mch arena i herning

Der er dømt storkamp på Heden, når FC Midtjylland tager imod FC København søndag aften. Læs alt om kampen her!

Jess Thorup returnerer som FCK-træner

Der er ingen tvivl om betydningen af søndagens opgør mellem de danske mestre fra FC Midtjylland og FCK.

Det formodes, at kampen om det danske mesterskab står mellem de to hold, og der er i hvert fald ingen tvivl om, at de to holds trupper er Danmarks klart bedste.

FCK har højest overraskende præsenteret Jess Thorup som ny cheftræner. Han brød for alvor igennem i FC Midtjylland, som han blandt andet førte til mesterskabet i 2018.

Han var cheftræner i tre sæsoner i FCM, hvorefter han drog til Belgien med flotte resultater til følge. Thorup kunne dog ikke stå for fristelsen, da Parken ringede for at tilbyde ham stillingen som cheftræner.

Han debuterede som FCK-træner imod Avarta i pokalturneringen, men han starter først for alvor, når FCK besøger FC Midtjylland søndag aften.

Der har ikke været tid til at foretage de helt store taktiske ændringer på holdet. Man kunne dog tydeligt se, at han foretrækker et mere intenst og højt pres end Ståle Solbakken gjorde.

For at se Thorups aftryk på FCK-holdet, så skal vi nok vente til forårssæsonen, når han har haft en helt opstart sammen med truppen.

Presset FC Midtjylland-hold plejer at slå FCK

FC Midtjylland har haft ekstremt godt fat i FCK hjemme på MCH Arena. Ulvene har slået Løverne i de seneste otte hjemmekampe imod FCK.

FCK har haft noget bedre fat hjemme i Parken, men det må alligevel sidde i hovederne på FCK-spillerne, når de går på banen i Herning.

Ståle Solbakken har dog været FCK-manager i alle disse kampe, og Jess Thorup kan få en helt fantastisk start, hvis de besejrer FCM på udebane.

FCK ramt af coronavirus

Fredag kom det frem, at FC København (igen) er blevet ramt af positive coronaresultater. Bryan Oviedo og Peter Ankersen har været smittet med coronavirus, hvorfor de nu er isoleret derhjemme.

Derfor kommer de selvfølgelig ikke i kamp søndag aften, men det virker dog som om, at holdet har sluppet relativt billigt.

Bryan Oviedo havde ikke fået spilletid i kampen, da FCK egentlig bare venter på at sende costa ricaneren afsted.

At Peter Ankersen ikke kan spille er selvfølgelig et tab. Særligt, da man ikke længere har Guillermo Varela i truppen.

Karlo Bartolec kommer til at spille på højre back fra start, og selvom han ikke har imponeret i FCK-tiden, så er han stadig en habil spiller.

Der er selvfølgelig en risiko for, at yderligere spillere bliver testet positivt, og så kan det pludselig blive kritisk.

Der venter Jess Thorup og FCK-holdet en meget svær opgave, og det bliver meget interessant at se, hvordan han klarer det imod sin tidligere arbejdsgiver.

FC Midtjylland – FC København: Skader og karantæner

FC Midtjylland må undvære reserveangriber Junior Brumado og Kristian Riis.

Det ser langt værre ud for FCK. Først og fremmest sidder den vigtige anfører Carlos Zeca ude med karantæne.

Andreas Bjelland, Nicolaj Thomsen og Ragnar Sigurdsson sidder ude med skader. Derudover er Peter Ankersen og Bryan Oviedo i karantæne på grund af positive coronaresultater.

FC Midtjylland – FC København: Forventede startopstillinger

FCM

Jesper Hansen

Joel Andersson – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz – Paulinho

Frank Onyeka – Jens-Lys Cajuste

Anders Dreyer – Evander – Pione Sisto

Sory Kaba

FCK

Karl-Johan Johnsson

Karlo Bartolec – Mathias Zanka Jørgensen – Victor Nelsson – Nicolai Boilesen

Mohamed Daramy – Rasmus Falk – Jens Stage – Viktor Fischer

Jonas Wind – Kamil Wilczek

Se FC Midtjylland – FC København: Online live streaming og TV

Kampen mellem FC Midtjylland og FCK kan ses med online live streaming eller i TV.

Vil du se fodbold i TV, så skal du blot slå ind på TV3+, som sender hele kampen.

Vil du hellere live streame FC Midtjylland - FCK, så kan du gøre det på Viaplay.

FC Midtjylland – FC København: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – FC København?

FC Midtjylland – FC København spilles søndag den 8. november kl. 18.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – FC København?

FC Midtjylland – FC København spilles på MCH Arena i Herning.

Kan man købe billetter til FC Midtjylland – FC København?

Nej, der sælges ikke billetter til FC Midtjylland – FC København.

Hvilken TV-kanal sender FC Midtjylland – FC København i Danmark?

FC Midtjylland – FC København sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame FC Midtjylland – FC København?

FC Midtjylland – FC København kan live streames på Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk