – Frank Onyeka

Gustav Isaksen - Anders Dreyer – Awer Mabil

Sory Kaba

Brøndby IF (3-5-2)

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Anthony Jung

Kevin Mensah – Morten Frendrup – Josip Radosevic – Jesper Lindstrøm – Peter Bjur

Simon Hedlund – Mikael Uhre

Se FC Midtjylland – Brøndby: Online live stream og TV

Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby kan live streames online og ses i TV.

Har du lyst til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+, hvor optakten begynder kl. 17.00.

Vil du live streame FC Midtjylland – Brøndby online, så kan det gøres på Viaplay.

Odds på FC Midtjylland – Brøndby

Markedet vurderer selvfølgelig FC Midtjylland som favoritter, men det er umiddelbart ikke en særlig attraktiv betaling på hjemmesejren.

Du kan få følgende odds på FC Midtjylland – Brøndby hos bet365:

  • FC Midtjylland: 1.80
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby IF: 4.33

Alle odds er fra 31/03 – 14.42, og kan ændres løbende.

FC Midtjylland – Brøndby: Spørgsmål og svar

Hvornår starter FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby starter mandag den 5. april kl. 18.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby spilles på MCH Arena i Herning.

Hvilken dansk TV-kanal sender FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby sendes på TV3+ i dansk TV.

Hvordan live streamer man FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame FC Midtjylland – Brøndby?

Nej, det er ikke gratis at live streame FC Midtjylland – Brøndby på Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.