fc midtjylland spillere

Brøndby står overfor en meget svær opgave, når de onsdag aften møder FC Midtjylland på udebane i Superligaen. Læs optakten til kampen her!

FC Midtjylland cruiser mod mesterskabet

Torsdagen byder på en meget spændende kamp mellem FC Midtjylland og Brøndby i Superligaen.

FCM-holdet virker til at være en klasse eller to over alle andre mandskaber i Danmark i øjeblikket, og de er selvfølgelig også storfavoritter til at vinde kampen.

Efter det skuffende nederlag imod AC Horsens i Superliga-comebacket, så har FC Midtjylland vundet 1-0 imod FCN på udebane og senest 2-0 imod AaB.

Resultaterne var selvfølgelig som ønsket, men præstationerne var faktisk meget overbevisende. De formåede at holde modstanderne fuldstændigt væk fra chancer, så det er næsten svært at forestille sig, at de smider 11 point i forhold til FCK.

Vi så selvfølgelig, hvordan Brøndby gik fuldstændigt i stå i 2017/2018-sæsonen, hvor de havde et lignende forspring ned til Brøndby, men formåede at vende det til sidst.

Brøndby er ramt af defensive fravær

Som om det ikke var udfordrende nok at være Niels Frederiksen i øjeblikket, så må han undvære hele tre faste forsvarsspillere til kampen.

Hjörtur Hermannsson og Anthony Jung sidder begge ude med karantæne. Derudover Kevin Mensah ude med en skade, som holder ham ude i resten af sæsonen.

Alle tre har været faste spillere under Niels Frederiksen. De kan stadig sammensætte et nogenlunde fornuftigt centralt forsvar med Anton Skipper, Sigurd Rosted og Andreas Maxsø, men det er mere kritisk på venstre wing back.

Her kommer Andreas Bruus, som ellers har spillet angriber i det meste af karrieren, nok i spil i venstre side.

Det er på ingen måde alternativt imod en meget stærk højre side hos FCM, som nok stiller med Awer Mabil foran Joel Andersson, men der er ikke rigtigt nogle alternativer i øjeblikket.

Plejer at være underholdende

Det plejer bestemt at være underholdende fodboldkamp, når FC Midtjylland og Brøndby mødes. De seneste fem indbyrdes opgør i Superligaen er endt således:

  • BIF – FCM: 1-2
  • FCM – BIF: 1-0
  • BIF – FCM: 4-1
  • FCM – BIF: 1-2
  • FCM – BIF: 3-2

Med et snit på 3,4 mål pr. kamp, så håber man selvfølgelig på endnu en målrig kamp med chancer i begge ender, men sådan bliver det nødvendigvis ikke.

FC Midtjyllands defensiv er noget af det bedste, vi nogensinde har set i Superligaen, og der er kun gået 14 mål ind i 27 kampe indtil videre.

Brøndby mistede i januar flere af de offensive stjerner, men de har samtidigt forbedret defensiven, så det bliver muligvis ikke så underholdende, som det ellers har haft tendens til være.

Brøndby er på en måde nødt til at jagte sejren, da et enkelt point nok ikke bringer dem tættere på bronzemedaljerne, men de vil nok være glade for et point med tanke på modstanderen.

FC Midtjylland – Brøndby: Skader og karantæner

FC Midtjylland får Evander tilbage efter, at brasilianeren afsonede karantæne imod AaB, men de må stadig undvære Kristian Riis, Dion Cools og Gustav Isaksen, hvilket dog ikke er videre problematisk.

Jesper Hansen blev skadet imod AaB, hvor han måtte lade sig udskifte tidligt i kampen, men der er slet ikke meldt noget ud endnu.

Man kan tolke det som man vil, men vi formoder, at de havde meldt det ud, hvis han var blevet klar. Mikkel Andersen er dog en meget dygtig andenmålmand.

Det ser straks værre ud hos Brøndby, som hverken har Hjörtur Hermannsson, Kevin Mensah, Anthony Jung eller Tobias Børkeeiet til rådighed.

FC Midtjylland – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Brøndby:

FCM

Mikkel Andersen

Joel Andersson – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz – Paulinho

Frank Onyeka – Evander

Awer Mabil – Anders Dreyer – Mikael Anderson

Sory Kaba

Brøndby

Marvin Schwäbe

Anton Skipper – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Jens Martin Gammelby – Lasse Vigen – Josip Radosevic – Morten Frendrup – Andreas Bruus

Samuel Mraz – Simon Hedlund

Se FC Midtjylland – Brøndby: Online live streaming og TV

Du kan selvfølgelig både se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF med online live streaming og i TV.

Vil du helst se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Er du mere til at live streame fodbold online, så kan du live streame kampen på Viaplay.

FC Midtjylland – Brøndby: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby spilles torsdag den 18. juni kl. 20.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby spilles på MCH Arena i Herning.

Kan man købe billetter til FC Midtjylland – Brøndby?

Nej, der sælges ikke billetter til FC Midtjylland – Brøndby.

Hvor kan man live streame FC Midtjylland – Brøndby online?

FC Midtjylland – Brøndby kan live streames hos Viaplay.

Hvilken TV-kanal sender FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby sendes på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk