Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 29 nov, 2019

Derby: Optakt og live stream til FCK – Brøndby

fodbold stadion

I vores optakten til kampen mellem FCK og Brøndby kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, danske odds bonusser, TV, live streaming og meget andet!

FC København har haft en hård optakt

Superligaens klart største kamp spilles tidligt søndag. Det er bestemt ikke et optimalt tidspunkt, men politiet har dikteret, at samtlige tilskuere skal have muligheden for at komme hjem inden det bliver mørkt, og derfor bliver det tidligste derby nogensinde fløjtet i gang 11.45.

For FC København er det tidlige tidspunkt endnu mere problematisk end det ellers har været. De har nemlig været en tur i Schweiz torsdag for at spille en vigtig Europa League-kamp imod Lugano.

De kunne ikke flyve hjem før tidligt fredag morgen, så deres forberedelse til kampen har været begrænset.

Når det er sagt, så handler det bare om restituere, for spillerne ved godt, hvad der venter dem.

Omvendt har Brøndby haft hele ugen til at forberede sig, så de har en lille fordel der. Når kampen først går i gang, så er det dog nogle andre mekanismer, der også spiller ind, så det havde været værre for FCK, hvis de skulle møde Hobro eller AC Horsens.

FC København sparede spillere i Europa League

FCK og Ståle Solbakken er selvfølgelig opmærksomme på udfordringerne, og med tanke på FC Københavns situation i Superligaen, så valgte de at spare nogle af de store profiler imod FC Lugano.

De valgte at stille i en 3-5-2-formation, hvor hverken Dame N’Doye, Rasmus Falk eller Viktor Fischer var med i startopstillingen.

FCK havde deres udfordringer defensivt, men formåede alligevel at tage en fin 1-0-sejr med hjem.

På flere andre positioner har de tilmed en god bredde, men vi kan forvente et meget stærkt FCK-hold til start imod Brøndby.

Brøndby har problemer på udebane

Brøndby har i den grad været svingende i denne sæson. Dels har de fået en ny træner i form af Niels Frederiksen, som stort set ikke havde nogen forberedelses tid, og så fik de først deres defensive forstærkninger på plads i slutningen af transfervinduet.

Mens de har været ret stærke hjemme på Brøndby Stadion, så har de haft store problemer på udebane.

De har kun vundet tre ud af otte kampe på fremmed græs, og det har været imod Hobro, Lyngby og Silkeborg, som er blandt de svageste hold i Superligaen.

Det ser heller ikke for godt ud, hvis man kigger på Brøndbys resultater i Telia Parken. De vandt ganske vist på Østerbro to gange i den vilde 2017/2018-sæson, hvor Brøndby var meget tæt på det danske mesterskab, mens FCK havde en historisk dårlig sæson.

FCK – Brøndby: Skader og karantæner

Det lysner på skadesfronten hos FCK, men de mangler stadig nogle spillere. Før torsdagens kamp meldte FCK, at Jens Stage, Nicolai Boilesen, Jonas Wind og Nicklas Bendtner sad ude med skader.

Man kan ikke udelukke, at Stage og Bendtner kan spille en rolle, men de to andre sidder med garanti ude.

Brøndby må undvære Kasper Fisker, Tobias Børkeeiet, Joel Kabongo og Josip Radosevic, og er dermed udfordret på den centrale, defensive midtbane.

FCK – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til derbyet i Parken:

FCK

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Carlo Holse – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Viktor Fischer

Dame N’Doye – Pieros Sotiriou

Brøndby

Marvin Schwäbe

Hjörtur Hermannsson – Andreas Maxsø – Sigurd Rosted

Kevin Mensah – Dominik Kaiser – Lasse Vigen – Hany Mukhtar – Anthony Jung

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

FCK – Brøndby: Billetter

Du kan fortsat få en billet til FC København – Brøndby. Der er solgt over 31.000 billetter, og der er både udsolgt på C- og B-tribunen, mens Brøndby også har afsat deres billetter.

Du kan købe en billet til FCK – Brøndby her!

Se FCK – Brøndby: Online live stream og TV

Skal du ikke ind og se kampen i Parken, så kan du se fodbold med online live streaming og i TV.

Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3+. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.