fodbold

FC København og AGF mødes fredag i finalen i træningsturneringen Atlantic Cup, og du finder live stream i vores optakt her!

I vores optakt til venskabskampen mellem FCK og AGF kan du læse mere om kamptrupperne, live streaming og meget andet.

FCK-køb kan få debut imod AGF

Fredag eftermiddag mødes Superligaens anden- og tredjeplads i finalen i Atlantic Cup. Det er ganske vist en træningsturnering, men de to hold vil være motiverede for at vinde.

Begge hold har vist gode takter i testkampene. FCK har slået Halmstad og Astana med 2-0 og 1-0, mens de dog tabte på straffespark efter 0-0 imod Norrköping senest.

AGF har slået Viborg med 2-1, tabt 0-2 til AaB, vundet 5-4 imod FC Nordsjælland, spillet 3-3 (vundet på straffespark) imod stærke Slavia Prag, og senest vandt de 2-0 over BK Häcken.

FCK har udtaget en trup på 23 spillere, hvor der blandt andet er blevet plads til nyindkøbte Mikkel Kaufmann, som er hentet i AaB for over 20 millioner kroner.

FCK-manager Ståle Solbakken har tidligere udtalt, at han ankom i en dårlig forfatning, men mon ikke han får nogle minutter alligevel.

FCK mangler mange spillere

Der er blevet plads til en del spillere fra FCKs U19-mandskab, da holdet er ramt af mange skader. Til kampen imod AGF må de undvære Viktor Fischer, Jens Stage, Nicolai Boilesen, Jonas Wind, Robert Mudrazija og Ragnar Sigurdsson.

Derudover nævner klubben, at flere af disse spillere er tvivlsomme til Superliga-premieren på næste fredag, hvor de møder Esbjerg på udebane.

AGF har slet ikke samme problemer med truppen, men de har dog tidligere i Atlantic Cup valgt at skåne flere af nøglespillerne.

Kevin Diks, Mustafa Amini, Mustapha Bundu og Jon Thorsteinsson, da de ikke er helt på toppen fysisk.

De bør dog alle få spilletid imod FCK, da det er AGFs sidste trænnigskamp inden de møder Randers på hjemmebane i deres første Superliga-kamp.

FCK har godt styr på AGF

Selvom FCK og AGF på det seneste har spillet nogle relativt tætte kampe, så har AGF det normalt ekstremt svært imod FC København.

Det er nemlig over 10 år siden, at AGF senest slog FCK. Vi skal tilbage til 2009 for at finde AGFs seneste sejr, og der er naturligvis ingen spillere tilbage i klubberne fra dengang.

Det ville dog være overraskende, hvis ikke det blev en tæt finalekamp fredag eftermiddag. Det er en testkamp, FCK mangler mange spillere, mens AGF har hele holdet klar, og så har kampen muligvis en smule mere betydning for AGF.

Se FCK – AGF Online: Live Stream Atlantic Cup

Du kan se FCK – AGF online hos Ekstrabladet ++.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk