fcks hjemmebane i parken

FC København er storfavoritter i DBU Pokalen, hvor de møder Avarta. Læs alt om pokalkampen her!

I vores optakt til Avarta – FCK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget andet.

FCK må ikke få problemer imod Avarta

Onsdag aften tager vi hul på den tredje runde af Sydbank Pokalen. FC København har fået en overkommelig lodtrækning i form af 2. divisionsholdet Avarta.

Kampen skulle egentlig være afviklet i Espelunden, som er Avartas normale hjemmebane, men af praktiske årsager er kampen flyttet til FC Københavns hjemmebane i Parken.

Der er selvfølgelig ingen tvivl om favoritværdigheden. Faktisk ville det være en gigantisk skuffelse, hvis det i forvejen kriseramte FCK-hold ikke vandt soleklart over Avarta.

Pokalturneringen har ikke altid stor betydning for FCK, som i de seneste mange sæsoner har skulle fokusere på Europa og Superligaen, men grundet den manglende europæiske deltagelse i denne sæson, så kan det sagtens tænkes, at Sydbank Pokalen bliver taget mere seriøst i år.

Økonomisk er der ikke den store gevinst for FCK at hente i at satse på pokalturneringen, men i første omgang skal de simpelthen bare spille sig videre til den fjerde runde.

FCK-spillerne har haft et overkommeligt program i den nye sæson, så der bør ikke være det store behov for at spare spillere.

Anfører Carlos Zeca har eksempelvis karantæne i de to kommende Superliga-kampe, hvorfor det ville være oplagt at give ham fuld spilletid i dag.

Jess Thorup står i spidsen for FCK

Noget af det mest spændende ved denne kamp er selvfølgelig, at Jess Thorup står i spidsen for FCK for første gang.

Han blev offentliggjort som ny cheftræner tidligere på ugen, og selvom de fortsat mangler at sammensætte den sportslige organisation, så giver det ro på bagsmækken.

Thorup har en vanvittig spillertrup til rådighed, men det forventes, at han taktisk vil gribe det noget anderledes an i forhold til Ståle Solbakken.

Man må formode, at han vil stille relativt stærkt op, da han og FCK simpelthen har alt at tabe i denne kamp.

Heldigvis for FCK, så møder de relativt overkommelig modstand i form af Avarta.

Avarta er skidt kørende

Avarta, som holder til i Rødovre, ved selvfølgelig godt, at de er på en meget svær opgave. De spiller til dagligt i 2. division, men det kan være en stakket frist.

Det er kun blevet til fem point efter de første 10 kampe, og målscoreren hedder 4-14.

På trods af den vanskelige situation i ligaen, så kommer de selvfølgelig til at satse alt på kampen imod FCK.

Selvom nogle af Avarta-spillerne var med på vikarlandsholdet, så vil denne kamp være den største nogensinde for nogle af dem, hvilket man ikke skal undervurdere.

Avarta skal holde kampen åben så længe som muligt, og så ved man aldrig hvad der sker. Der har ikke været de helt store overraskelser i årets pokalturnering, men det plejer altid at komme.

Avarta – FCK: Skader og karantæner

Vi afventer info om Avarta.

FCK mangler Nicolaj Thomsen, Andreas Bjelland, Ragnar Sigurdsson og Pep Biel.

Avarta – FCK: Forventede startopstillinger

Avarta

FCK

Sten Grytebust

Karlo Bartolec – Marios Oikonomou – Mathias Zanka – Pierre Bengtsson

Mohamed Daramy – Jens Stage – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Mikkel Kaufmann – Kamil Wilczek

Se Avarta – FCK: Online live stream og TV

Pokalkampen mellem Avarta og FC København kan både live streames online og ses i TV.

Vil du se Avarta – FCK i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Vil du hellere live streame fodbold online, så kan du gøre det på Viaplay, hvor du både kan bruge mobil og tablet.

Avarta – FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Avarta – FCK?

Avarta – FCK spilles onsdag den 4. november kl. 16.45.

Hvor spilles Avarta – FCK?

Avarta – FCK spilles i Parken, København.

Kan man købe billetter til Avarta – FCK?

Nej, der sælges ikke billetter til Avarta – FCK.

Hvilken TV-kanal sender Avarta – FCK?

Avarta – FCK sendes på TV3+.

Hvor kan man live streame Avarta – FCK?

Avarta – FCK kan live streames på Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk