mch arena herning

FC Midtjylland tager lørdag eftermiddag imod OB i Superligaen. Læs vores optakt til kampen her!

OB kan skabe spænding imod FCM

De forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland er selvfølgelig klare favoritter i lørdagens hjemmekamp imod OB.

Superligaen har egentlig valgt at stoppe med lørdagskampene gældende fra denne sæson, men grundet FC Midtjyllands kommende Champions League-kamp imod Atalanta, så har de valgt at rykke kampen.

OB har i mange år haft det ekstremt svært, når de har mødt FC Midtjylland. Faktisk vandt FCM hele ni hjemmekampe på stribe imod OB i perioden fra 2014 til 2019.

Det ændrede sig, da de besøgte MCH Arena for godt et år siden. Selvom FCM var det bedste hold på banen, så endte OB med at vinde 1-0 på Danmarks nok sværeste udebane.

Bashkim Kadrii scorede kampens eneste mål, men målmand Oliver Christensen var holdets klart bedste spiller i den kamp.

Med tanke på, at der lige har været landsholdspause, og, at FCM onsdag spiller den første Champions League-kamp i klubbens historie, så er det nok et meget godt tidspunkt at møde Ulvene på.

OB mangler topscorer Issam Jebali

Issam Jebali har længe været blandt de foretrukne spillere hos OB-træner Jakob Michelsen. Han har fået en fantastisk sæsonstart med fire mål i de første tre kampe, men desværre for OB, så blev han udvist i holdets seneste Superliga-kamp imod Vejle.

Det betyder, at topscoreren sidder ude i de to kommende kampe, og det kan blive problematisk at finde en erstatning, da klubben netop har solgt Sander Svendsen til Brann.

Det betyder formentlig, at enten Max Fenger eller Mikkel Hyllegaard skal starte øverst på toppen for OB.

OB har igennem lang tid haft store skadesproblemer i truppen, hvilket betyder, at de har svært ved at finde kontinuiteten og rytmen.

Selvom det lysner på den front, så vil OB være meget ærgerlige over at skulle undvære Jebali.

FCM-profiler har fået tiltrængt pause

FC Midtjylland har haft en meget hektisk sæsonstart. De har spillet fire ekstremt vigtige Champions League-kvalifikationskampe, hvilket heldigvis endte positivt.

Da de samtidigt har haft fire Superliga-kampe at spille, så træner Brian Priske valgt at rotere utroligt meget på holdet.

Spillere som Erik Sviatchenko og Frank Onyeka, der begge har helt enorm betydning for FC Midtjylland-holdet, er blevet sparet en del, og derfor er landskampspausen måske kommet på et godt tidspunkt for dem.

Pione Sisto og Jesper Hansen har været afsted for Danmark, mens Frank Onyeka, Sory Kaba, Bozhidar Kraev, Gustav Isaksen, Anders Dreyer og Jens-Lys Cajuste også har været på rejser.

FC Midtjylland købte i øvrigt den tidligere OB-spiller Daniel Høegh i slutningen af transfervinduet, så han kan faktisk debutere imod sin tidligere arbejdsgiver.

FC Midtjylland – OB: Skader og karantæner

FC Midtjylland må fortsat undvære Kristian Riis, men derudover bør alle mand være klar til kamp.

OB er lidt mere udfordret. Janus Drachmann gjorde comeback i reserveholdskampen imod Lyngby tidligere på ugen, men kommer næppe til at starte inde.

Alexander Juel Andersen og Mart Lieder sidder fortsat ude med skader, mens Issam Jebali afsoner den første af to karantænedage.

FC Midtjylland – OB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – OB:

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Joel Andersson – Alexander Scholz – Erik Sviatchenko – Paulinho

Frank Onyeka – Jens-Lys Cajuste

Pione Sisto – Anders Dreyer – Awer Mabil

Sory Kaba

OB

Oliver Christensen

Oliver Lund – Kasper Larsen – Jeppe Tverskov – Jørgen Skjelvik

Moses Opondo – Jens Jakob Thomasen – Troels Kløve

Mads Frøkjær – Max Fenger – Emmanuel Sabbi

Se FC Midtjylland – OB: Online live streaming og TV

Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og OB kan både ses i TV og live streames online med mobil, tablet eller PC.

Hvis du vil se FCM – OB i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

Vil du hellere live streame Superliga-fodbold online, så kan du se FC Midtjylland – OB med mobil, tablet og PC hos Viaplay.

Se FCM – OB her!

FC Midtjylland - OB: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – OB?

FC Midtjylland – OB spilles lørdag den 17. oktober kl. 17.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – OB?

FC Midtjylland – OB spilles på MCH Arena i Herning.

Hvilken dansk TV-kanal sender FC Midtjylland – OB?

FC Midtjylland – OB sendes på TV3 Sport.

Hvor kan man live streame FC Midtjylland – OB?

FC Midtjylland – OB kan live streames på Viaplay.

Er det gratis at live streame FC Midtjylland – OB?

Nej, det er ikke gratis at live streame FC Midtjylland – OB.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.