Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 feb, 2020

Atlantic Cup: Optakt og live stream til FCK – AGF

fodbold

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til venskabskampen mellem FCK og AGF kan du læse mere om kamptrupperne, live streaming og meget andet.

FCK-køb kan få debut imod AGF

Fredag eftermiddag mødes Superligaens anden- og tredjeplads i finalen i Atlantic Cup. Det er ganske vist en træningsturnering, men de to hold vil være motiverede for at vinde.

Begge hold har vist gode takter i testkampene. FCK har slået Halmstad og Astana med 2-0 og 1-0, mens de dog tabte på straffespark efter 0-0 imod Norrköping senest.

AGF har slået Viborg med 2-1, tabt 0-2 til AaB, vundet 5-4 imod FC Nordsjælland, spillet 3-3 (vundet på straffespark) imod stærke Slavia Prag, og senest vandt de 2-0 over BK Häcken.

FCK har udtaget en trup på 23 spillere, hvor der blandt andet er blevet plads til nyindkøbte Mikkel Kaufmann, som er hentet i AaB for over 20 millioner kroner.

FCK-manager Ståle Solbakken har tidligere udtalt, at han ankom i en dårlig forfatning, men mon ikke han får nogle minutter alligevel.

FCK mangler mange spillere

Der er blevet plads til en del spillere fra FCKs U19-mandskab, da holdet er ramt af mange skader. Til kampen imod AGF må de undvære Viktor Fischer, Jens Stage, Nicolai Boilesen, Jonas Wind, Robert Mudrazija og Ragnar Sigurdsson.

Derudover nævner klubben, at flere af disse spillere er tvivlsomme til Superliga-premieren på næste fredag, hvor de møder Esbjerg på udebane.

AGF har slet ikke samme problemer med truppen, men de har dog tidligere i Atlantic Cup valgt at skåne flere af nøglespillerne.

Kevin Diks, Mustafa Amini, Mustapha Bundu og Jon Thorsteinsson, da de ikke er helt på toppen fysisk.

De bør dog alle få spilletid imod FCK, da det er AGFs sidste trænnigskamp inden de møder Randers på hjemmebane i deres første Superliga-kamp.

FCK har godt styr på AGF

Selvom FCK og AGF på det seneste har spillet nogle relativt tætte kampe, så har AGF det normalt ekstremt svært imod FC København.

Det er nemlig over 10 år siden, at AGF senest slog FCK. Vi skal tilbage til 2009 for at finde AGFs seneste sejr, og der er naturligvis ingen spillere tilbage i klubberne fra dengang.

Det ville dog være overraskende, hvis ikke det blev en tæt finalekamp fredag eftermiddag. Det er en testkamp, FCK mangler mange spillere, mens AGF har hele holdet klar, og så har kampen muligvis en smule mere betydning for AGF.

Se FCK – AGF Online: Live Stream Atlantic Cup

Du kan se FCK – AGF online hos Ekstrabladet ++.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.